Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

11. juni 2024 15:56

Politi og fogedret laver indsats i Frederikshavn og Brønderslev

Nordjyllands Politi vil sammen med fogeden nu nedbringe antallet af borgere i Frederikshavn og Brønderslev kommuner med gæld og verserende fogedsager.

Derfor har en uniformeret patrulje i selskab med fogeden for nylig banket på hos flere borgere i Frederikshavn kommune, hvilket har resulteret i, at 11 borgere blev fremstillet for fogedretten. En uniformeret patrulje vil i nærmeste fremtid banke på hos flere borgere i Brønderslev kommune – borgere med ubetalt gæld, som de trods flere anmodninger ikke har fået afviklet. 

"Vi har valgt denne fremgangsmåde for at nå ud til flere borgere, som så kan blive fremstillet for fogedretten direkte i patruljevognen og derudover uden at blive anholdt. Formålet med vores indsatser er, at flere af sagerne således kan blive afsluttet med fogedretten – og de forurettede, der har penge til gode, kan få en afklaring på deres sag," oplyser politikommissær Marianne Hejlesen.

Hun benytter lejligheden til at appellere til, at skyldnere i de aktuelle kommuner selv retter henvendelse til fogedretten, så gælden kan blive betalt, eller der kan findes en ordning.   

”Jeg vil gerne opfordre til, at man selv som borger tager i fogedretten i Hjørring og får ordnet sit mellemværende: Man får selv ro i sjælen, kreditorer får en afklaring – og så er man er også fri for at få besøg af en af vores patruljer,” siger politikommissæren, som fortsætter, ”men sker det ikke, så kan man altså forvente et uanmeldt besøg af vores patrulje dag eller aften, hvor man bliver fremstillet for fogedretten på stedet”.  

Nordjyllands Politi oplyser ikke præcist, hvilke dage de sætter målrettet ind for at hente skyldnere til fogedretten. 

”Men vi kommer til at køre målrettet på det her – og flere indsatser for begge kommuner er i støbeskeen,” understreger politikommissæren.  
 

Sådan kontakter du retten

Har du et uafklaret økonomisk mellemværende med Fogedretten, så skal du henvende dig i Fogedretten,  Sct. Knuds Park 8, 9800 Hjørring, torsdage og fredage kl. 9-12. Rettens telefonnummer er tlf. 9868 5600 
 

Pressens kontaktperson

Marianne Hejlesen, politikommissær, Sagscenter Frederikshavn, tlf. 5142 5726
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

21. juni 2024

Nordjyllands Politi

Dømt for gentagne tilfælde af stalking mod ekskæreste

En 49-årig, nordjysk mand er gentagne gange blevet dømt og fængslet for stalking af sin ekskæreste over en længere årrække, og senest resulterede bare tre forsøg på indirekte kontakt i en dom på tre måneders ubetinget fængsel til den pågældende. Dén dom faldt ved Retten i Aalborg den 18. juni 2024.

19. juni 2024

Nordjyllands Politi

Efterlysning af mistænkt mand til vold

Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en voldssag, der skete den 12. juni 2024 i Storvorde. Her blev en buschauffør tildelt en skalle samt hårde skub af en ukendt gerningsmand. Siden har politiet arbejdet intenst med sagen for at pågribe den mistænkte. Desværre, indtil videre, uden resultat. Og derfor beder politikredsen nu om offentlighedens hjælp til at få fastlagt identiteten på den mistænkte person i sagen. Oplysninger i sagen skal gives på telefon 114.

19. juni 2024

Nordjyllands Politi

Kano strandet ved Sebbersund i Nibe - hvem ejer den?

Nordjyllands Politi efterlyser ejeren til en hvid og blå kano. Kanoen blev fundet strandet ved Sebbersund i Nibe den 23. maj 2024.