Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

12. marts 2024 02:45

Massivt opbud af politi og beredskab i Hjallerup efter drab på 13-årig pige

Efterforskningen fortsætter på højtryk i Hjallerup, hvor en 13-årig pige mandag aften blev dræbt. Politiet beder alle med oplysninger i sagen henvende sig på telefon 114.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Nordjyllands Politi modtog mandag aften den 11. marts 2024 klokken 22:10 anmeldelse om en livløs person via telefon 112. Adskillige patruljer og en ambulance blev omgående sendt til Gravensgade 16 i Hjallerup, hvor Hjallerup Fjernvarme har til huse. 

Her fandt man den 13-årige, svært tilskadekomne pige. Til trods for hurtig førstehjælp på stedet, stod pigens liv ikke til at redde. Nordjyllands Politi iværksatte straks massiv efterforskning og kunne kort efter foretage anholdelse af en 17-årig ung mand, samt en 13-årig pige.

Leder af politiets efterforskning, fungerende vicepolitiinspektør Mads Hessellund, Nordjyllands Politi udtaler:
”Vi ved at der er en relation mellem den dræbte og de to anholdte, men vi kan på nuværende tidspunkt ikke udtale os om motivet for drabet. Vi kommer til at undersøge sagen til bunds og afdække hele hændelsesforløbet – før, under og efter.”

 

 

Afspærringer i Hjallerup

Nordjyllands Politi vil natten igennem arbejde på højtryk i området omkring Hjallerup Fjernvarme på Gravensgade, hvor den 13-årige pige blev fundet, men er også tilstede i andre dele af byen. Generelt vil borgere i og omkring Hjallerup kunne se synligt politi, samt beredskab og hjemmeværn, ligesom politiets hunde vil søge spor forskellige steder.

Borgere i Hjallerup vil formentlig blive mødt af afspærringer i dele af byen tirsdag morgen, da de tekniske undersøgelser vil fortsætte en rum tid endnu.

 

Oplysninger skal gå til 114

Mads Hessellund beder alle med oplysninger i sagen om at henvende sig på telefon 114:
”Vi understreger at vi ser på sagen som en enkeltstående og dybt ulykkelig hændelse, men vi har fuld forståelse for, hvis det afføder utryghed i området og mange spekulationer om, hvad der kan være sket. 
Har man informationer i sagen som kan være af relevans for politiet, skal man endelig henvende sig på telefon 114. Alle oplysninger kan være værdifulde og bidrage til politiets efterforskning.”

 

 

Pressens kontakt

KSN pressetelefon: 4022 1240

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

11. juni 2024

Nordjyllands Politi

Politi og fogedret laver indsats i Frederikshavn og Brønderslev

Nordjyllands Politi vil sammen med fogeden nu nedbringe antallet af borgere i Frederikshavn og Brønderslev kommuner med gæld og verserende fogedsager.

10. juni 2024

Nordjyllands Politi

Brandtekniske undersøgelser afsluttet af brand

Nordjyllands Politi har nu afsluttet sine omfattende brandtekniske undersøgelser af den voldsomme brand i Bælum den 18. maj 2024, hvorved to personer afgik ved døden.

7. juni 2024

Nordjyllands Politi

21-årig mand idømt 5 års ubetinget fængsel i omfattende svindelsag

En 21-årig mand er ved i retten i Aalborg den 7. juni 2024 blevet idømt 5 års ubetinget fængsel i en særdeles omfattende sag om groft bedrageri og databedrageri for ca. 36 millioner kroner i alt. Over 1.000 personer er forurettede i sagen, der har krævet et tæt samarbejde mellem efterforskere og anklagemyndighed i Nordjyllands Politi.