Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

13. august 2019

Politiet håber på dialog om hjemmerøveri

Nordjyllands Politi vil være til stede i Aabybro onsdag den 14. august kl. 12.00-15.00. Målet er dialog med lokale borgere efter hjemmerøveriet mod et ældre ægtepar på Kattedamsvej natten til mandag.

”Røveri i eget hjem – hvor man skal føle sig tryg – er en yderst alvorlig sag, så vi efterforsker lige nu intensivt i sagen.”

Sådan sagde den ansvarlige for politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Anders Uhrskov, i en pressemeddelelse mandag den 12. august. Han understregede, at Nordjyllands Politi har afsat adskillige styrker til at efterforske hjemmerøveriet.  

Vil øge trygheden og håber på oplysninger

Nu håber politiet desuden på at komme i dialog med lokale borgere om den alvorlige sag. To betjente vil nemlig være til stede med den mobile politistation ved Aabybro Centret ved Meny onsdag den 14. august kl. 12.00-15.00.

”Betjentene vil være klar til en dialog med borgere, der måtte føle sig utrygge og gerne vil have en snak ansigt til ansigt med politiet. Samtidig håber vi på, at borgere, der har set eller hørt noget, der kan have relation til hjemmerøveriet, vil komme forbi og dele det med os,” forklarer politikommissær Michael Karstenskov, som står for den mobile indsats på dagen.

 

Bemærk: Åbningstiden på Kaas Politikontor vil onsdag den 14. august være kl. 10.00-12.00 (i stedet for kl. 10.00-15.00), da betjentene jf. ovenstående er at træffe i Aabybro.

 

Pressens kontakt:

Michael Karstenskov, politikommissær, tlf. 5119 1656

 

 


Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

10. oktober 2019

Nordjyllands Politi

Anklagemyndigheden rejser tiltale mod ishockeyspiller

Anklagemyndigheden hos Nordjyllands Politi rejser nu tiltale for vold mod den 23-årige ishockeyspiller fra Frederikshavn, der i september væltede en spiller fra Odense omkuld på isen under en kamp og tildelte vedkommende et slag mod hovedet.

4. oktober 2019

Nordjyllands Politi

Politi til stede på Tech College

Politi og redningsberedskab er i øjeblikket til stede på Tech College, Østrup Uttrup Vej 1, i Aalborg

4. oktober 2019

Nordjyllands Politi

Syv sigtet efter narko-ransagning

Nordjyllands Politi foretog onsdag eftermiddag, d. 2. oktober 2019, en koordineret indsats, der var fokuseret omkring narkomiljøet i Brønderslev. Betjente slog til på otte lokaliteter.

Afvis cookies