Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

13. august 2019

Politiet håber på dialog om hjemmerøveri

Nordjyllands Politi vil være til stede i Aabybro onsdag den 14. august kl. 12.00-15.00. Målet er dialog med lokale borgere efter hjemmerøveriet mod et ældre ægtepar på Kattedamsvej natten til mandag.

”Røveri i eget hjem – hvor man skal føle sig tryg – er en yderst alvorlig sag, så vi efterforsker lige nu intensivt i sagen.”

Sådan sagde den ansvarlige for politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Anders Uhrskov, i en pressemeddelelse mandag den 12. august. Han understregede, at Nordjyllands Politi har afsat adskillige styrker til at efterforske hjemmerøveriet.  

Vil øge trygheden og håber på oplysninger

Nu håber politiet desuden på at komme i dialog med lokale borgere om den alvorlige sag. To betjente vil nemlig være til stede med den mobile politistation ved Aabybro Centret ved Meny onsdag den 14. august kl. 12.00-15.00.

”Betjentene vil være klar til en dialog med borgere, der måtte føle sig utrygge og gerne vil have en snak ansigt til ansigt med politiet. Samtidig håber vi på, at borgere, der har set eller hørt noget, der kan have relation til hjemmerøveriet, vil komme forbi og dele det med os,” forklarer politikommissær Michael Karstenskov, som står for den mobile indsats på dagen.

 

Bemærk: Åbningstiden på Kaas Politikontor vil onsdag den 14. august være kl. 10.00-12.00 (i stedet for kl. 10.00-15.00), da betjentene jf. ovenstående er at træffe i Aabybro.

 

Pressens kontakt:

Michael Karstenskov, politikommissær, tlf. 5119 1656

 

 


Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

4. juni 2020

Nordjyllands Politi

7 personer anholdt i politiaktion

Onsdag den 3. juni 2020 slog adskillige betjente fra Nordjyllands Politi til i en koordineret anholdelsesaktion på flere adresser i Aalborg-området. I alt syv unge mænd blev i forbindelse hermed anholdt. Alle sigtes for vidnetrusler.

31. maj 2020

Nordjyllands Politi

Knivstikkeri efterforskes massivt – intensiv patruljering iværksat

I går aftes, 30. maj 2020 kl. 19.15, anmeldtes der til Nordjyllands Politi endnu et tilfælde af knivstikkeri i Aalborg. Denne gang var det på Vesterbro i Aalborg, hvor en forurettet person fik et overfladisk stik i ryggen. Politiet ser sammenhæng med denne episode og to tidligere tilfælde i denne uge i Aalborg og i Aalborg Øst.

29. maj 2020

Nordjyllands Politi

15-årig fremstilles i grundlovsforhør efter knivstikkeri

Den 15-årige, der i går aftes blev anholdt efter et knivstikkeri i Klarup, bliver i dag fremstillet i et grundlovsforhør. Politiets efterforskning i sagen fortsætter. Der er ingen sammenhæng til de to tidligere forhold.

Afvis cookies