Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

10. januar 2024 12:20

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 09.-10. januar 2024

Bedrageri, grov vold og brand. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Narkokørsel, Skodsborg

En 39-årig mand fra Østermarie blev kl. 07.02 sigtet for at køre bil på Skodsborg Strandvej uagtet, at han var påvirket af euforiserende stoffer, og havde en frakendelse.

 

Overholdt ikke sin vigepligt, Hørsholm

En 45-årig kvindelig bilist fra Kokkedal blev kl. 07.33 sigtet for ikke at overholde sin ubetingede vigepligt. Kvinden kørte ud fra p-pladsen på Hørsholm Alle, og idet hun ikke overholdte sin vigepligt skete der sammenstød med en 21-årig mandlig bilist fra Hørsholm, som kørte ad Hørsholm Alle i østlig retning. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

 

Tyveri fra varebil, Helsingør

Anmeldelse kl. 07.55 om tyveri fra varebil på Strandpromenaden sket mellem mandag den 8.1 kl. 22.30 og tirsdag den 9.1. kl. 02.30. Der var boret hul i sidedøren på varebilen og stjålet diverse værktøj for et større beløb.

 

Bedrageri, Fredensborg

En 76-årig kvinde fra Fredensborg anmeldte kl. 12.24, at hun var blevet udsat for bedrageri mandag den 8.1 mellem kl. 16.00 og 17.35. Kvinden var blevet ringet op af ’Udbetaling Danmark’ som oplyste, at de ikke kunne få adgang til hendes Visakort. Forurettede blev omstillet til Teknisk Afdeling, som ville sende én ud for at hente hendes kort. Under opkaldet dukkede en ung mand, A, op på hendes adresse, som hun var blevet vejledt af gerningspersonerne til at udlevere sine kort til. Der var efterfølgende blevet hævet et større beløb fra hendes konto. Manden beskrives som: Dansk af udseende, 20-25 år, 170-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Lys, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk, Iført: Mørk længere jakke, hvid rullekrave.

 

Kørte bil i frakendelsestid, Kgs. Lyngby

En 46-årig mand fra Lønholt blev kl. 12.45 sigtet for at køre bil på Helsingørmotorvejen uagtet, at han havde en frakendelse.

 

Færdselsuheld, Ålsgårde

En 82-årig mandlig bilist kørte kl. 17.35 ad Nordre Strandvej i nordgående retning med ca. 45 km/t, idet han påkørte en bil, som var parkeret på vejen i samme retning. Den parkerede personbil ramte herefter ind i en foran holdende bil. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

 

Sigtet for hærværk, Farum

To mænd på henholdsvis 25 år fra Roskilde og 43 år uden fast adresse blev tirsdag aften sigtet for at begå hærværk på et S-tog på Farum Station og i et cykelskur. Anmeldelsen om, at de to var i færd med at lave graffiti kom klokken 19.40.

 

Havde hash på sig, Birkerød

Tirsdag aften klokken 20 traf en patrulje nogle unge mænd ved Teglporten. En af dem, en 17-årig fra Birkerød, blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for. Hans værge og de sociale myndigheder underrettes om sagen.

 

Sigtet for grov vold, Hørsholm

En 27-årig mand fra Brønshøj blev tirsdag aften sigtet for grov vold efter han overfaldt en 35-årig mand fra Hørsholm. Det skete klokke 20.17 på Ådalsparkvej, hvor den slog den, så han faldt til jorden og herefter sparkede ham på kroppen og trampede ham i ansigtet. Den åriges tilstand blev betegnet som kritisk, da han blev kørt på hospitalet. Sagen skal nu efterforskes nærmere og Nordsjællands Politi kan på nuværende tidspunkt ikke give flere oplysninger om sagen.

 

Pc stjålet fra bil, Kgs. Lyngby

Tirsdag mellem klokken 17.20 og 21.00 blev en pc stjålet fra en bil, som stod på Nørgaardsvej. Tyveriet blev anmeldt klokken 21.55.

 

Brand i skur, Nivå

Onsdag klokken 00.47 udbrød der brand i et skur på Åtoften. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor de beboerne i de nærliggende huse blev evakueret. Brandvæsenet fik hurtigt ilden under kontrol og herefter slukket. Ingen personer kom til skade ved branden, som efter al sandsynlighed er opstået i forbindelse med, at et såkaldt ”gravlys” har antændt skuret eller noget heri. En 85-årig kvinde blev sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

16. maj 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi uddrag af døgnrapporten 1516 maj 2024

Brand, færdselsuheld og høj musik. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

15. maj 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 14. - 15. maj 2024

Røveri, bedrageri, brand, Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

14. maj 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 13. - 14. maj 2024

Tyveri, bedrageri, brand, vanvidskørsel. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.