Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

28. oktober 2021 11:28

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 27.-28. oktober 2021

Tyverier, hærværk, brande, narkobilist og cyklister uden lys. Her er uddrag af rapporten om det seneste døgns hændelser fra Nordsjællands Politi

Metalplader stjålet, Frederikssund

Mellem tirsdag klokken 14.30 og onsdag klokken 07.30 stjal ukendte gerningspersoner 14 store metalplader fra fortovet på Græse Bygade, hvor de var blevet placeret ved levering. 

Palleløfter stjålet, Nærum

Personalet i Irma på Nærumvænge Torv anmeldte klokken 07.44, at de via overvågning kunne se, at en person tirsdag klokken 17.45 stjal butikkens palleløfter. Palleløfteren havde på gerningstidspunktet stået parkeret ved vareudleveringen bag butikken. Via overvågning sås gerningspersonen at være en mand iført hættetrøje. 

Tyveri fra sættevogn, Helsinge

Klokken 09.18 blev det anmeldt, at en ukendt gerningsperson mellem tirsdag klokken 17.30 og onsdag klokken 06.30 havde stjålet lygterne fra en sættevogn, som stod parkeret på Skovgårdsvej.

Brand i transformatorstation, Helsinge

Klokken 09.27 indløb der anmeldelse om, at der var brand i en mindre transformatorstation på Birkehøjvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor der blev foretaget afspærring om brandstedet for at sikre området grundet mulig eksplosionsfare. Strømmen blev frakoblet, og derefter blev branden slukket. Brandårsagen er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ukendt, men der er ikke umiddelbart noget, som tyder på, at der skulle ligge en kriminel handling bag.

Butikstyveri, Græsted

En 15-årig ung mand fra Helsinge blev klokken 12.11 tilbageholdt i Netto på Centervejen grundet butikstyveri. En patrulje kørte til stedet, hvor de fik en alvorlig snak med den 15-årige, ligesom de sigtede ham for tyveriet. Der blev ligeledes taget kontakt til de sociale myndigheder samt andre relevante voksne for at informere om hændelsen.

Kvinde fik stjålet sin pung, Hillerød

En 83-årig kvinde fra Hillerød anmeldte klokken 12.29, at hun tidligere på dagen havde fået stjålet sin pung, mens hun var i banken på Slotsgade. Kvinden blev ekspederet i banken omkring klokken 10, og her havde hun kortvarigt lagt pungen på disken, inden hun lagde den tilbage i sin taske. Da hun kort efter skulle have pungen op af tasken igen, opdagede hun, at den var væk. Den 83-årige havde mistanke til en mand, som under ekspeditionen var kommet hen til skranken og havde spurgt, hvorfor hendes ærinde i banken tog så lang tid. Manden beskrives som: dansk af udseende og med mørkt hår. Iført sort tøj.

Butikstyveri, Birkerød

Klokken 12.56 blev det anmeldt, at en mand kort forinden havde stjålet varer fra Silvan og var kørt fra stedet, inden personalet kunne stoppe ham. En patrulje kørte til området for at lede efter gerningspersonen, men det var ikke muligt at udfinde ham.Han beskrives som: ikke etnisk dansk af udseende, mørk i huden og med karseklippet hår. Iført sort jakke og hvid trøje. 

Hærværk, Humlebæk

En borger anmeldte klokken 13.12, at han kort forinden havde siddet og indtaget sin mad på et spisested i Humlebæk Center, da en person iført maskering kastede en brosten gennem butiksruden, så den smadrede, og derefter hastigt forlod stedet. En patrulje kørte til stedet for blandt andet at afhøre vidner, og på baggrund deraf har Nordsjællands Politi en formodning om, hvem gerningspersonen er.

Tyveri fra personbil, Kgs. Lyngby

En borger anmeldte klokken 15.02, at hun kort forinden på parkeringspladsen ved Kinopalæet havde set en mand hoppe hurtigt ud af en parkeret bil og ind i et andet køretøj, som kørte fra stedet. Da borgeren kom tættere på den parkerede bil, konstaterede hun, at en rude i køretøjet var smadret, og hun mistænkte derfor manden, som hun netop havde set hoppe ud af køretøjet. En patrulje kørte til området for at lede efter manden, men det var ikke muligt at udfinde ham. Endnu en anmeldelse berettede om, at to mænd var blevet set gå rundt på parkeringspladsen ved Johannes Fog, mens de kiggede interesserede ind i flere biler. De to mænd beskrives som 30-35 år, ikke etnisk danske af udseende. Den ene var skaldet og havde fuldskæg. De var begge iført sorte dunjakker og lyse bukser.

Tyveri fra personbil, Charlottenlund

Mellem klokken 15.15 0g 15.30 knuste en ukendt gerningsperson ruden i en bil, som holdt parkeret på Skovgårdsvej. Fra bilen blev der stjålet en taske indeholdende nøgler og pung med kort og kontanter i. Også fra en bil, som havde stået parkeret på Ordruphøjvej var der blevet stjålet en taske indeholde pung og computer. Indstigning i bilen var her ligeledes sket ved rudeknusning. Grundet sammenfald i modus samt gerningstidsrum og –sted formodes det, at der kan være tale om samme gerningsperson til de to forhold.

