Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

20. september 2022 13:59

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 19.-20. september 2022

Tyverier, brande, narkobesiddelse, uro og uorden. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Tyveri fra byggeplads, Hillerød

Fra en byggeplads på Sigrunsvej er der stjålet en ikke ubetydelig mængde aluminiumskabler samt malingbøtter. Tyveriet blev anmeldt mandag klokken 10.01.

 

Gravemaskine stjålet, Rungsted Kyst

Mellem fredag eftermiddag og mandag morgen klokken 07 er der stjålet en gravemaskine fra en ejendom på Rungsted Strandvej. Tyveriet blev anmeldt mandag formiddag klokken 10.21.

 

Bil brød i brand under kørsel, Kvistgård

En 49-årig mand måtte i al hast parkere sin el-bil i nødsporet på Helsingørmotorvejen, da den pludselig begyndte at ryge og lugte brændt. Politi og brandvæsen blev tilkaldt, og bilen blev placeret i en særlig container, hvorefter ilden blev slukket. Hverken den 49-årige eller passageren i bilen kom noget til. 

 

Værktøj stjålet fra bil, Værløse

Fra en varevogn, som stod på Ballerupvej, er der i løbet af weekenden stjålet diverse el-værktøj. Tyven har skaffet sig adgang til bilens varerum ved at bore et lille hul i bilens ene skydedør, og tyveriet blev anmeldt klokken 11.24 mandag formiddag.

 

Skabte uro i tog, Hørsholm

En 41-årig udenlandsk mand måtte mandag klokken 14.15 en tur i detentionen, da han med sin opførsel havde skabt uro og uorden i toget ved Kokkedal Station. Manden blev løsladt igen klokken 02.25.

 

Brand i tagkonstruktion, Klampenborg

Tre personer måtte til tjek for røgforgiftning og en person til behandling for mindre brandskader, da der mandag eftermiddag klokken 13.06 udbrød brand i en tagkonstruktion på Galopbanen. Branden er formentlig opstået i forbindelse med, at der blev benyttet en gasbrænder til pålægning af tagpap. En 50-årig mand er blevet sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

 

Tre biler kørt sammen, Gentofte

Der opstod en længere kø, da tre biler klokken 13.49 kørte sammen på Helsingørmotorvejen ved Gentofte. Der var umiddelbart ingen personer, som kom alvorligt til skade ved uheldet.

 

Bilrude knust, Snekkersten

Mellem søndag aften og mandag morgen klokken 07.20 er der knust en bagrude i en bil, som stod på Fokken. Hærværket blev anmeldt klokken 14.36.

 

Euro-paller stjålet, Hørsholm

Mellem søndag klokken 02.00 og mandag morgen klokken 08.30 er der stjålet flere euro-paller fra Brogårdens varegård på Frederiksborgvej. Tyveriet blev anmeldt mandag klokken 15.08.

 

Mand havde pistol på sig, Hørsholm

En mand blev mandag eftermiddag omkring klokken 16.10 fundet i besiddelse af en skarpladt pistol i forbindelse med en indsats mod salg af narko. Manden blev truffet på Ellevej, hvor han blev anholdt og sigtet for forholdet.

 

Sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven, Humlebæk

Klokken 19.39 kom en anmeldelse om, at der var ild i en ejendom på Gammel Torpenvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor der imideltid kun var røg at se. Årsagen til miseren var, at en 50-årig mand havde brugt en deodorant-spray og en lighter til at få fugt med et hvepsebo. Manden blev sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

 

Sigtet for narkokørsel, Hørsholm

En 32-årig mand blev klokken 20.25 standset, da han kom kørende ad Christianshusvej. Her blev han sigtet for narkokørsel, da en narkometertest viste, at han var påvirket af cannabis. Manden blev kørt til hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal analyseres for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre sagsbehandling.

 

Taget for butikstyveri, Helsingør

Klokken 20.10 blev en 14-årig dreng taget for at stjæle håndsprit i Netto på Gefionsvej. På grund af hans unge alder, kan han ikke sigtes for tyveriet, men hans forældre og de sociale myndigheder underrettes om sagen.

 

Havde joint på sig, Farum

En 34-årig mand fra Farum blev klokken 21.10 sigtet for at være i besiddelse af en joint. Han blev truffet på Jernbanevej i forbindelse med en målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan.

 

Havde hash på sig, Frederikssund

En 32-årig mand fra Frederikssund blev klokken 21.31 sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash. Manden blev truffet af en patrulje på en gangsti langs Bløden.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

Flere døgnrapporter

9. december 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 08. - 09. december 2022

Tyverier, glatføreuheld, narkokørsel og fund af hash. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

8. december 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 07.-08. december 2022

Is, sne og færdselsproblemer. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

7. december 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 06.-07. december 2022

Bid, tyveri og trafikproblemer. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Forslag