Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

27. november 2020 13:22

Kanonslag beslaglagt ved ransagning

I går aftes, torsdag d. 26. november 2020, slog betjente fra Operativ Efterforskning ved Nordjyllands Politi til mod en 19-årig mands adresse i byen Klarup øst for Aalborg. Her fandt politifolkene en større mængde kanonslag.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Ransagningen skete på baggrund af et tip fra en borger, der havde hørt, at den 19-årige lå inde med mange ulovlige kanonslag. 

Og det viste sig at være korrekt. I alt fandt betjentene nemlig 182 kanonslag på adressen – kanonslag, som den unge mand ikke var i lovlig besiddelse af, ligesom de heller ikke var opbevaret korrekt. 

Opfordring: Lad være! 

Der venter nu den 19-årig mand en større bøde for forholdet, oplyser lederen af Operativ Efterforskning ved Nordjyllands Politi, politikommissær Per Jørgensen, der desuden pointerer:   

”Vi vil på det kraftigste opfordre til, at man hverken køber eller opbevarer ulovligt fyrværkeri. At man får en bøde er en ting, men det er også særdeles farligt for en selv og for andre at opbevare det. Så: Lad være! Det handler om vores sikkerhed.”

Politikommissæren understreger, at Nordjyllands Politi i hele december måned vil have et særligt fokus på ulovligt fyrværkeri. 

Hvis du har kendskab til salg eller opbevaring af ulovligt fyrværkeri, så kontakt Nordjyllands Politi på telefon 114. 

 

Pressens kontaktperson: 

* Per Jørgensen, politikommissær, Nordjyllands Politi, 5115 1376

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

4. marts 2021

Nordjyllands Politi

To mænd tiltales for drab

Anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi rejser nu tiltale mod to mænd for at have dræbt en 39-årig mand på en landejendom nord for Frederikshavn mellem den 9. og 11. maj 2020. Sagen er berammet i Retten i Hjørring i juni og juli 2021.

25. februar 2021

Nordjyllands Politi

En person fundet død – ikke tegn på forbrydelse

En kvinde i 60’erne blev tidligere i dag, 25. februar 2021, fundet afgået ved døden på en adresse i Frederikshavn. Politiet, der blev tilkaldt til stedet, iværksatte i den forbindelse en række undersøgelser, der gjorde, at der var en del synligt politi i området i dag.

22. februar 2021

Nordjyllands Politi

Færdselskontrol i Hjørring: Der er for meget fart på

Nordjyllands Politi har i løbet af februar kontrolleret hastigheder på de vintervåde veje i særlig grad. Og en af politiaktionerne viser, at det på de nordjyske motorveje desværre også går alt for stærkt.