Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

30. september 2021 10:59

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 29.-30. september 2021

Narkokørsel, vanvidskørsel, tyverier og en falsk pengeseddel. Her er uddrag af det seneste døgns hændelser fra Nordsjællands Politi

Kørsel uden kørekort, Frederikssund 

Onsdag morgen klokken 07.00 blev en 28-årig mand standset på Sundbylillevej. Her blev han sigtet for at køre bil, selvom han var frakendt sit kørekort.

Navigation og radio stjålet, Espergærde

Fra en BMW, som stod på Gylfesvej, er der mellem tirsdag aften og onsdag morgen klokken 07.50 stjålet et navigationsanlæg, en bilradio samt et frontpanel. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Cykler stjålet fra garage, Allerød

Fra en garage på Søbredden er er mellem tirsdag aften og onsdag morgen klokken 08.20 stjålet fire cykler. Tyven har brudt låsen op for at komme ind i garagen.

 

Dæk ødelagt, Værløse

Dækket på en Mercedes er mellem mandag aften og tirsdag moren klokken 08.00 blevet ødelagt, idet en ukendt gerningsmand har sat en skrue ind i siden på dækket. Hærværket blev anmeldt onsdag klokken 09.53.

Stjal pc og nøgler, Allerød

En ukendt gerningsperson stjal mellem klokken 16.00 og 16.40 tirsdag eftermiddag en brun taske med en bærbar pc, nøgler og en ipad fra et kontor på Gydevang. Døren til kontoret var ulåst, da tyveriet skete, og det blev anmeldt onsdag eftermiddag klokken 13.31.

Betalte med falsk pengeseddel, Gilleleje

En mand betale mandag eftermiddag med det, som senere viste sig at være en falsk 1000-krone seddel i Matas på Vesterbrogade. Manden kom ind i forretningen mellem klokken 16.25 og 17.55 og beskrives dansk af udseende, lys i huden, 35-45 år, 170-180 cm, almindelig af bygning med kort, gråt hår. Han var iført rød kasket, hvor der stod "NY", rød hættetrøje, blå jeans, sorte sko med hvid sål og havde en tatovering på højre side af halsen.

Sigtet for overtrædelse af våbenloven, Helsingør

En 57-årig mand fra Hornbæk blev onsdag eftermiddag lidt efter klokken 15 sigtet for overtrædelse af våbenloven, idet han var i besiddelse af en ulovlig taser. Manden havde siddet med taseren i lokaltoget mellem Helsingør og Gilleleje, hvilket fik en medpassager til at kontakte politiet.

Taske stjålet fra bil, Vedbæk

Mellem klokken 14.00 og 14.30 blev en pung med diverse betalingskort og personlige papirer stjålet fra en bil, som stod ulåst på Gøngehusvej. Tyveriet blev anmeldt klokken 15.35.

Rat og speedometer stjålet, Espergærde

Fra en BMW, so m stod på Bakkegårdsvej, er der mellem tirsdag aften og onsdag eftermiddag klokken 15.54 blevet stjålet rat, speedometer og en frontpanel. Tyven har brudt en bildør op for at skaffe sig adgang.

Golfkøller stjålet, Kokkedal

Et sæt golfkøller og en pung er mellem klokken 16.00 og 16.45 blevet stjålet fra en bil, som holdt på Løvbjerggårdsvej. Tyven har knust en rude i bilen for at skaffe sig adgang.

15-årig sigtet for overtrædelse af knivloven, Helsinge

En 15-årig ung mand blev onsdag aften klokken 17.50 truffet af en patrulje i Østergade. Her blev han fundet i besiddelse af en ulovlig kniv, hvilket kan blev sigtet for. Både hans forældre og de sociale myndigheder er blevet underrettet om sagen.

Bil blev konfiskeret, Hillerød

En 19-årig mand fra Hillerød blev onsdag klokken 18.19 standset på Kongens Vænge efter han ved en hastighedsmåling havde kørt mere end dobbelt så hurtigt som det tilladte. Manden blev sigtet for vanvidskørsel og bilen blev konfiskeret med henblik på senere beslaglæggelse.

Sigtet for narkokørsel, Hørsholm

Onsdag aften klokken 20.45 blev en 42-årig udenlandsk mand standset på Helsingørmotorvejen. Her viste en narkometertest, at han var påvirket af euforiserende stoffer, hvilket han blev sigtet for. Manden blev herefter taget med på hospitalet, hvor der blev taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad.

Brød ind hos fysioterapi, Hillerød

En mand brød onsdag aften klokken 20.45 ind hos Fysioterapien Centrum på Hostrupsvej. Et vidne så manden, som stak af fra stedet, da det gik op for ham, at han var blevet opdaget. Han beskrives som 180 cm høj, lys i huden, almindelig af bygning med lyst/hvidt skæg. Han var iført sort hættetrøje og medbragte et koben.

Indbrud i tøjforretning, Charlottenlund

Onsdag aften klokken 23.34 blev der begået indbrud i Women to women på Rådhusvej. Tyven har knust en rude for at skaffe sig adgang til forretningen og har stjålet en jakke.

Indbrudsoversigten udgår idag.


Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

Flere døgnrapporter

19. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 18.-19. august 2022

Narkokørel, indbrud, hittehash og sigtelser for cykeltyveri. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

18. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 17.-18. august 2022

Sammenstød, tyveri, besiddelse af hash og unge, som ikke kunne tale ordenligt. Her er uddrag af døgnrapporten

17. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 16.-17. august 2022

Tyveri, hashfund og færdselsuheld. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Forslag