Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

5. juli 2022 11:31

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 04.-05. juli 2022

Tricktyveri, uro og forsøg på manddrab. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Kørte uden kørekort, Græsted

Klokken 13.40 blev en 26-årig mand standset, da han kom kørende ad Møllebakken. Da det viste sig, at han ikke havde erhvervet noget kørekort, blev han sigtet for kørsel uden førerret.

 

Tricktyv stjal taske, Hørsholm

En 84-årig kvinde fik mandag omkring klokken 13 stjålet et kreditkort fra sin taske, der stod på forsædet af hendes bil ved Hørsholm Midtpunkt. Kvinden var ved at sætte sig ind i bilen, da en kvinde henvendte sig til hende og spurgte efter taxa-holdepladsen. Da den 84-årige efterfølgende satte sig ind i sin bil, så hun, at en mand smed hendes taske fra sig, og ved nærmere eftersyn manglede der et kreditkort samt nogle kontanter. De to tricktyve beskrives som A: kvinde, østeuropæisk af udseende, 30-35 år, 165 cm høj, almindelig af bygning med brunt mellemlangt hår og brune øjne. Hun talte et fremmed sprog og var iført beige/brunt tøj. B: mand, 35 år, 180-185 cm høj, almindelig af bygning, talte dansk med accent og var iført en blå hue eller kasket. Sagen blev anmeldt klokken 14.23.

 

Efterladte tasker vakte mistanke, Helsingør

Mandag eftermiddag klokken 16.51 kom en anmeldelse om, at der var efterladt nogle tasker på færgen Tycho Brahe. Taskerne blev opdaget kort inden, at færgen lagde til havn og ved nærmere eftersyn viste det sig, at der var tale om almindelige ejendele, som tilhørte en svensk passager. Færgen blev dog for en sikkerheds skyld rømmet og gennemgået af politiet, inden der kom nye passagerer om bord.

 

Forsøg på manddrab, Kgs. Lyngby

En 42-årig blev klokken 17.05 anholdt og sigtet for drabsforsøg mod en 78-årig kvinde. Manden var kort forinden trængt ind på kvindens bopæl, hvor han havde taget kvælertag på hende. Manden fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Lyngby klokken 11. Der vil blive begæret lukkede døre.

 

Sigtet for butikstyveri, Helsingør

Mandag aften klokken 19 blev en 31-årig kvinde sigtet for butikstyveri i Netto på Blichersvej.

 

Unge skabte uro, Birkerød

Nogle unge skabte mandag aften ved 21-tiden uro ved at larme og råbe efter forbipasserende borgere i Hovedgaden. En patrulje blev sendt til stedet, men da den ankom, var de unge forsvundet fra området.

 

Mistanke om indbrud, Hillerød

En borger kontaktede klokken 21.24 politiet med en oplysning om, at fem mænd var i færd med at bryde ind i et skur ved Børnehaven Chili. Der var imidlertid ingen tegn på indbrud, da en patrulje kom til stedet.

 

Værktøj stjålet fra bil, Helsingør

Fra en firmabil, som holdt på Hestens Bakke, er der mellem mandag klokken 19.30 og tirsdag klokken 06.20 stjålet diverse el-værktøj.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

Flere døgnrapporter

9. december 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 08. - 09. december 2022

Tyverier, glatføreuheld, narkokørsel og fund af hash. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

8. december 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 07.-08. december 2022

Is, sne og færdselsproblemer. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

7. december 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 06.-07. december 2022

Bid, tyveri og trafikproblemer. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Forslag