Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

29. september 2022 10:26

Mobil politistation rykker ud i Frederikshavn


Nordjyllands Politi indsætter på mandag – den 3. oktober 2022 – den mobile politistation på Skaterbanen på Rådhus Allé i Frederikshavn.

Det oplyser den lederen af Forebyggelse og nærpolitiet i Frederikshavn, politikommissær Philip Rødkjær Larsen.
 
”Vi rykker ud mandag med vores mobile politistation, fordi der i den seneste tid har været en del anmeldelser til os om utryghedsskabende adfærd blandt unge omkring netop Skaterbanen, blandt andet omkring indtagelse af meget alkohol og ulovligt køb og salg af Puff og Elf bars. Det har medført, at nogle forældre har været utrygge ved at sende deres børn ud på Skaterbanen,” siger politikommissæren. 

Han opfordrer derfor til, at forældre og unge kommer forbi Skaterbanen på mandag i tidsrummet kl. 16 – 18, hvor den mobile politistation vil være til stede. 

”Her er man velkommen til at kigge ind og få en god snak med vores forebyggelsesbetjente eller medarbejderne fra SSP og høre mere  om vores indsats – og i øvrigt stille de spørgsmål, man måtte have,” pointerer politikommissæren. 

Del af bred indsats 

Philip Rødkjær Larsen fortæller, at den mobile politistations tilstedeværelse skal ses som del af en bredspektret indsats, som har stået på i knap tre uger. 

”Vi samarbejder naturligvis med SSP i Frederikshavn Kommune, således at vi også tænker forebyggende og langsigtet i samråd med vores samarbejdspartnere i kommunen, ligesom vi også er i dialog med Handelsstandsforeningen.”  

Målet er, at byrummet og Skaterbanen skal være et trygt sted at opholde sig for alle. 

”Vi kommer naturligvis også til i den kommende tid at patruljere i området omkring Skaterbanen for at påse, at det forbliver et trygt sted at være for vores unge;” siger Philip Rødkjær Larsen.

Pressens kontaktperson

* Philip Rødkjær Larsen, politikommissær, Nordjyllands Politi,  4019 2351 
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

8. december 2022

Nordjyllands Politi

Politiet advarer unge: Lad ikke andre bruge din telefon i nattelivet

Nordjyllands Politi ser en ny fremgangsmåde brede sig i nattelivet, hvor svindlere gør unge til ’muldyr’. Derfor råber politiet nu vagt i gevær og håber at nå ud til de unge med især ét centralt budskab.

1. december 2022

Nordjyllands Politi

Hjørring: Politiet søger særligt vidne i voldtægtssag

Nordjyllands Politi modtog den 21. november 2022 en anmeldelse om, at en pige under 15 år er blevet udsat for voldtægt i Christiansgave Park i Hjørring den 21. august 2022. Nu søger politiet et særligt vidne i sagen.

25. november 2022

Nordjyllands Politi

Status på hundebid i eftersøgningssag

En politihund fra Nordjyllands Politi reddede sandsynligvis mandag aften en 32-årig kvindes liv i forbindelse med den omtalte eftersøgningssag fra Slettestrand. Her formåede hunden at finde kvinden i mørke og buskads under den store eftersøgningsindsats, som politiet iværksatte. I forbindelse med, at kvinden var indlagt på sygehuset på grund af hypotermi (underafkøling), konstaterede man, at hun havde mærker efter hundebid.

Forslag