Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

25. februar 2019 10:00

36-årig mand sigtet for blufærdighedskrænkelse

Nordjyllands Politi har 22. februar 2019, kl. 09.42, anholdt en 36-årig mand og sigtet ham for blufærdighedskrænkelse, idet politiet mistænker ham for at have filmet nogle skoleelever uden deres viden.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Politiet fik kendskab til sagen, da man 4. februar 2019 modtog en anmeldelse fra Karensmindeskolen i  Støvring, der omhandlede et fund af en rygsæk i et omklædningsrum, der indeholdt noget overvågnings-udstyr.  

”Vi indledte straks en efterforskning af sagen, og det er i forbindelse med dette efterforskningsarbejde, at vi finder data med blandt andet optagelser af nogle elever fra skolen, der er ved at klæde om,” siger lederen af politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Frank Olsen. 
Politiets efterforskere kunne også fastslå, hvem der var ejer af disse data, hvorfor man altså 22. februar 2019 kunne skride til anholdelse af en 36-årig mand bosat i Aalborg-området, og som er ansat på den skole, hvor rygsækken blev fundet.     

Efterforskningen fortsætter

Manden er i fredags blevet afhørt af politiet, ligesom effekter på hans bopæl er blevet beslaglagt af politiet. Den 36-årige mand er efter endt afhøring blevet løsladt.

”Men vi opretholder naturligvis sigtelsen mod ham, og vores efterforskning i sagen fortsætter i den kommende tid,” siger Frank Olsen, der af hensynet til netop denne efterforskning ikke kan udtale sig i detaljer om sagens enkeltheder. 

Bliver kontaktet 

Vicepolitiinspektøren fremhæver dog, at der på nuværende tidspunkt ikke er tegn på, at der er sket delinger af noget af det beslaglagte materiale.
”Det, vi kan sige, er, at der nu ligger et stort efterforskningsarbejde foran os. Vi er i fuld gang med at danne os et overblik over sagen, dokumentere forholdene og kortlægge de spor, blandt andet de tekniske spor, der måtte forefindes,” forklarer Frank Olsen, der ligeledes understreger, at hvis politiet i det beslaglagte materiale identificerer nogle personer, så vil de og deres forældre blive kontaktet.  

Politiet har på nuværende tidspunkt ingen yderligere oplysninger i sagen. 

Pressens kontaktperson er:       

           • Frank Olsen, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi, 5162 3993
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

30. juni 2022

Nordjyllands Politi

Nattelivszonen i Aalborg begrænses nu

Fra d. 1. juli 2022 begrænser Nordjyllands Politi omfanget af den nattelivszone, der trådte i kraft d. 4. november 2021 gældende for Aalborg midtby.

27. juni 2022

Nordjyllands Politi

Har du fået stjålet elløbehjul eller vinkelsliber?

I forbindelse med en rutinemæssig standsning af et køretøj, ved Biersted i april, fandt Nordjyllands Politi en del tyvekoster.

24. juni 2022

Nordjyllands Politi

Opdatering i sagen om knivstikkeri i Vejgaard

Nordjyllands Politi har, sent i aftes, løsladt de fire anholdte i sagen om det knivstikkeri på Hadsundvej i Vejgaard i Aalborg, som politiets patruljer rykkede ud til natten til torsdag. Sigtelserne opretholdes. Politiet efterlyser fortsat vidner, der bedes ringe 114 med oplysninger i sagen.

Forslag