Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

30. januar 2023 14:46

Politiet til formodede gerningsmænd i knivstikkeri: Meld jer selv

Nordjyllands Politi har nu fastlagt identiteten på tre mænd, som mistænkes for at stå bag knivstikkeriet på Tove Ditlevsens Vej fredag den 27. januar 2023. Meld jer selv, lyder opfordringen fra politiet til de formodede gerningsmænd.

Klokken 15.03 i fredags den 27. januar 2023 modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om et knivstikkeri på Tove Ditlevsens Vej i Aalborg. En mand var blevet ramt af knivstik og blev senere – efter behandling på hospitalet – meldt i stabil tilstand. Nordjyllands Politi sendte straks uniformerede patruljer, hundepatruljer og indsatsledelse til gerningsstedet. Samme aften var politiet også ekstra synlige i området med henblik på at skabe tryghed og være tilgængelige for beboere i området.

Siden overfaldet har Nordjyllands Politi efterforsket hændelsen intenst for at klarlægge forløbet før, under og efter overfaldet. Og politiets indsats har båret frugt:

”Vi betragter knivstikkeriet som et internt opgør i det kriminelle miljø, og vores efterforskning har ført til en konkret mistanke til tre formodede gerningsmænd på henholdsvis 20, 21 og 26 år,” lyder det fra politikommissær Kenneth Rodam, der fortæller, at politiet har forsøgt at anholde de tre mistænkte på flere forskellige adresser.

Politikommissæren er derfor nu meget klar i mælet:

”De mistænkte ved, at vi leder massivt efter dem, og vi har også hørt fra dem via advokater og pårørende. Vi opfordrer de tre mistænkte til hurtigst muligt at melde sig selv. Melder de ikke sig selv inden i morgen klokken 13.00, vil de mistænkte blive eftersøgt med navn og billede i pressen,” siger Kenneth Rodam og slår afsluttende fast:

”Slagsmål med knive på åben gade er yderst uacceptabelt og utryghedsskabende – og de ansvarlige skal stilles til ansvar for deres handlinger.”

Pressens kontakt:

Kenneth Rodam, politikommissær, Nordjyllands Politi, tlf. 4026 6195

 

 


Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

21. februar 2024

Nordjyllands Politi

Flere anholdelser for indbrudstyveri

Efter et kortevarende, men dog intenst efterforskningsforløb, slog efterforskere fra Nordjyllands Politi i går, den 20. februar 2024, til på flere forskellige adresser i det nordjyske. Målet var at anholde mistænkte indbrudstyve. Og dét lykkedes. Blandt andet blev to mænd på henholdsvis 30 og 45 år frihedsberøvet – og de er i dag blevet fremstillet og fængslet i et grundlovsforhør.

16. februar 2024

Nordjyllands Politi

35-årig mand idømt et års ubetinget fængsel for grov vold

En 35-årig mand blev i dag den 16. februar 2024 idømt et års ubetinget fængsel for at have begået grov vold mod en 31-årig kvinde. Anklagemyndigheden i Nordjyllands Politi er meget tilfredse med dommen.

16. februar 2024

Nordjyllands Politi

Besøg på vej til skyldnere i fogedsager

Politiet i Himmerland vil snart banke på døren hos en lang række borgere, som har udeståender med fogedretten. I Frederikshavn har politiet allerede anholdt 17 skyldnere og indsatsen fortsætter.