Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

28. november 2019 10:30

Politi efterforsker trusler


Nordjyllands Politi modtog i morges, 28. november 2019, anmeldelse om to trusler, der var rettet mod to nordjyske gymnasier.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Der er tale om bombetrusler mod Dronning Gymnasium og Vesthimmerlands Gymnasium, og de er afsendt via e-mail til skolerne. 

Politiet har derfor tidligere i dag været til stede på begge gymnasier for at gennemgå dem, ligesom den mobile politistation har været til stede for at skabe tryghed.  

”Det er efter vores undersøgelser i dag intet, der tyder på, at der er tale om reelle trusler,” siger vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi, Poul Severinsen, der oplyser, at politiets vurdering også sker på baggrund af den seneste tids grundløse trusler via AULA. 

Politiet har indsamlet spor på de to gymnasier, og lige nu efterforsker man it-sporet af de afsendte e-mail, og af hensynet til denne efterforskning så har politiet ingen yderligere informationer om efterforskningen. 

Undervisningen er genoptaget på begge skoler.

 

Pressens kontaktperson:

* Poul Severinsen, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi, 
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

24. juni 2022

Nordjyllands Politi

Opdatering i sagen om knivstikkeri i Vejgaard

Nordjyllands Politi har, sent i aftes, løsladt de fire anholdte i sagen om det knivstikkeri på Hadsundvej i Vejgaard i Aalborg, som politiets patruljer rykkede ud til natten til torsdag. Sigtelserne opretholdes. Politiet efterlyser fortsat vidner, der bedes ringe 114 med oplysninger i sagen.

23. juni 2022

Nordjyllands Politi

Efterforskning fortsætter i sag om knivstikkeri

Nordjyllands Politi har nu et langstrakt efterforskningsforløb foran sig i forbindelse med det knivstikkeri på Hadsundvej i Vejgaard i Aalborg, som politiets patruljer rykkede ud til d. 23. juni kl. 02.56 Alle de tre sårede personer er meldt uden for livsfare. Politiet efterlyser fortsat vidner, der bedes ringe 114.

23. juni 2022

Nordjyllands Politi

Politi med mundbind under DM-ugen

Under DM-ugen i Aalborg kan man se politibetjente bære mundbind. Det er blot et hensyn til sportsudøvere og samarbejdspartnere, oplyser Nordjyllands Politi.

Forslag