Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

14. august 2024 10:12

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 13.-14. august 2024

Spirituskørsel, hash og uheld med hest. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Cyklist ramt af hest, Furesø

Da en 14-årig pige på cykel i går klokken 12.17 ville overhale en rytter på hest på Stavnsholt Gydevej sparkede hesten ud med det ene ben og ramte cyklisten på låret, så hun faldt af cyklen og ned i grøften. Pigen blev kørt på hospitalet for at blive undersøgt.

 

Hash i bæltetaske, Frederikssund

Tirsdag eftermiddag havde politiet en målrettet aktion mod narkohandel på gadeplan blandt andet på Jernbanegade mellem stationen og Sillebroen. Klokken 14.50 blev fire personer observeret, og de blev tydeligt nervøse ved politiets tilstedeværelse og forsøgte kortvarigt at forlade stedet. En af personerne – en 23-årig mand fra Frederikssund - blev visiteret, og politiet fandt en pæn mængde hash, som han havde i en bæltetaske. Sigtede erkendte besiddelse og underskrev en konfiskationserklæring. Efterfølgende blev der foretaget en søgning med narkohunden Vaks i området. Her fandt Vaks en pose med flere salgsklumper hash, som var gemt i mellem grenene i et træ ved Stationen.

 

Hash i bæltetaske, Furesø

Klokken 21.30 tirsdag aften fik politiet øje på en 28-årig mand fra Værløse på Bymidten ved parkeringspladsen bag stationen. Manden lugtede af hash og virkede nervøs, og blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Da han blev visiteret, fandt politiet en del klumper hash i hans bæltetaske.

 

Spirituskørsel, Gribskov

Klokken 03.32 natten til onsdag fik politiet en anmeldelse om et solouheld på Kildevej ved rundkørslen med Hillerødvej. En 76-årig mand fra København var kørt galt i sin bil,  og kommet lettere til skade. Da han pustede i et alkometer viste det sig, at han havde en promille over 2,0. Derfor blev hans bil beslaglagt med henblik på konfiskation, og han blev kørt til hospitalet for at blive undersøgt og for at få foretaget en blodprøve, som kan fastlægge spirituspromillen.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

26. september 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 25.-26. september

Forsøg på bedrageri, bedrageri og tricktyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten.

25. september 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 24.-25. september

Bedrageri, forsøg på bedrageri og euforiserende stoffer

24. september 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 23.-24. september 2024

Tyverier og trusler. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi