Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

25. februar 2019 10:00

36-årig mand sigtet for blufærdighedskrænkelse

Nordjyllands Politi har 22. februar 2019, kl. 09.42, anholdt en 36-årig mand og sigtet ham for blufærdighedskrænkelse, idet politiet mistænker ham for at have filmet nogle skoleelever uden deres viden.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Politiet fik kendskab til sagen, da man 4. februar 2019 modtog en anmeldelse fra Karensmindeskolen i  Støvring, der omhandlede et fund af en rygsæk i et omklædningsrum, der indeholdt noget overvågnings-udstyr.  

”Vi indledte straks en efterforskning af sagen, og det er i forbindelse med dette efterforskningsarbejde, at vi finder data med blandt andet optagelser af nogle elever fra skolen, der er ved at klæde om,” siger lederen af politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Frank Olsen. 
Politiets efterforskere kunne også fastslå, hvem der var ejer af disse data, hvorfor man altså 22. februar 2019 kunne skride til anholdelse af en 36-årig mand bosat i Aalborg-området, og som er ansat på den skole, hvor rygsækken blev fundet.     

Efterforskningen fortsætter

Manden er i fredags blevet afhørt af politiet, ligesom effekter på hans bopæl er blevet beslaglagt af politiet. Den 36-årige mand er efter endt afhøring blevet løsladt.

”Men vi opretholder naturligvis sigtelsen mod ham, og vores efterforskning i sagen fortsætter i den kommende tid,” siger Frank Olsen, der af hensynet til netop denne efterforskning ikke kan udtale sig i detaljer om sagens enkeltheder. 

Bliver kontaktet 

Vicepolitiinspektøren fremhæver dog, at der på nuværende tidspunkt ikke er tegn på, at der er sket delinger af noget af det beslaglagte materiale.
”Det, vi kan sige, er, at der nu ligger et stort efterforskningsarbejde foran os. Vi er i fuld gang med at danne os et overblik over sagen, dokumentere forholdene og kortlægge de spor, blandt andet de tekniske spor, der måtte forefindes,” forklarer Frank Olsen, der ligeledes understreger, at hvis politiet i det beslaglagte materiale identificerer nogle personer, så vil de og deres forældre blive kontaktet.  

Politiet har på nuværende tidspunkt ingen yderligere oplysninger i sagen. 

Pressens kontaktperson er:       

           • Frank Olsen, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi, 5162 3993
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

31. maj 2023

Nordjyllands Politi

Bred indsats mod ulovlige knallerter i Nordjylland

Øget opmærksomhed i det daglige beredskab samt en række målrettede aktioner mod ulovlige knallerter, i maj måned. Det er den indsats, Nordjyllands Politi har lagt for dagen i anledning af, at knallertsæsonen er godt i gang.

27. maj 2023

Nordjyllands Politi

Aalborg karneval - Politiet gør status.

Kildeparken er ved at være tømt for gæster og karnevalsgæsterne er på vej hjem.

27. maj 2023

Nordjyllands Politi

Aalborg karneval - aftenen falder på og festen fortsætter.

Der festes stadig i Kildeparken

Forslag