Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

2. oktober 2023 12:14

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 01.-02. oktober 2023

Flere brande, narkokørsel, vold og spirituskørsel. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Brand i el-skab, Helsingør

En kortslutning og stikflammer i et el-skab var søndag formiddag årsag til, at de tilstedeværende i en golfklub på Gl. Hellebækvej måtte evakuere klubhuset og trække ud på golfbanen. Ingen kom til skade. Kortslutningen er formentlig opstået ved, at der er dryppet vand gennem en utæthed og ned i el-skabet.

 

Havde ulovlig kniv på sig, Farum

En 39-årig mand fra Farum blev søndag sigtet for at være i besiddelse af en kniv på offentligt sted, uden at have et anerkendelsesværdigt formål med det. Manden, der var i besiddelse af en fiskekniv, blev truffet af en patrulje på Jernbanevej.

 

Sigtet for narkokørsel, Gentofte

Søndag eftermiddag klokken 16.27 blev en 20-årig mand fra Rødovre standset, da han kom kørende ad Smakkegårdsvej. Her blev han sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet for at få udtaget en blodprøve. Den skal nu analyseres nærmere for at fastlægge mandens nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

Fik knytnæveslag i ansigtet, Kgs. Lyngby

Søndag eftermiddag blev det anmeldt, at en 15-årig ung mand fra Virum blev slået med knytnæve af to maskerede unge mænd. Episoden skete lørdag eftermiddag mellem klokken 15.45 og 15.30, da den 15-årige og hans kammarat gik forbi de to gerningspersoner, som sad på en bænk på Lundtoftevej.

 

Brand i skraldespand, Espergærde

To drenge på henholdsvis 12 og 13 år stod bag en brand i en skraldespand på grydemoseskolen søndag aften klokken 18.19. En patrulje fik fat i de to drenge, ligesom deres forældre og de sociale myndigheder blev underrettet om sagen. Der er ingen oplysninger om skadernes omfang.

 

Sigtet for spirituskørsel, Hørsholm

Søndag klokken 22.24 blev en 48-årig mand fra Nærum standset på Ådalsvej. Her blev han sigtet for spirituskørsel, da en alkometertest viste, at hans promille var højere end tilladt. Den 48-årige blev taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

 

Ild i bil, Humlebæk

Klokken 04.23 natten til mandag kom en anmeldelse om, at der var ild i en bil på Helsingørmotorvejen. Årsagen til branden kendes ikke, men der er ikke fundet noget mistænkeligt i forbindelse med undersøgelsen af bilen. Der er ingen meldinger om tilskadekomst i forbindelse med branden.

 

 

Indbrudsoversigt uge 39

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

17. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 16.-17. juni 2024

Færdselsuheld, berusere og hashbesiddelse. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

14. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 13 .- 14. juni 2024

Kørte uden kørekort, tyveri og narkokørsel. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

13. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi uddrag af døgnrapporten 1213 juni 2024

Narkokørsel, tyveri og brand. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.