Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

25. februar 2019 10:00

36-årig mand sigtet for blufærdighedskrænkelse

Nordjyllands Politi har 22. februar 2019, kl. 09.42, anholdt en 36-årig mand og sigtet ham for blufærdighedskrænkelse, idet politiet mistænker ham for at have filmet nogle skoleelever uden deres viden.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Politiet fik kendskab til sagen, da man 4. februar 2019 modtog en anmeldelse fra Karensmindeskolen i  Støvring, der omhandlede et fund af en rygsæk i et omklædningsrum, der indeholdt noget overvågnings-udstyr.  

”Vi indledte straks en efterforskning af sagen, og det er i forbindelse med dette efterforskningsarbejde, at vi finder data med blandt andet optagelser af nogle elever fra skolen, der er ved at klæde om,” siger lederen af politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Frank Olsen. 
Politiets efterforskere kunne også fastslå, hvem der var ejer af disse data, hvorfor man altså 22. februar 2019 kunne skride til anholdelse af en 36-årig mand bosat i Aalborg-området, og som er ansat på den skole, hvor rygsækken blev fundet.     

Efterforskningen fortsætter

Manden er i fredags blevet afhørt af politiet, ligesom effekter på hans bopæl er blevet beslaglagt af politiet. Den 36-årige mand er efter endt afhøring blevet løsladt.

”Men vi opretholder naturligvis sigtelsen mod ham, og vores efterforskning i sagen fortsætter i den kommende tid,” siger Frank Olsen, der af hensynet til netop denne efterforskning ikke kan udtale sig i detaljer om sagens enkeltheder. 

Bliver kontaktet 

Vicepolitiinspektøren fremhæver dog, at der på nuværende tidspunkt ikke er tegn på, at der er sket delinger af noget af det beslaglagte materiale.
”Det, vi kan sige, er, at der nu ligger et stort efterforskningsarbejde foran os. Vi er i fuld gang med at danne os et overblik over sagen, dokumentere forholdene og kortlægge de spor, blandt andet de tekniske spor, der måtte forefindes,” forklarer Frank Olsen, der ligeledes understreger, at hvis politiet i det beslaglagte materiale identificerer nogle personer, så vil de og deres forældre blive kontaktet.  

Politiet har på nuværende tidspunkt ingen yderligere oplysninger i sagen. 

Pressens kontaktperson er:       

           • Frank Olsen, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi, 5162 3993
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

25. juli 2024

Nordjyllands Politi

Ung mand anholdt for at anstifte til vold og trusler

Onsdag eftermiddag, den 20. juli 2024, skred betjente fra Nordjyllands Politi til anholdelse af en 26-årig mand bosiddende i Vesthimmerlands Kommune. Manden er blevet sigtet for at anstifte til trusler og til vold. ​

24. juli 2024

Nordjyllands Politi

68-årig mand savnes fortsat

Nordjyllands Politi indstiller dags dato, den 24. juli 2024, den aktive del af eftersøgningen efter den 68-årig mand. Det skyldes, at der ikke i øjeblikket er flere oplagte spor at forfølge. Politiet modtager stadig information i sagen på 114.

22. juli 2024

Nordjyllands Politi

Politiet leder efter 68-årig mand

Nordjyllands Politi efterlyste i går, den 21. juli 2024, i offentligheden den 68-årige Tommy, der er bosiddende i Frederikshavn, men som ikke er blevet set af sine pårørende siden onsdag i sidste uge. Og den 68-årige mand savnes her dagen efter, mandag, stadig.