Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

27. september 2024 09:53

NordsjæNordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 26.-27. september

Forsøg på bedrageri, bedrageri og tyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten.

Tyveri fra lastbil/varebil, Lyngby-Taarbæk

Imellem onsdag klokken 15 og torsdag klokken 07.00 blev der begået indbrud i en varevogn, som holdt parkeret på Lyngby Hovedgade. Anmelder oplyste, at der var skåret et hul i sidedøren og derefter var døren blevet bukket. Tyven havde fjernet en del Bosch el-værktøj.

 

Tyveri fra lastbil/varebil, Lyngby-Taarbæk

Natten mellem onsdag og torsdag blev endnu en varevogn på Lyngby Hovedgade udsat for indbrud. Der var skåret hul i højre dør, formodentligt med en vinkelsliber. Der var blandt andet stjålet 2 skruemaskiner og en blandemaskine.

 

Tyveri fra personbil, Furesø

En borger på Åsevej, kunne torsdag morgen konstatere, at nogle havde stjålet sidespejlene på hans Tesla.

 

Bedrageri, Gentofte

En 87-årig kvinde, bosiddende på Genoftegade blev torsdag eftermiddag udsat for bedrageri. Hun var blevet ringet op af en person, som oplyste, at han ringede fra Politiet. Han havde vejledt den 87-årige om at aflevere sit kreditkort, hvilket hun gjorde, til en person, som var mødt op på adressen. Der var efterfølgende sket flere overførsler og udbetalinger.

 

Forsøg på bedrageri, Gentofte

Torsdag eftermiddag blev en 81-årig kvinde ringet op to gange af henholdsvis en mand og en kvindes, om udgav sig for at være fra politiet. Kvinden og manden påstod, at forurettede skulle betale en bøde, og at hun skulle aflevere sit kreditkort. Klokken 1745 ringede en mand på dørtelefonen til opgangen på Blidahlund, men kvinden lukkede ikke op, og anmeldte sagen til politiet.

 

Bedrageri, Gentofte

En 82-årig kvinde bosiddende på Ordrupvej blev i går eftermiddags udsat for bedrageri. Hun var gentagne gange i løbet af eftermiddagen blevet ringet op af nogle, som udgav sig for at være fra politiet. Efterfølgende kom to unge mænd forbi og hentede kvindens kreditkort, hvor der blevet hævet et stort beløb fra.

 

Bedrageri, Helsingør

En 79-årig mand på Hans Paaskes Vej blev torsdag eftermiddag udsat for bedrageri. Han var blevet ringet op af en mand, som udgav sig for at være kriminalkommissær. Senere kom to mænd forbi og hentede forurettedes kreditkort, hvor der efterfølgende blevet hævet et stort beløb. Den ene mand beskrives som 35-40 år gammel, 185-190 cm høj og spinkel. Han har sort hår og talte dansk. Han var iført sort North Face jakke og sorte bukser.

 

Væltet træ, Helsingør

Klokken 21.36 modtog politiet en anmeldelse om, at et stort træt var væltet ned over begge vejbaner på Klostermosevej ved svømmehallen. En patrulje ankom til stedet, Falck blev adviseret, og klokken 22.12 var vejen ryddet igen.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

26. september 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 25.-26. september

Forsøg på bedrageri, bedrageri og tricktyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten.

25. september 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 24.-25. september

Bedrageri, forsøg på bedrageri og euforiserende stoffer

24. september 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 23.-24. september 2024

Tyverier og trusler. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi