Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

5. november 2021 09:43

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 04.-05. november 2021

Vejvrede, hærværk, tyveri, uro og uorden og en falsk indsamler. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Tyveri fra personbil, Rungsted Kyst

Klokken 07.08 blev det anmeldt, at der var blevet knust en rude i en bil, efter at den var blevet parkeret på parkeringspladsen ved skaterbanen på Stadionalle onsdag klokken 16.55. Fra bilen var der stjålet en rygsæk indeholdende en computer og anden elektronik. 

Sten kastet gennem bilrude, Nivå

Mellem onsdag klokken 18.40 og torsdag klokken 07.35 kastede en ukendt gerningsperson en kantsten gennem bagruden på en bil, som holdt parkeret på en parkeringsplads på Langelunden. Derefter var stenen blevet placeret på taget af bilen.

Kørsel uden førerret, Hillerød

På Overdrevsvejen standsede en patrulje klokken 10.09 en 63-årig mandlig bilist fra Kokkedal og bad ham fremvise et gyldigt kørekort. Det kunne han imidlertid ikke efterkomme, da han ikke havde erhvervet sig førerret til køretøjet. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

Ulovlig parkering, Gentofte

Klokken 10.15 indløb der anmeldelse om, at der holdt flere biler ulovligt parkeret på Bank-Mikkelsens Vej, hvor de blokerede en brandvej. En patrulje kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at de fleste biler i mellemtiden var blevet flyttet. Der blev dog skrevet to parkeringsbøder. 

Falsk indsamling, Humlebæk

En borger anmeldte klokken 10.35, at en kvinde befandt sig ved Humlebæk Center, hvor hun samlede penge ind til en organisation, som borgeren dog vidste ikke eksisterede. En patrulje kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, men det var ikke muligt at udfinde kvinden i området. Hun beskrives som: østeuropæisk af udseende, ca. 165 cm, kraftig af bygning og med sort hår. Iført cowboybukser. Medbragte en plade, som forbipasserende blev bedt om at skrive under på.

Færdselsuheld, Hillerød

På Milnersvej skete der klokken 10.41 et færdselsuheld mellem en 41-årig kvindelig bilist fra Hillerød og en 20-årig mandlig bilist fra Helsingør. Grundet lettere tilskadekomst blev begge parter kørt med ambulancer til hospitalet. Grundet bilernes placering var trafikken i en periode påvirket, indtil der var ryddet op efter uheldet. Den 41-årige kvindelig bilist blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselsloven. 

Kørsel i frakendelsestiden, Hillerød

En 27-årig mandlig bilist fra Hørsholm blev klokken 11.30 standset af en patrulje på Østergade, og han blev her sigtet for at køre bil, selv om han var frakendt førerretten.

Butikstyveri, Helsingør

En butiksdetektiv anmeldte klokken 13.13, at han tilbageholdt en mand i Føtex på Stürups Plads grundet butikstyveri. Da butiksdetektiven havde standset manden, var denne blevet vred og havde i den forbindelse ødelagt et legitimationsskilt, som butiksdetektiven bar. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf manden, en 79-årig fra Helsingør, og han blev af patruljen sigtet for butikstyveri og hærværk.

Vejvrede, Holte

I forbindelse med en uoverensstemmelse i trafikken på Øverødvej smækkede en 44-årige mandlig bilist fra Glostrup klokken 15.01 døren i på en bil tilhørende en 48-årig mandlig bilist fra Fredensborg, mens denne stadig havde benet mellem bilen og døren. Dette resulterede i, at den 48-årige pådrog sig overfladiske skader. En patrulje kørte til stedet, hvor den 44-årige bilist blev sigtet for vold. Han blev ligeledes sigtet for hærværk, idet han med flere knytnæveslag slog på sidespejlet på den 48-åriges bil, hvorved lygten på sidespejlet flækkede.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Sikkerhedsvagterne i Magasin anmeldte klokken 15.07, at de tilbageholdt en udenlandsk kvinde, som havde stjålet varer fra stormagasinet. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf kvinden, som var 54 år, og hun blev af patruljen anholdt og sigtet for butikstyveri. 

Tyveri af pung, Helsinge

En 67-årig kvinde fra Gilleleje anmeldte klokken 15.43, at hun mellem klokken 14.45 og 15.00 havde fået stjålet sin pung af en ukendt gerningsperson, mens hun stod ved kølemontren i Rema1000 på Rådhusvej. Der skal nu blandt andet kigges overvågningsmateriale igennem fra stedet.

