Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

27. marts 2024 10:51

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 26.-27. marts 2024

Tyverier, narkobesiddelse, spirituskørsel og fornærmelig tale. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

El-værktøj stjålet fra bil, Kgs, Lyngby

Mellem mandag aften og tirsdag morgen klokken 07 er der stjålet diverse el-værktøj fra en varebil, som stod i Lundtofteparken. Tyven har lavet et hul ved låsen i den ene sidefør for at skaffe sig adgang til bilen. Der er også stjålet diverse el-haveredskaber fra en varebil, som stod på S. Willumsensvej.

 

Kørte i frakendelsestiden, Hillerød

En 24-årig mand uden fast adresse blev klokken 14.15 standset, da han kom kørende på Hillerødmotorvejens forlængelse. Her blev han sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han tidligere var frakendt sin førerret.

 

Kørte uden førerret, Charlottenlund

Tirsdag eftermiddag klokken 17.25 blev en 37-årig mand fra Charlottenlund standset, da han kom kørende ad Kongeledet. Her blev han sigtet for at køre bil, selvom han ikke havde nogen førerret, og da det var tredje gang, manden blev sigtet for kørsel uden førerret, blev bilen beslaglagt med henblik på konfiskation.

 

Var i besiddelse af hash, Frederikssund

En 15-årig ung mand fra Frederikssund blev tirsdag aften sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash. Den unge mand blev truffet klokken 19.56 på Birkevej.

 

Stjal energidrik, Fredensborg

En 14-årig dreng fra Fredensborg blev tirsdag aften kort før klokken 21 taget for butikstyveri i Netto på Wendorfsvej, hvor han havde taget to energidrikke uden at betale for dem. Drengens forældre og de sociale myndigheder underrettes om sagen.

 

Sigtet for fornærmelig tale, Skævinge

I forbindelse med en politiforretning ved bodega Striben på Hovedgaden tirsdag aften omkring klokken 21.30 blev en 29-årig mand sigtet for fornærmelig tale mod flere politifolk.

 

Kørte spirituskørsel, Farum

En 17-årig ung mand fra Farum blev klokken 01.53 natten til onsdag standset da han kom kørende ad Trevangsvej. Her viste det sig, at han var påvirket af alkohol og han blev derfor sigtet for spirituskørsel, Det blev endvidere konstateret, at han ikke lovligt kunne føre køretøjet, da han ikke havde en ledsager med i bilen, som reglerne for 17-årige kørsel ellers foreskriver. Den unge mand blev taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen, som hans forældre og de sociale myndigheder i øvrigt bliver underrettet om.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

24. maj 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 23.-24. maj 2024

Hærværk, tyverier, og narkokørsel. Her er uddrag af døgnrappporten fra Nordsjællands Politi

23. maj 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 22.- 23. maj 2024

Bedrageri, færdselsuheld og tyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

22. maj 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 21.- 22. maj 2024

Færdselsuheld, butikstyveri og tyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.