Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

27. januar 2023 13:25

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 26.- 27. januar 2023

Færdselsuheld, tricktyv, butikstyveri, lovgivning om euforiserende stoffer. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Tyveri fra andet køretøj, Frederikssund

Torsdag fik politiet en anmeldelse fra en byggeplads Grusgraven Sundbylille.
Anmelder oplyste, at der mellem mandag kl. 19.00 og onsdag kl. 15.00 var stjålet forskellige ting fra flere forskellige entreprenørmaskiner i grusgraven. Fra en gravemaskine var der stjålet et styks firkantet motorstyring pakket ind i jern med to stik på samt en lysegrå monitor med indgraveret “Cat.” Fra en gummiged var der stjålet et styks firkantet monitorskærm samt en vægt. Derudover var der stjålet et styks ikke nærmere beskrevet vægt fra en gummiged.

 

Færdsel i Øvrigt, Gentofte

Kl. 8.16 skete der et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen ved Nybrovej i sydlig retning. En personbil kørte ad motorring 3 sydgående, da en lastbil med hænger foretog et vognbaneskift, hvorved han påkørte personbilen på venstre bageste hjørne. Der skete ingen personskade. Men en vejbane var lukket indtil kl. 8.36.

Butikstyveri købmand/supermarked/mejeri, Hillerød

En butik på Skansevej har to gange den seneste uge været udsat for tyveri af den samme 52-årige mand. Søndag 11.30 oplyste anmelderen, at gerningsmanden kom ind i butikken med en pose, hvorefter han bevægede sig hen til deres pålægsgang. Derefter tog han 2 varmrøget laks. Personalet nåede ikke at stoppe ham, før han var ude af butikken. Gerningsmanden kom igen d. 25/1 kl 16.50, hvor han stjal 2 stk. Snickers bar. Denne gang blev han stoppet af personalet.

 

Tyveri af uregistreret køretøj, Helsingør

En anmelder ringede til politiet fra Hovvej og oplyste, at han onsdag kl. 20.03 havde fået stjålet en mørkegrøn gravemaskine af mærket Kobeico fra en byggeplads. Overvågning fra nabolægehuset viste en mand tage gravemaskinen ved brug af en nøgle. Pågældende var kørende i en hvid kassevogn/ladvogn med en trailer.

 

Hærværk, Halsnæs

Mellem onsdag kl. 17 og torsdag morgen kl. 07.30 blev en bil på Valmuevej udsat for hærværk. Bilen holdt parkeret i indkørslen og højre forhjul var punkteret. Der var hul i siden af hjulet. Anmelderen havde kendskab til 6 andre biler i området, hvor dækkene var skåret i.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer

En 16-årig ung mand blev torsdag kl 10.05 stoppet af politiet på Trollesmindealle ved stisystemet ved en tunnel. Han stod med en joint i hånden, og blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og gjort bekendt med sine rettigheder. I sigtedes højre bukselomme blev der fundet en lille mængde hash. Den unge mands far blev kontaktet.

 

Brand i øvrigt, Hillerød

Kl. 11.49 fik politiet en anmeldelse via 112 om brand på Slotsgade. Der var gået ild i noget pap på en bagtrappe, men branden var blevet slukket med brandslange fra bygningen.

Butikstyveri fra andre forretninger, Halsnæs

I en forretning på Industrivej blev en 13-årig dreng i går stoppet kl. 17.16, da han havde stjålet 8 dåser spraymaling til en samlet værdi af 172 kr. Moren kom til stedet og var med til afhøringen. Patruljen underrettede de sociale myndigheder. 

 

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept, Halsnæs

På Bukketornvej stoppede politiet en bil kl. 17.20. Da man narkotestede den 30-årige billist viste narkometertest positiv for indtag af euforiserende stoffer ud over det tilladte. Han havde derudover en mindre mængde kokain på sig, lige som han havde kørselsforbud. Han blev kørt til hospitalet for at få taget en blodprøve.

Indbrud i lejlighed, Gentofte

En 90-årig kvinde i Tuborg Sundpark blev torsdag udsat for tricktyveri i sin lejlighed. En dame havde tiltvunget sig adgang til opgang sammen med anmelderen, der var ved at låse sig ind. Anmelderen kørte op til sin egen lejlighed, og kom ind, og kort efter ringede kvinden på, med en meget stor buket blomster i favnen, samt pose med kager. Hun påstod, at en fest var aflyst, og tilbød kager til den 90-årige kvinde. Kagerne blev sat på tallerken. Kvinden med blomsterne og kagerne kiggede nervøst på sit ur. Pludselig fik hun meget travlt, men ville komme tilbage. Efterfølgende manglede der 4000 kroner i anmelderens pung, der havde ligget i en taske i soveværelset. Der var ligeledes stjålet smykker fra et smykkeskrin i soveværelset. Forurettede mistænkte, at en anden person havde skaffet sig adgang, imens forurettede var i køkkenet med kvinden: Kvinde beskrives som 40 år, 170 cm høj. Spinkel kropsbygning med brunt hår. Hun talte engelsk, og var iført stor flot lang pels i gyldenbrun farve. Hun medbragte en brun stor taske, pose med kager og blomsterbuket.

Mistænkeligt forhold, Egedal

Kl. 21.55 fik politiet en anmeldelse fra en borger på Hasselvej. Anmelder oplyste, at han havde hørt et skud lige ved deres hus. Der holdt en kassevogn foran adressen. Efter skuddet så de en mand komme slæbende med noget over til kassebilen. Det var måske et dyr, men anmelder var ikke sikker. Manden var iført rødt tøj, og bar på et jagtgevær. Anmelder kunne høre en gøende hund lige inden skuddet. Det viste sig, at der var tale om en jæger fra Dyrenes beskyttelse. Han havde kontaktede 114 og oplyst, at han havde været på adressen for at aflive en påkørt svane. 
 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

17. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 16. - 17. april 2024

Brand, tyveri, narko- og spirituskørsel . Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

16. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 15.- 16. april 2024

Tyveri, narko og røveri. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

15. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 14.- 15. april 2024

Flugtcyklist, brand og narko. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.