Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

29. september 2022 10:26

Mobil politistation rykker ud i Frederikshavn


Nordjyllands Politi indsætter på mandag – den 3. oktober 2022 – den mobile politistation på Skaterbanen på Rådhus Allé i Frederikshavn.

Det oplyser den lederen af Forebyggelse og nærpolitiet i Frederikshavn, politikommissær Philip Rødkjær Larsen.
 
”Vi rykker ud mandag med vores mobile politistation, fordi der i den seneste tid har været en del anmeldelser til os om utryghedsskabende adfærd blandt unge omkring netop Skaterbanen, blandt andet omkring indtagelse af meget alkohol og ulovligt køb og salg af Puff og Elf bars. Det har medført, at nogle forældre har været utrygge ved at sende deres børn ud på Skaterbanen,” siger politikommissæren. 

Han opfordrer derfor til, at forældre og unge kommer forbi Skaterbanen på mandag i tidsrummet kl. 16 – 18, hvor den mobile politistation vil være til stede. 

”Her er man velkommen til at kigge ind og få en god snak med vores forebyggelsesbetjente eller medarbejderne fra SSP og høre mere  om vores indsats – og i øvrigt stille de spørgsmål, man måtte have,” pointerer politikommissæren. 

Del af bred indsats 

Philip Rødkjær Larsen fortæller, at den mobile politistations tilstedeværelse skal ses som del af en bredspektret indsats, som har stået på i knap tre uger. 

”Vi samarbejder naturligvis med SSP i Frederikshavn Kommune, således at vi også tænker forebyggende og langsigtet i samråd med vores samarbejdspartnere i kommunen, ligesom vi også er i dialog med Handelsstandsforeningen.”  

Målet er, at byrummet og Skaterbanen skal være et trygt sted at opholde sig for alle. 

”Vi kommer naturligvis også til i den kommende tid at patruljere i området omkring Skaterbanen for at påse, at det forbliver et trygt sted at være for vores unge;” siger Philip Rødkjær Larsen.

Pressens kontaktperson

* Philip Rødkjær Larsen, politikommissær, Nordjyllands Politi,  4019 2351 
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

17. marts 2023

Nordjyllands Politi

Afgørelse i sag mod træpille-firma

Anklagemyndigheden er nu færdig med at gennemgå det samlede efterforskningsmateriale i sagen vedrørende databedrageri mod virksomheden Pinnerup Træpiller i forbindelse med online-salg af træpiller – en sag, som Nordjyllands Politi har undersøgt siden sidste efterår. Og anklagemyndighedens klare konklusion er, at der ikke er grundlag for at rejse nogen straffesag mod firmaet og personerne bag.

15. marts 2023

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi har afsluttet politiforretning i Skagen

Nordjyllands Politi var tidligere i eftermiddag til stede på en adresse på Corasvej i Skagen i forbindelse med en politiforretning. Her assisterede politiet en læge, som skulle ind i hjemmet til en psykisk uligevægtig person. Politiet forlod adressen igen kl. 15:30.

8. marts 2023

Nordjyllands Politi

Advarsel: Falske 500 kr. sedler i omløb

Nordjyllands Politi har igennem de seneste par uger modtaget og efterforsket i alt 9 anmeldelser vedrørende falske 500 kr.-sedler.

Forslag