Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

24. oktober 2024 10:14

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 23.-24. oktober 2024

Indbrud, tyveri og bedrageri. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Tyveri fra varebil, Stenløse

Anmeldelse kl. 07.20 om tyveri fra varebil på Hvedevænget sket mellem tirsdag den 22.10 kl. 16.00 og onsdag den 23.10 kl. 07.20. Der var boret to huller i varebilens sidedør, nær håndtaget, og på den måde skabt adgang til varerummet, hvor alt hånd- og el-værktøj var stjålet. Koster ikke endelig opgjort.

 

Indbrud i værksted, Stenløse

Anmeldelse kl. 09.10 om indbrud i værksted på Frydenbergvej sket mellem tirsdag den 22.10 kl. 16.00 og onsdag den 23.10 kl. 09.05. Gerningspersoner havde knust en vinduesrude med en flisesten, og derefter stjålet to biler, der var inde til vask samt stjålet en masse maskiner; Støvsugere, damprensere, højtryksrenser, kompressor, poleringsmaskiner, poleringsprodukter. Der var også udøvet hærværk på værkstedet. Beredskabspatrulje til stedet.

 

Lastbil kørte ind i vejskilt, Nærum

En 53-årig mandelig lastbilchauffør fra Nærum kørte kl. 09.53 ad Langhaven, da lastbilens kran kolliderede med et motorvejsskilt, hvilket medførte i, at både skiltet og lastbilen væltede. Beredskabspatrulje og Brand til stedet. Begge vognbaner i østlig retning spærret. Trafik i vestlig retning kan passere. Bjergning fremme til at håndtere skilt og lastbil. Færdsel i begge retninger spærret. Movia orienteret. Trafikken genåbnet omkring kl. 13.16.  Ingen melding om personskade. Lastbilchaufføren blev sigtet for forholdet.

 

Kørte bil uden førerret, Skibby

En 78-årig kvindelig bilist fra Skibby blev kl. 11.17 sigtet på Skibbyvej for at køre bil, selvom hun ikke havde gyldig førerret.

 

Mand slog bilist, Ølsted

En 69-årig mand fra Ølsted blev i går sigtet for vold mod en 18-årig mandlig bilist fra Ølsted. Bilisten kom kl. 12.24 kørende ad Store Havelsevej, hvor en mand var kommet ud, havde åbnet bildøren og forsøgt at tage bilnøglen. Manden var sur over, at bilisten havde kørt for stærkt på strækningen. Herefter havde manden slået bilisten i ansigtet med en knytnæve. Beredskabspatrulje til stedet.

 

Butikstyveri, Hillerød

To mænd på henholdsvis 17 og 19 år – begge uden fast adresse - blev kl. 13.15 sigtet for butikstyveri i Bilka i Slotsarkaderne. Mændene havde forsøgt at stjæle tøj for et større beløb.

 

Narkokørsel, Hillerød

En 20-årig mandlig bilist fra Hillerød blev kl. 13.25 sigtet på Horsevænget, selvom han var påvirket af hash.

 

Forsøg på bedrageri, Hellerup

En 78-årig kvinde anmeldte kl. 13.47, at hun var blevet kontaktet telefonisk af en mand, A, der udgav sig for at være fra politiet.  A ønskede at få udleveret bankoplysninger, hvilket kvinden ikke ville imødekomme. Efterfølgende henvendte en mandsperson, B, sig på kvindens adresse og udgav sig ligeledes for at være fra Politiet. Kvinden ønskede at se politilegitimation, hvilket B ikke kunne fremvise. B forlod efterfølgende stedet.B. beskrives som: Mand, mørkt hår, ca. 190 cm, mellemøstlig af udseende, iført mørkt tøj. Beredskabspatrulje til stedet.

 

Tyveri fra varebil, Gentofte

Anmeldelse kl. 14.31 om tyveri fra varebil på Snogegårdsvej sket mellem tirsdag den 22.10 kl. 17.30 og onsdag den 23.10 kl. 07.30. Varebilens højre siderude var knust og skydedøren var delvist åben på varebilen. Der var stjålet værktøj fra bilens varerum  for et større beløb.

 

Færdselsuheld, Virum

En 77-årig kvindelig bilist fra Virum kørte kl. 14.55 i nordvestlig retning ad Grønnevej, hvor hun påkørte en 69-årig mandlig cyklist fra Virum, da hun skulle svinge til højre ad Grønnevej. Cyklisten kørte på cykelstien, og kørte ligeledes i nordvestlig retning ad Grønnevej. Beredskabspatrulje til stedet. Bilisten blev efterfølgende sigtet for forholdet.

 

Bilist var i besiddelse af lattergas, Gentofte

En 34-årig mand fra Søborg blev klokken 23.26 truffet af en patrulje på Nybrovej. Patruljen kunne konstatere, at manden sad i sin bil og sugede lattergas, ligesom han ikke havde noget kørekort. Han blev sigtet for begge forhold, ligesom han blev sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash.

 

Særlig indsats mod indbrud, Gentofte

Mellem klokken 01.40 og 02.30 gennemførte Nordsjællands Politi en indsats målrettet indbrud i private hjem flere steder i Gentofte og Hellerup. Der blev dog ikke truffet nogen af politimæssig interesse for indsatsen.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

25. oktober 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 24.-25. oktober 2024

Butiksindbrud, narkokørsel og vanvidskørsel. Her er et uddrag af døgnrapporten

23. oktober 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 22. - 23. oktober 2024

Bedrageri, brand og tyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

22. oktober 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 21.-22. oktober 2024

Forsøg på indbrud, bedrageri og lidt ananas i egen juice.