Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

14. november 2019

Politiet afblæser pulveralarm


Nordjyllands Politi modtog tidligere i dag, 14. november 2019, information om, at en person på adressen Granen 7 i Gistrup nær Aalborg havde modtaget et brev med et ukendt pulver. Denne pulveralarm er nu afblæst. Personer i området kan derfor igen vende retur til bopælen

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Politiet valgte straks at reagere i samråd med Nordjyllands Beredskab og foretage afspærring af området.
 
”Vi tilkaldte hurtigt eksperter for at få fastslået, hvilket pulver der var tale om,” siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov, ligesom det skulle vurderes, om der kunne være tale om et farligt pulver.  

For at myndighederne kunne få ro til at arbejde i området, så foretog politiet med det samme afspærring omkring den pågældende adresse. 

I dialog med ekspertberedskabet vurderede politiet dog, at pulverbrevet på stedet var sikkert indkapslet i en tønde, hvorpå afspærringen kunne ophæves, ligesom advarslerne til borgerne i området kan afblæses. 

Politiet beklager de gener, at det har givet. 

”Men vi tager ingen chancer, når vi modtager sådan en melding. Og derfor tilkaldte vi øjeblikkeligt eksperter for at få fastslået, hvorvidt der var fare på færde for borgerne. Det viste sig ikke at være tilfældet,” siger Anders Uhrskov. 

Politiet og ekspertberedskab er i øjeblikket i færd med at undersøge, og politiet efterforsker omstændighederne nærmere. Det arbejde skal afsluttes, før politiet kan udtale sig yderligere om sagen. 
 

Pressens kontaktperson er: 
Anders Uhrskov, Nordjyllands Politi, 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

4. juni 2020

Nordjyllands Politi

7 personer anholdt i politiaktion

Onsdag den 3. juni 2020 slog adskillige betjente fra Nordjyllands Politi til i en koordineret anholdelsesaktion på flere adresser i Aalborg-området. I alt syv unge mænd blev i forbindelse hermed anholdt. Alle sigtes for vidnetrusler.

31. maj 2020

Nordjyllands Politi

Knivstikkeri efterforskes massivt – intensiv patruljering iværksat

I går aftes, 30. maj 2020 kl. 19.15, anmeldtes der til Nordjyllands Politi endnu et tilfælde af knivstikkeri i Aalborg. Denne gang var det på Vesterbro i Aalborg, hvor en forurettet person fik et overfladisk stik i ryggen. Politiet ser sammenhæng med denne episode og to tidligere tilfælde i denne uge i Aalborg og i Aalborg Øst.

29. maj 2020

Nordjyllands Politi

15-årig fremstilles i grundlovsforhør efter knivstikkeri

Den 15-årige, der i går aftes blev anholdt efter et knivstikkeri i Klarup, bliver i dag fremstillet i et grundlovsforhør. Politiets efterforskning i sagen fortsætter. Der er ingen sammenhæng til de to tidligere forhold.

Afvis cookies