Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

14. november 2019

Politiet afblæser pulveralarm


Nordjyllands Politi modtog tidligere i dag, 14. november 2019, information om, at en person på adressen Granen 7 i Gistrup nær Aalborg havde modtaget et brev med et ukendt pulver. Denne pulveralarm er nu afblæst. Personer i området kan derfor igen vende retur til bopælen

Politilogo på rude

Foto: Thomas Tolstrup

Politiet valgte straks at reagere i samråd med Nordjyllands Beredskab og foretage afspærring af området.
 
”Vi tilkaldte hurtigt eksperter for at få fastslået, hvilket pulver der var tale om,” siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov, ligesom det skulle vurderes, om der kunne være tale om et farligt pulver.  

For at myndighederne kunne få ro til at arbejde i området, så foretog politiet med det samme afspærring omkring den pågældende adresse. 

I dialog med ekspertberedskabet vurderede politiet dog, at pulverbrevet på stedet var sikkert indkapslet i en tønde, hvorpå afspærringen kunne ophæves, ligesom advarslerne til borgerne i området kan afblæses. 

Politiet beklager de gener, at det har givet. 

”Men vi tager ingen chancer, når vi modtager sådan en melding. Og derfor tilkaldte vi øjeblikkeligt eksperter for at få fastslået, hvorvidt der var fare på færde for borgerne. Det viste sig ikke at være tilfældet,” siger Anders Uhrskov. 

Politiet og ekspertberedskab er i øjeblikket i færd med at undersøge, og politiet efterforsker omstændighederne nærmere. Det arbejde skal afsluttes, før politiet kan udtale sig yderligere om sagen. 
 

Pressens kontaktperson er: 
Anders Uhrskov, Nordjyllands Politi, 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

17. januar 2020

Nordjyllands Politi

Indbrudstyv blev hurtigt anholdt

Nordjyllands Politi anholdt i går eftermiddags – d. 16. januar 2020, kl. 14.44 – en 28-årig indbrudstyv i Aalborg kort efter et indbrud. Politiets efterforskning i sagen giver anledning til, at den anholdte kan sigtes for flere forhold.

15. januar 2020

Nordjyllands Politi

Unge forfalskede pas

Nordjyllands Politi har i årets første par uger sigtet fire unge på 17 år, der alle har forfalsket deres pas. Formålet har været at opnå adgang til forskellige restaurationer, primært i Jomfru Ane Gade. De fire unge sigtets for dokumentfalsk.

20. december 2019

Nordjyllands Politi

Ingen ny efterforskning i Pedal Ove-sagen

Nordjyllands Politi iværksætter ingen ny efterforskning i forbindelse med, at Pedal Ove-sagen har været gennemgået i en bog og en tv-dokumentar. Det har politiet i dag, 20. december 2019, besluttet.

Afvis cookies