Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

12. maj 2021 11:02

Nordsjællands Politi uddrag af døgnrapport 11. - 12. maj 2021

Falske pengesedler, overfald, færdselsuheld og en dykker, som ikke var i nød. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Tyveri fra varebil

Hundested: Klokken 07.14 blev det anmeldt, at der imellem mandag klokken 17.00 og tirsdag klokken 06.45 var blevet stjålet to buskryddere fra det åbne lad på en varebil, der havde holdt parkeret på Høje Tøpholm. Tyven havde i den forbindelse klippet låsen over til en værktøjskasse for at få fat i buskrydderne.

Tyveri fra personbil

Vedbæk/Birkerød: Klokken 07.37 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet forlygter fra en BMW personbil, der i nattens løb havde holdt parkeret på Margrethe Allé. Samme type anmeldelse indløb klokken 09.52, her havde BMW’en blot holdt parkeret på Turistvej i Birkerød.

Færdselsuheld

Hørsholm: Klokken 08.21 anmeldte en bilist kørende i nordgående retning på Helsingørmotorvejen, at en personbil blev ført særdeles hensynsløst på Helsingørmotorvejen i nordgående retning nær Nærum. Kort efter indløb der en ny anmeldelse om et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen ved Hørsholm i nordgående retning, hvor pågældende personbil var kørt ind i en anden bil, som så var blevet skubbet over i en tredje bil, der var væltet. Der skete umiddelbart kun lettere personskade samt materiel skade ved færdselsuheldet. 

Personen bag rattet af den bil, der blev ført hensynsløst, kørte fra stedet efter færdselsuheldet, men ved hjælp af lidt snarrådig efterforskning blev føreren, en 21-årig mand fra Nærum, udfundet på en adresse i Espergærde.

Den 21-årige blev anholdt og taget med til udtagning af blodprøver og afhøring, og han blev onsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Lyngby, sigtet for vanvidskørsel. Resultatet af grundlovsforhøret foreligger endnu ikke på tidspunktet for døgnrapportens udarbejdelse.

Dykker var ikke i nød

Frederikssund: Klokken 10.49 blev det anmeldt, at en mandlig dykker muligvis var i nød i Roskilde Fjord lidt uden for bredden ved Strandvej. Blandt andet politi, ambulance og Søværnet blev aktiveret, men ved myndighedernes ankomst kunne det konstateres, at dykkeren ikke var i nød.

Tyveri fra personbil

Dyssegård: Klokken 15.38 blev det anmeldt, at der imellem klokken 13.50 og anmeldelsestidspunktet var blevet stjålet alle fire hjul fra en Mazda personbil, der nu stod klodset op på mælkekasser på p-pladsen ved Vangede Station.

 

500-krone seddel var ulden i kanten

Kgs. Lyngby: Klokken 13.35 tirsdag eftermiddag betalte en mand med en 500-krone-seddel i Rådhus Kiosken. Kort efter han havde forladt forretningen, blev kassemedarbejderen opmærksom på, at pengesedlen ikke rigtig matchede i størrelse og farve med en anden 500-kroneseddel og kontaktede derfor politiet for at anmelde pengefalsk. Manden, som betalte med pengesedlen, beskrives som østeuropæisk af udseende, 40-45 år, 165-170 cm høj, hvid i huden med kort hår. Han talte dansk med accent og var iført hvidt tøj, formentlig noget arbejdstøj/håndværkertøj.

Mand ville ikke identificere sig

Ølstykke: Klokken 15.52 kontaktede DSB Nordsjællands Politi og sagde, at de stod med en mand på Ølstykke Station, der var blevet opdaget i at have kørt med toget uden gyldig billet, og nu ville han ikke oplyse sine generalia, så han kunne få en kontrolafgift for dette. En patrulje blev sendt til stedet, og dette havde en effekt, og gratisten, en 56-årig mand fra Ballerup, fik således udstukket en kontrolafgift af personalet fra DSB.

 

Hund fandt hash

Helsingør: En narkohund snusede sig tirsdag eftermiddag klokken 17.20 frem til otte små poser med hash på Ørebakken. Poserne blev indbragt til politistationen som hittestof.

Slog medtrafikant

Kgs. Lyngby: En uoverensstemmelse mellem to bilister, resulterede tirsdag eftermiddag mellem klokken 15.45 og 16.15 i, at en 49-årig mand fra Gentofte blev slået i brystkassen. Den 49-årige havde umiddelbart forinden dyttet af en anden bilist, og da de begge kom gående på p-pladsen ved Lyngby Stadion, blev den 49-årige slået i brystet af den anden bilist. Forholdet blev anmeldt tirsdag aften klokken 18.13.