Groft hærværk mod villa, Frederikssund

Mellem onsdag aften klokken 22.00 og torsdag eftermiddag klokken 15.00 er der hældt en olielignende væske på en del af facaden på en bygning på Morbærvænget.

Knusning af bilrude vakte mistanke, Jægerspris

En mand vakte torsdag aften klokken 19.36 mistanke hos en borger, som så manden knuse sideruden på en bil, der holdt i Møllehegnet, hvorefter han satte sig ind i bilen og kørte væk. Borgeren kontaktede politiet, og en patrulje fik kontakt med manden kort tid efter. Her viste det sig, at det var mandens bil og, at han havde knust sideruden, da han ikke kunne få bildøren op.

Mulig tyv set af nabo, Birkerød

Torsdag aften klokken 19.54 blev det anmeldt, at der godt en time tidligere havde været indbrud i en villa i Hestkøb Vænge. En nabo havde i den forbindelse set den mulige tyv, der beskrives som en mand, 185-195 cm høj, almindelig af bygning med stort mørkt hår. Han var iført vindjakke, jeans og kondisko og medbragt en rygsæk. Manden blev set gående ad Hestkøb Vænge i nordvestlig retning og drejede herefter ned ad Duemosevej i sydvestlig retning. En patrulje blev sendt til området efter anmeldelsen, men den formodede tyv var forsvundet fra området.

 

Hjælp os med at fange tyven. Ring til os på 1-1-4 med det samme, hvis du ser noget mistænkeligt, eller hvis du opdager et indbrud, som er i gang. Hurtig henvendelse og et godt signalement kan hjælpe os. Læg gerne mærke til, hvordan tyven ser ud: Højde, hårfarve, tøj, evt. transportmiddel, redskaber og/eller medbragte tasker/rygsække er vigtige informationer, når vi skal finde tyven.

Mulig narkobilist kørte galt, Farum

En 46-årig mand fra Helsinge var ikke interesseret i at tale med en politipatrulje, som torsdag aften klokken 20.40 forsøgte at standse ham i krydset Frederiksborgvej/Farum Hovedgade. Patruljen fik dog kontakt til manden kort efter, da han havde påkørt en container ved Birkehøjterrasserne. Manden blev sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet dels til tjek efter sammenstødet med containeren, dels for at få taget en blodprøve, som skal fastlægge hans eventuelle påvirkningsgrad. Desuden blev han sigtet for at køre bil, selvom han var frakendt sin førerret.

Unge skabte uro, Hillerød

En gruppe unge mænd og drenge skabte torsdag aften kort før klokken 21 uro og uorden i Slotsarkaderne. Her slukkede de for rulletrapperne, råbte og opførte sig utryghedsskabende over for kunderne. En patrulje kørte til stedet og tog en adfærdsregulerende samtale med gruppen.

Tilbød unge kvinder et lift, Kgs. Lyngby

Tre 13-årige unge kvinder blev onsdag aften klokken 20.35 tilbudt et lift af en for dem ukendt mand. De tre stod og talte sammen overfor Netto på Engelsborgvej, da en person kørte fordi dem, åbnede passagerdøren og råbte ”kom, kom” til dem. De unge kvinder valgte dog i stedet at løbe hen til en ungdomsklub, hvor de fortalte en medarbejder om episoden. Medarbejderne gik ud på gaden og hen mod bilen, hvilket fik føreren til at køre fra stedet.

Spritbilist uden kørekort, Hørsholm

Klokken 00.46 natten til fredag blev en 25-årig mand fra Rungsted Kyst standset, da han kom kørende ad Usserød Kongevej. Her viste det sig, at han havde sat sig bag rattet selvom han var påvirket af spiritus og ikke havde generhvervet sit kørekort efter en tidligere frakendelse. Den 25-årige blev sigtet for begge forhold og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham, som skal bruges til at fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

Flere døgnrapporter

5. december 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 04.-05. december 2022

Spirituskørsel, tyveri og færdselsuheld. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

2. december 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 01.-02. december 2022

Vold, tricktyveri og narko. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

1. december 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 30.-01. november/december 2022

Færdsel, vold og bedrag. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Forslag