Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

11. november 2021 11:38

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 10.-11. november 2021

Hærværk, tyverier, brand, narkokørsel og en cafégæst, som ikke kunne betale. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Boremaskine stjålet, Slangerup

En boremaskine er mellem tirsdag eftermiddag og onsdag morgen blevet stjålet fra en container på Jørlunde Overdrev.

Rat og instrumentbræt stjålet, Hellerup

Fra en BMW, som holdt på Teglværksbakken er der mellem søndag eftermiddag og tirsdag eftermiddag stjålet rat, instrumentbræt samt solbriller. Tyven har fjernet låsen fra bilens ene dør for at skaffe sig adgang. Der er også stjålet rat og indbygget multimedieskærm fra en BMW, som holdt på Hagens Alle. Dette tyveri er sket mellem tirsdag aften og onsdag morgen, og tyven har brugt samme fremgangsmåde som ved tyveriet på Teglværksbakken. Begge tyverier blev anmeldt onsdag formiddag.

Stjal værktøj fra bil, Hørsholm/Frederiksværk

To mænd stjal onsdag formiddag klokken 10.39 værktøj fra en varevogn, som holdt på Isterød Byvej. Da mændene blev konfronteret af en vidne, kørte de fra stedet i en Volkswagen Passat. Politiet er bekendt med bilens registreringsnummer. En patrulje kørte efterfølgende rundt i området i et forsøg på at finde mændene, men uden held. Der var dog formentlig tale om de samme mænd, der senere på dagen blev anholdt og sigtet for tyveri efter de havde stjålet værktøj fra en garage på Sikavej. Her blev de opdaget af en boeboer, som straks kontaktede politiet. 

Sigtet for narkokørsel, Frederikssund

Onsdag formiddag klokken 11.40 blev en 26-årig mand fra Skibby standset i Strandstræde. Her viste det sig, at han var påvirket af cannabis. Han blev sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet for at få taget en blodprøve, som skal vise hans nøjagtige påvirkningsgrad.

Hærværk mod bil, Nærum

Mellem tirsdag aften og onsdag morgen er der hældt en gelelignende væske ud over en bil, som stod på Malmbergsvej. Hærværket blev anmeldt klokken 11.46.

Ild i container, Frederiksværk

Klokken 12.18 onsdag eftermiddag gik der ild i en container på Havnevej i forbindelse med, at containeren blev repareret ved brug af en skærebrænder. Brandvæsenet blev tilkaldt og fik slukket branden. Der skete ingen personskade.

Tricktyve på spil, Helsinge

To tricktyve var onsdag eftermiddag mellem klokken 15.20 og 15.30 på spil i Imerco på Østergade. Her kom en kvinde ind i forretningen og mens hun holdt medarbejderen i forretningen beskæftiget, kom en mand ind i forretningen og stjal to store lysestager. De to beskrives som A:  kvinde, østeuropæisk af udseende, lys i huden med mørkt mellemlangt hår, 45-50 år, 170 cm høj, kraftig af bygning, briller med sort stel, iført sort jakke, sorte bukser og sko samt en beige slå-om-cardigan. B: mand, Østeuropæisk af udseende, lys i huden med kort sort hår og fuldskæg, 30-35 år, 180-185 cm høj, spinkel af bygning, iført mørk dunjakke og mørkt tøj.

Stjal parfume, Kgs. Lyngby

Onsdag eftermiddag klokken 16.45 stjal en mand en parfume i Magasin. Han blev opdaget af en vagt og stak af fra stedet. Ud fra oplysninger i sagen har politiet dog en formodning om, hvem manden er.

Mistænkelig mand tog cykler, Gentofte

En borger kontaktede onsdag aften klokken 19.10 politiet og anmeldte, at han klokken 08.00 onsdag morgen havde set en mand tage flere cykler ved Vangede Station og lægge dem ind i varerummet på en hvid bil. Den mistænkelige mand beskrives som 25 år, 180 cm, almindelig af bygning, mellemøstlig af udseende, brun i huden med kort sort hår og iført storte bukser samt sort jakke med rød skrift bagpå.

Kørte uden kørekort, Hørsholm

Onsdag aften klokken 19.55 blev en 34-årig mand fra Helsingør standset, da han kom kørende ad Helsingørmotorvejen. Manden blev sigtet for kørsel uden førerret, da han tidligere havde fået inddraget sit kørekort.

Sigtet for narkokørsel, Helsingør

En 20-årig mand fra Helsingør blev onsdag aften klokken 20.43 standset på Prøvestensvej. Her viste en narkometertest, at manden var påvirket af hash. Han blev derfor sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, der skal fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre sagsbehandling.

Hærværk mod bil, Hillerød

Onsdag aften klokken 20.30 opdagede en bilejer på Fredskovhellet, at en ukendt gerningsperson havde taget vinduesviskerne af hendes bil og smidt dem på jorden. Hærværket blev anmeldt klokken 21.12.

Kunne ikke betale, Helsingør

En 76-årig kvinde fra Helsingør blev onsdag aften klokken 21.53 sigtet for bedrageri. Kvinden havde spist på Café Kaiser, men kunne i betale for måltidet. I første omgang forklarede hun, at hendes man ville komme og betale, men da det ikke skete, blev politiet kontaktet.

Kørte uden kørekort, Charlottenlund

Onsdag aften klokken 22.30 blev en 21-årig mand fra København standset, da han kom kørende ved Skovshoved Havn. Her viste det sig, at han ikke havde noget kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

Flere døgnrapporter

19. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 18.-19. august 2022

Narkokørel, indbrud, hittehash og sigtelser for cykeltyveri. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

18. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 17.-18. august 2022

Sammenstød, tyveri, besiddelse af hash og unge, som ikke kunne tale ordenligt. Her er uddrag af døgnrapporten

17. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 16.-17. august 2022

Tyveri, hashfund og færdselsuheld. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Forslag