Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

25. oktober 2021 11:13

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 2425 oktober 2021

Hærværk, mistænkelige forhold, spritbilister og en indbrudstyv, som tog flugten. Her er uddrag af det seneste døgns hændelser fra Nordsjællands Politi

Hærværk, Birkerød

Mellem lørdag klokken 22.00 og søndag klokken 07.00 blev der udøvet hærværk mod et køretøj, som holdt parkeret på Møllevangen. En ukendt gerningsperson knuste i gerningstidsrummet et sidespejl og en siderude på køretøjet. 

Mistænkeligt forhold, Hellerup

Klokken 09.18 indløb der anmeldelse om, at to personer gik rundt med cykler på Rygårds Alle og samlede genstande op i på flere matrikler, hvorfor der var mistanke om, at de to personer stjal tingene fra adresserne. En patrulje kørte til stedet for at undersøge forholdet næremere, men det var ikke muligt at udfinde de to personer i området. De to personer beskrives som mænd iført sort tøj. Den ene bar rød hovedbeklædning og den anden blå hovedbeklædning.

Mistænkeligt forhold, Kgs. Lyngby

En 53-årig kvinde anmeldte klokken 11.38, at det omkring ti minutter tidligere havde banket på hendes dør på Vejporten. Inden kvinden nåede at åbne døren, var en fremmed mand trådt indenfor. Da kvinden nåede hen til ham, forklarede han, at han skulle tale med hendes mand, som han dog ikke kendte navnet på. Kvinden afviste hans anmodning, da hun mistænkte, at manden var på stedet for at begå indbrud. Den fremmede mand forlod derefter huset i selskab med en anden mand, som ventede i nærheden. 

De to mænd beskrives som:
A: mand, ikke etnisk dansk af udseende, 20-25 år, ca. 180 cm, almindelig af bygning, mørk i huden og med kort sort hår. Iført sort kort dunjakke og sorte bukser. Talte dansk med accent.
B: mand, ikke etnisk dansk af udseende, 18-20 år, 175-180 cm, spinkel af bygning, mørk i huden og med kort sort hår. Iført sort kort dunjakke og sorte bukser.

Mand sigtet for husfredskrænkelse, Hellerup

En 49-årig kvinde anmeldte klokken 11.59, at en fremmed mand havde taget ophold i hendes kolonihavehus på Bernstorffsvej. En patrulje kørte til stedet, hvor en 21-årig udenlandsk mand blev truffet, og han blev af patruljen anholdt og sigtet for husfredskrænkelse og hærværk.

Mand med utryghedsskabende adfærd, Gentofte

Klokken 12.26 blev det anmeldt, at en mand kort forinden havde befundet sig på Q8 på Vangedevej, hvor han havde en utryghedsskabende adfærd. Han havde haft beklædningsgenstande på, som skjulte hans ansigt, hvorfor medarbejderen på tankstationen havde bedt ham om ikke at opholde sig maskeret i butikken. Det nægtede manden dog at efterkomme, og da han efterfølgende forlod tankstationen, pegede han truende på en anden kunde i butikken og blokerede for dennes bil. Manden forlod derefter stedet i retning mod Vangede Station. En patrulje kørte til stedet for at lede efter manden, men det var ikke muligt at udfinde ham i området. Manden beskrives som: 30-35 år, ca. 185 cm. Iført sort kasket med øreklapper, sorte solbriller, army-farvet halsedisse, blå termojakke og militærbukser. 

Brand i elskab, Hornbæk

Der indløb klokken 14.13 anmeldelse om brand på Sauntevej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var brand i et elskab, og at der kom røg fra bygningen. Da der var blevet slukket for strømmen, blev slukningsarbejdet igangsat. Det formodes, at branden opstod som følge af en teknisk fejl. 

Forsøgte at skaffe sig adgang til Eremitageslottet uden billet, Kgs. Lyngby

Klokken 15.00 blev det anmeldt, at to personer forsøgte at komme ind på Eremitageslottet, selv om de ikke havde billet dertil. En patrulje kørte derfor til slottet, hvor den ene person, en 25-årig mand fra Kgs. Lyngby blev truffet. Den anden person befandt sig ikke længere på stedet og blev heller ikke udfundet ved en efterfølgende rundering. Patruljen tog en adfærdsregulerende samtale med den 25-årige mand og registrerede i samme forbindelse hans generalia. 

Skræmte indbrudstyv væk, Frederikssund

En beboer i Slåenbjerghuse overraskede søndag eftermiddag klokken 16.15 en mand, som var på vej ind ad køkkenvinduet til hendes bolig. Da beboeren, en 78-årig kvinde, råbte manden an, opgav han sit forehavende og forsvandt fra stedet. Politiet modtog anmeldelsen klokken 16.54 og sendte en patrulje til stedet, hvor det efter en gennemkørsel af området desværre ikke lykkedes at finde manden, der beskrives som dansk af udseende, lys i huden, 20-30 år, 190-195 cm høj, muskuløs af bygning og med lyst hår. Han var iført en lang sort frakke.

Sigtet for spirituskørsel efter uheld, Hillerød

Søndag eftermiddag klokken 17.09 kørte en 51-årig mand fra Nørreballe galt på Hillerødmotorvejens forlængelse. Manden mistede herredømmet over bilen og endte i et tornekrat, og brandvæsenet måtte efterfølgende assistere med at få frigjort manden, som i forbindelse med uheldet blev fastklemt i bilen. En alkometertest viste, at mandens promille var væsentligt over den tilladte, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel og kørt til tjek på hospitalet.

Spritbilist standset, Hornbæk

En 43-årig udenlandsk mand uden fast adresse blev søndag aften klokken 19.15 standset på Sauntevej. Her viste en alkometertest, at mandens promille var højere end tilladt, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med på politigården, hvor en læge blev tilkaldt til at tage en blodprøve, der skal fastlægge den 43-åriges nøjagtige promille.

Taxachauffør overfaldet, Skibby

En 57-årig taxachauffør blev søndag aften klokken 21.47 overfaldet efter han havde kørt en kunde til Sikavej. Her tildelte kunden, en 31-årig mand, chaufføren flere knytnæveslag i ansigtet og på overkroppen. Den 31-årige blev anholdt og sigtet for vold. Han blev taget til afhøring på politigården, hvorfra han senere på natten blev løsladt.

Syreudslip, Hillerød

Klokken 06.11 mandag morgen kom en anmeldelse om at udslip af salpetersyre hos Novo Nordisk i Brennum Park. Udslippet skyldes formentlig en utæthed, som er opstået i en tank i løbet af natten.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

Flere døgnrapporter

19. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 18.-19. august 2022

Narkokørel, indbrud, hittehash og sigtelser for cykeltyveri. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

18. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 17.-18. august 2022

Sammenstød, tyveri, besiddelse af hash og unge, som ikke kunne tale ordenligt. Her er uddrag af døgnrapporten

17. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 16.-17. august 2022

Tyveri, hashfund og færdselsuheld. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Forslag