Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

29. september 2022 10:26

Mobil politistation rykker ud i Frederikshavn


Nordjyllands Politi indsætter på mandag – den 3. oktober 2022 – den mobile politistation på Skaterbanen på Rådhus Allé i Frederikshavn.

Det oplyser den lederen af Forebyggelse og nærpolitiet i Frederikshavn, politikommissær Philip Rødkjær Larsen.
 
”Vi rykker ud mandag med vores mobile politistation, fordi der i den seneste tid har været en del anmeldelser til os om utryghedsskabende adfærd blandt unge omkring netop Skaterbanen, blandt andet omkring indtagelse af meget alkohol og ulovligt køb og salg af Puff og Elf bars. Det har medført, at nogle forældre har været utrygge ved at sende deres børn ud på Skaterbanen,” siger politikommissæren. 

Han opfordrer derfor til, at forældre og unge kommer forbi Skaterbanen på mandag i tidsrummet kl. 16 – 18, hvor den mobile politistation vil være til stede. 

”Her er man velkommen til at kigge ind og få en god snak med vores forebyggelsesbetjente eller medarbejderne fra SSP og høre mere  om vores indsats – og i øvrigt stille de spørgsmål, man måtte have,” pointerer politikommissæren. 

Del af bred indsats 

Philip Rødkjær Larsen fortæller, at den mobile politistations tilstedeværelse skal ses som del af en bredspektret indsats, som har stået på i knap tre uger. 

”Vi samarbejder naturligvis med SSP i Frederikshavn Kommune, således at vi også tænker forebyggende og langsigtet i samråd med vores samarbejdspartnere i kommunen, ligesom vi også er i dialog med Handelsstandsforeningen.”  

Målet er, at byrummet og Skaterbanen skal være et trygt sted at opholde sig for alle. 

”Vi kommer naturligvis også til i den kommende tid at patruljere i området omkring Skaterbanen for at påse, at det forbliver et trygt sted at være for vores unge;” siger Philip Rødkjær Larsen.

Pressens kontaktperson

* Philip Rødkjær Larsen, politikommissær, Nordjyllands Politi,  4019 2351 
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

21. februar 2024

Nordjyllands Politi

Flere anholdelser for indbrudstyveri

Efter et kortevarende, men dog intenst efterforskningsforløb, slog efterforskere fra Nordjyllands Politi i går, den 20. februar 2024, til på flere forskellige adresser i det nordjyske. Målet var at anholde mistænkte indbrudstyve. Og dét lykkedes. Blandt andet blev to mænd på henholdsvis 30 og 45 år frihedsberøvet – og de er i dag blevet fremstillet og fængslet i et grundlovsforhør.

16. februar 2024

Nordjyllands Politi

35-årig mand idømt et års ubetinget fængsel for grov vold

En 35-årig mand blev i dag den 16. februar 2024 idømt et års ubetinget fængsel for at have begået grov vold mod en 31-årig kvinde. Anklagemyndigheden i Nordjyllands Politi er meget tilfredse med dommen.

16. februar 2024

Nordjyllands Politi

Besøg på vej til skyldnere i fogedsager

Politiet i Himmerland vil snart banke på døren hos en lang række borgere, som har udeståender med fogedretten. I Frederikshavn har politiet allerede anholdt 17 skyldnere og indsatsen fortsætter.