Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

30. januar 2023 14:46

Politiet til formodede gerningsmænd i knivstikkeri: Meld jer selv

Nordjyllands Politi har nu fastlagt identiteten på tre mænd, som mistænkes for at stå bag knivstikkeriet på Tove Ditlevsens Vej fredag den 27. januar 2023. Meld jer selv, lyder opfordringen fra politiet til de formodede gerningsmænd.

Klokken 15.03 i fredags den 27. januar 2023 modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om et knivstikkeri på Tove Ditlevsens Vej i Aalborg. En mand var blevet ramt af knivstik og blev senere – efter behandling på hospitalet – meldt i stabil tilstand. Nordjyllands Politi sendte straks uniformerede patruljer, hundepatruljer og indsatsledelse til gerningsstedet. Samme aften var politiet også ekstra synlige i området med henblik på at skabe tryghed og være tilgængelige for beboere i området.

Siden overfaldet har Nordjyllands Politi efterforsket hændelsen intenst for at klarlægge forløbet før, under og efter overfaldet. Og politiets indsats har båret frugt:

”Vi betragter knivstikkeriet som et internt opgør i det kriminelle miljø, og vores efterforskning har ført til en konkret mistanke til tre formodede gerningsmænd på henholdsvis 20, 21 og 26 år,” lyder det fra politikommissær Kenneth Rodam, der fortæller, at politiet har forsøgt at anholde de tre mistænkte på flere forskellige adresser.

Politikommissæren er derfor nu meget klar i mælet:

”De mistænkte ved, at vi leder massivt efter dem, og vi har også hørt fra dem via advokater og pårørende. Vi opfordrer de tre mistænkte til hurtigst muligt at melde sig selv. Melder de ikke sig selv inden i morgen klokken 13.00, vil de mistænkte blive eftersøgt med navn og billede i pressen,” siger Kenneth Rodam og slår afsluttende fast:

”Slagsmål med knive på åben gade er yderst uacceptabelt og utryghedsskabende – og de ansvarlige skal stilles til ansvar for deres handlinger.”

Pressens kontakt:

Kenneth Rodam, politikommissær, Nordjyllands Politi, tlf. 4026 6195

 

 


Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

28. marts 2023

Nordjyllands Politi

Indbrudsbølge i varebiler: sådan sikrer du dig

Hos Nordjyllands Politi modtager vi i øjeblikket en del anmeldelser om indbrud i varebiler. Hændelserne er spredt bredt ud over politikredsen. Her følger en række gode råd til ejere af håndværkerbiler/varevogne, der skal gøre det sværere for tyven at bryde ind og efterfølgende at få afsat tyvekosterne.

28. marts 2023

Nordjyllands Politi

Stjålne minilæssere fundet i Hammer Bakker – politiet søger vidner

Fem minilæssere som blev stjålet fra Bøgildsmindevej i Nørresundby natten til søndag, er nu fundet i Hammer Bakker. Minilæsserne stod gemt væk forskellige steder i området og blev fundet én efter én af lokale, samt betjente fra Nordjyllands Politi.

27. marts 2023

Nordjyllands Politi

Politiet sætter snart særligt ind i fogedsager

Antallet af borgere, der har en verserende fogedsag i form af gæld, skal ned i Jammerbugt og Hjørring kommuner. Derfor vil politiet i Hjørring i den nærmeste fremtid banke på hos flere af de borgere i kommunerne, der har en ubetalt gæld, som de trods flere anmodninger ikke har fået afviklet. Formålet er, at flere af sagerne således kan blive afsluttet i fogedretten – og de forurettede, der har penge til gode, kan få en afklaring på deres sag.

Forslag