Skubbede passager

Hillerød: En 14-årig ung kvinde fra Græsted blev tirsdag morgen skubbet af en billetkontrollør, da hun steg ind i et tomt tog på Hillerød Station. Ifølge anmeldelsen skubbede billetkontrolløren den 14-årige, mens han sagde, at hun skulle holde afstand. Togkontrolløren beskrives som en skandinavisk udseende mand, 30-50 år, almindelig af bygning, skaldet. Forholdet blev anmeldt tirsdag aften klokken 18.47.

Kørte uden kørekort

Hundested: Tirsdag aften klokken 19.08 blev en 59-årig mand fra Hundested standset, da han kom kørende ad Nørregade. Her viste det sig, at hans førerret tidligere var blevet inddraget, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Betalte med falsk pengeseddel

Kgs. Lyngby: En kunde i Miriam Mini Marked betalte tirsdag eftermiddag klokken 13.00 med en falsk 500-krone-seddel. Da det klokken 20.10 blev konstateret, at pengesedlen var falsk, blev politiet kontaktet. Manden, som betalte med de falske penge, bekrives som asiatisk af udseende, mørk i huden med sort kort hår, 20-25 år, 175 cm høj og kraftig af bygning. Han talte dansk og var iført en brun jakke.

Unge hoppede over hegn 

Helsingør: To mænd hoppede klokken 21.09 tirsdag aften over hegnet til Øernes på H P Christensens Vej. En patrulje blev sendt til stedet, men de to var forsvundet fra området. Der var tale om to mænd, den ene mørk i huden og iført grønt joggingsæt og hvide sko, mens den anden var iført blå jakke og orange sko.

Fandt telefon og hash

Frederikssund: I forbindelse med en målrettet indsats mod euforiserende stoffer på gadeplan, fandt en narkohun tirsdag aften klokken 21.30 en klump hash samt en mobiltelefon, der var smidt i et buskads ved Sillebroen. Begge dele blev taget med på politistationen og registeret som hittegods.

Overfaldet på sti

Hillerød: En 19-årig mand blev tirsdag aften klokken 22.05 overfaldet af en mand på en sti ved Funkevej/Engsvinget. Her kom den 19-årige gående sammen med sin kæreste, da han blev påkørt af en mand på et el-løbehjul. I forbindelse med den efterfølgende diskussion mellem parterne, blev den 19-årige kastet ned på jorden, hvorefter manden tog kvælertag på ham. Da den 19-årige kom fri og forsøgte at forhindre gerningsmanden i at flygte, pegede gerningsmanden på ham og hans kæreste med en pistollignende genstand. Manden beskrives som østeuropæisk af udseende, 30-40 år, 160-165 cm, fedladen af bygning. Han talte dansk med accent og var iført sort tøj, Medbragte: Sort rygsæk og sort bluetooth-højtaler. Han virkede beruset, lugtede af spiritus og kørte på et sort elløbehjul.

Bortvist fra tankstation

Helsingør: En patrulje måtte tirsdag aften klokken 22.14 køre til Cirkle K på Kongevejen og bortvise tre personer, som sad i nogle klapstole og røg ved siden af benzinstanderne.

Indbrud i isbutik

Hillerød: Klokken 01.52 var der indbrud i Paradis Is i Slotsgade. Tyven har knust en rude for at skaffe sig adgang til forretningen, hvor der umiddelbart ikke er stjålet noget. Gerningsmanden beskrives som en 40-50 årig mand, kraftig af bygning med skæg og iført mørk jakke, mørke bukser og sorte sko. Han medbragte en flaske og forlod stedet ad Møllestræde.

Cykler stjålet fra skur

Vedbæk: Mellem klokken 01.58 og 02.34 brød to gerningsmænd ind i et skur på Skovringen, hvor de stjal en racercykel og en mountainbike. De to mænd beskrives som almindelige af bygning, de var begge iført sort jakke, sorte bukser og sorte sko med hvide såler.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 11.-12. maj 2021

 

 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

29. november 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 28.-29. november 2021

Færdselsuheld, tricktyveri, spritkørsel, brand i solcenter og kast med fyrværkeri. Her er uddraget af døgnets hændelser fra Nordsjællands Politi

26. november 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 25.-26. november 2021

Tyverier fra biler, ødelagt julehygge, unge butikstyve og narkobilister er nogle af de ting, som du kan læse om på dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

25. november 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24.-25. november 2021

Indbrud i containere, færdselsuheld, butikstyveri, snyd med betting-kuponer, vold, spirituskørsel samt tyveri af udendørslamper - her er uddraget af døgnets hændelser fra Nordsjællands Politi