Stjal juice, Kgs. Lyngby

Onsdag eftermiddag klokken 16.59 blev en 57-årig udenlandsk mand taget for tyveri i Meny på Lyngby Hovedgade, hvor han havde stjålet en juice. Manden blev sigtet for forholdet.

Mand vakte utryghed, Hørsholm

En mand vakte onsdag eftermiddag ved 17-tiden mistanke og utryghed, da han gik ved Bøge Allé med en økse i hånden. Flere patruljer blev sendt til stedet og efter at have undersøgt området nærmere og talt med vidner, blev det vurderet, at der var tale om en mand, som ikke havde tænkt nærmere over, at hans fremtræden med øksen kunne virke utryghedsskabende. Manden beskrives som ca. 50 år, iført mørk dunjakke og jeans.

 

Ild ved el-dåse, Humlebæk

Onsdag eftermiddag klokken 17.24 kom en anmeldelse om, at der var ild på loftet i en ejendom på Langebjergvej. Branden, som formentlig er opstået omkring en el-dåse, blev hurtigt slukket, og ingen personer kom til skade.

 

Brand ved pølsebod, Ølstykke

Mellem mandag aften og onsdag klokken 18.15 har ukendte gerningsmænd forsøgt at sætte ild til nogle havemøbler, som stod op af gavlen til pølseboden på Ølstykke Stadion.

Stjal rygsæk, Allerød

En mand stjal onsdag aften klokken 18.30 en rygsæk fra en 56-årig kvinde. Kvinden stod med sin cykel ved Banetorvet, og rygsækken lå i cykelkurven, da manden tog den og løb fra stedet. Manden beskrives som dansk af udseende, lys i huden, 30-35 år, 175 cm høj og almindelig af bygning. Han var iført mørk jakke, mørke bukser, mørk hue og mønstret brunligt halstørklæde. Tyveriet blev anmeldt klokken 19.53.

 

Stjal taske, Hillerød

Onsdag aften klokken 19.16 blev en 15-årig ung kvinde sigtet for butikstyveri. Den unge kvinde havde stjålet en taske i Bilka. Både den unge kvindes forældre og de sociale myndigheder bliver orienteret om sagen.

Unge bortvist, Helsinge

Fem unge blev onsdag aften bortvist fra området ved Ramløse Børnehus, hvor de sad og røg hash. En af dem, en 17-årig ung mand, blev sigtet for besiddelse af hash. Samtlige af de unges forældre samt de sociale myndigheder er orienteret om hændelsen.

Cyklister uden lys og på afveje, Hellerup

I forbindelse med en landsdækkende indsats for bedre trafiksikkerhed med særlig fokus på cyklister, blev tre cyklister sigtet for at køre uden lys og to for at køre på fortovet ved Gersonsvej og Hellerupvej. Kontrollen foregik mellem klokken 21.00 og 21.45.

Sigtet for narkokørsel, Hillerød

En 33-årig mand fra Helsinge blev onsdag aften klokken 21.40 standset på Sigrunsvej. Her gav hans opførsel anledning til, at han blev sigtet for kørsel under indflydelse af euforiserende stoffer ligesom han blev sigtet for at køre uden kørekort. Patruljen tog desuden bilnøglen med sig, så manden ikke havde mulighed for at fortsætte i bilen.

Cykeltyve taget på fersk gerning, Hillerød

En vagt overraskede klokken 02.37 to cykeltyve på Blåbærvænget og kontaktede straks politiet De to tyve stak i første omgang af og efterlod en pose med opbrydningsværktøj, men den ene blev kort efter anholdt ikke langt fra gerningsstedet af en hundepatrulje, som havde snuset sig frem til ham. Der er tale om en 29-årig mand fra Brønshøj, som blev sigtet for tyveriet og taget med til afhøring på politigården. Han fremstilles i grundlovsforhør torsdag klokken 13.00 ved Retten i Hillerød.

Personer vakte mistanke, Græsted

To personer vakte klokken 04.59 mistanke, da en borger så dem forlade en byggeplads på Pårupvej med en industristøvsuger. Da personerne fik øje på borgeren løb de fra stedet, og det lykkedes ikke den tilkørende patrulje at finde personerne.
 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

6. december 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 5.-6. december 2021

Brand, vold, tyverier, uro og uorden. Det er nogle af de ting, som er på dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Poliit

3. december 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 2.-3. december 2021

Tyveri fra personbiler, hund og hundelufter fik stød, færdselsuheld, butikstyveri samt flere personer anholdt for vold. Her er uddraget af døgnets hændelser fra Nordsjællands Politi

2. december 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 1.-2. december 2021

Færdselsuheld, vold, røveri samt flere tilfælde af tyveri fra personbiler er blandt de hændelser, du i dag kan læse om i uddraget af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi