Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

9. december 2022 12:29

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 08. - 09. december 2022

Tyverier, glatføreuheld, narkokørsel og fund af hash. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Værktøj stjålet, Farum

Mellem onsdag aften og torsdag klokken 06.00 er der stjålet diverse værktøj fra en varebil, som stod på Birktøjterrasserne. Det er uvist, hvordan tyven skaffede sig adgang til bilen.

 

Flere glatføreuheld, Nordsjælland

Værløse: To biler stødte på grund af det glatte føre sammen i krydset Kollekollevej/Skovløbervangen. Sammenstødet skete klokken 08.25 og der skete udelukkende mindre materiel skade ved sammenstødet.

Allerød: Klokken 09.25 mistede en bilist herredømmet over sin bil på grund af det glatte føre på Nymøllevej og gled ind i en anden bil. Der skete ingen personskade ved sammenstødet.

Hillerød: En bilist blev klokken 10.16 ramt bagfra af en bus i rundkørslen ved Peder Oxes Allé/Roskildevej. Der er ingen melding om alvorlig personskade.

Hillerød: En bilist stødte omkring klokken 12 ind i to andre biler, da han på grund af det glatte føre mistede herredømmet over sin bil ved krydset Teglgården/Gadevangsvej. Der er ingen meldinger om personskade i forbindelse med uheldet.

 

Kørte uden kørekort, Helsingør

En 25-årig mand fra Ringsted blev klokken 08.55 standset, da han kom kørende ad Færgevej. Her viste det sig, at han ikke havde noget kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

 

Ukrudtsbrænder startede brand, Hillerød

Klokken 10.46 kom en anmeldelse om brand på Harløse Skole. Ingen personer kom til skade ved branden, som formentlig er opstået ved brug af en ukrudtsbrænder.

 

Stjal drikkepenge, Frederikssund

Torsdag ved middagstid stjal en mand en krukke med drikkepenge fra cafeen Hos Vivis i Jernbanegade. Manden beskrives som 15-20 år, 170-175 cm, slank af bygning, lys i huden med mørkt hår og et mindre overskæg. Han var iført hue og mørk jakke og forlod stedet på en medbragt cykel.

 

Tyveri fra bil, Værløse

En pc, pas og flybillet blev mellem klokken 11.27 og 12.34 stjålet fra en bil, som stod på p-pladsen ved Bryggeri Skovlyst. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

 

Sigtet for spirituskørsel, Ølstykke

Klokken 14 blev en 34-årig mand fra Frederikssund standset, da han kom kørende ad Frederikssundsvej. Her blev han sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik udtaget en blodprøve. Den skal nu analyseres med henblik på at fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

 

Fodgænger ramt af bil, Fredensborg

En 84-årig kvinde fra Nødebo måtte en tur på skadestuen efter hun klokken 14.10 blev ramt af en bil på Nødebovej. En 26-årig kvinde fra Kokkedal blev i den forbindelse sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

 

Mænd skabte uro, Hillerød

To mænd skabte klokken 14.47 så meget uro og uorden på Søndre Jernbanevej, at politiet blev tilkaldt. Mændene var kommet op at skændes og var ved at indlade sig i slagsmål med hinanden, men blev bortvist af patruljen.

 

Tre personbiler ramt op i hinanden, Birkerød

Birkerød kl. 15.27 ramte tre personbiler op bag i hinanden på Bistrupvej på grund af glat føre. Ingen personer kom til skade.

Spirituskørsel, Frederikssund

63-årig mand fra Frederikssund sigtet for spirituskørsel kl. 17.05 på Kalvøvej.

 

Tricktyveri, Gilleje

En 77-årig kvinde fra Gilleleje  blev kl. 12:00 udsat for tricktyveri i Netto på Vesterbrogade i Gilleleje. De to gerningsmænd fik afledt kvindens opmærksomhed ved at vælte noget slik ned fra en hylde, som hun ville hjælpe dem med at samle op. I samme øjeblik stjal de hendes pung, som blandt andet indeholdt 400 kr. i kontanter. Gerningsmændene stjal pengene og smed efterfølgende pungen ude foran butikken. 

 

Taget med joint, Helsingør

En 18-årig mand fra Helsingør blev kl. 19.33 sigtet for at ryge en joint på Skolen ved Rønnebær Allé i Helsingør.

 

Fund af hash, Farum

Under en patrulje med narkohundene Vaks og Fister fandt Vaks kl. 20.15 en større mængde hash. På en skråning ved Birkhøjterrasserne markerede Vaks ved foden af et træ, og under flere lag blade fandt Vaks en frysepose med hash, som var pakket i små salgsposer.

 

Narkokørsel, Rungsted Kyst

22-årig mand fra Birkerød blev kl. 21.00 standset og sigtet for at køre bil på Rungsted Strandvej, mens han var under påvirkning af euforiserende stoffer. Manden blev samtidigt sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde kokain.

 

Taget med hash, Farum

Under patruljering i området kl. 21.05 ved Nygårdterrasserne udviste narkohunden Vaks interesse for en 24-årig mand, som stod ude på en trappe ved en kældernedgang. Vaks markerede på hans højre jakkelomme, hvor der i en cigaretpakke blev fundet en mindre mængde narko. 

Fund af hash, Farum

Under en målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan fandt narkohunden Vaks kl. 21.05 en plade hash på jorden ved en trappe ved Nygårdterrasserne.

Taget med hash, Charlottenlund

En 20-årig mand fra Charlottenlund blev kl. 22.44 sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash og en joint på Ellensvej.

 

Mistænkeligt forhold, Egedal

Fredag morgen fik politiet en anmeldelse om, at der havde været indbrud i tre firmabiler, der stod på parkeringspladsen på Rytterkær. 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

18. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 17.- 18. april 2024

Parkering endte i butiksrude, butikstyveri og narko. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

17. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 16. - 17. april 2024

Brand, tyveri, narko- og spirituskørsel . Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

16. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 15.- 16. april 2024

Tyveri, narko og røveri. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.