Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

1. juni 2023 10:50

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 31. maj - 01. juni 2023

Flere færdselsuheld, tyverier og to unge, som kom på dybt vandt. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

På grund af tekniske vanskeligheder, er det desværre ikke muligt at bringe uddrag af hændelser anmeldt onsdag mellem klokken 07.00 og 13.00.

 

Butikstyveri, Kokkedal

Onsdag kl. 13.10 blev en 31-årig kvinde fra Brønshøj taget for butikstyveri i Føtex på Egevangen, hvor hun havde stjålet diverse helseprodukter. 

 

Falsk flaskebon i Lidl, Kgs. Lyngby

To personer forsøgte onsdag kl. 15.15 at indløse en falsk flaskebon i Lidl på Christian X’s alle. Personalet i butikken blev mistænkelige og fulgte efter den ene gerningsmand, der herefter blev pågrebet og anholdt af en patrulje. 

 

Påkørte motorcykel i rundkørsel, Hørsholm

En 20-årig mandlig bilist fra Helsinge ramte onsdag kl. 16.48 en 30-årig motorcyklist fra Ølstykke i en rundkørsel på Grønnegade ved sjælsmarkvej. Uheldet skabte trafikale udfordringer i området indtil der blev lukket op igen kl. 17.16. Ingen meldinger om personskade. 

 

Stjal elektronik, Kgs. Lyngby

Onsdag kl. 16.59 blev en 22-årig mand fra Hørsholm taget for butikstyveri i Magasin på Lyngby Hovedgade, hvor han havde stjålet høretelefoner og en barbermaskine. 

 

Spirituskørsel, Frederikssund

En 68-årig mand fra Jægerspris blev onsdag kl. 17.13 taget for spirituskørsel på J. F. Willumsens vej. Manden blev anholdt og kørt til lægen for at få udtaget en blodprøve, så den præcise promille kan fastlægges. 

 

Motorcykel skred i svinget, Fredensborg

En 51-årig motorcyklist fra Søborg skred kl. 17.28 ud i et sving på Præstemosevej, hvorefter han gled over i modsatte vejbane og ramte en 44-årig mandlig bilist fra Fredensborg. Vejen var kortvarigt spærret. Ingen meldinger om personskade. 

 

Bakkende bil ramte cyklist, Rungsted Kyst

Onsdag kl. 18.07 bakkede en 22-årig kvindlig bilist fra Kirke-Hyllinge ud i en 41-årig mandlig cyklist fra Rungsted Kyst på Rungsted Strandvej. Cyklisten væltede med høj fart og blev kørt på hospitalet for at blive tilset. 

 

Kørte uden førerret, Kokkedal

En 30-årig mand fra Vildbjerg blev onsdag kl. 19.54 taget for at føre et køretøj til trods for, at han ikke havde en gyldig førerret. 

Gik ud foran bilerne, Helsingør

En 43-årig mand fra Helsingør fik et alvorsord med, da han klokken 21.10 blev sendt væk fra Stürups Plads, hvor han gik rundt mellem og ud foran flere biler.

 

Skænderi udviklede sig, Klampenborg

Et skænderi mellem to grupper unge udviklede sig onsdag aften klokken 22.05 til vold, da en 19-årig mand fra Brøndby blev skubbet så hårdt i brystet, at han faldt til jorden. Den 19-årige blev kørt til behandling på hospitalet, mens flere patruljer forsøgte at finde gerningsmanden i området på og omkring Dyrehavsbakken. Sagen efterforskes nærmere og Nordsjællands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger at give.

 

Blev bedt om at skrue ned, Rungsted Kyst 

En patrulje kørte klokken 22.25 til Østre Pennehavevej, hvor der blev spillet så høj musik, at det var til gene for de øvrige beboere i området. 

 

Kom på dybt vand, Tisvildeleje

En 15-årig ung kvinde og en 16-årig ung mand, begge fra Hillerød, kom i bogstaveligste forstand ud, hvor de ikke kunne bunde onsdag aften. De to var på stranden ved Tisvildeleje sammen med nogle kammerater, da de kort før klokken 22.30 besluttede sig for at tage en svømmetur. De kom imidlertid for langt fra stranden og blev taget af strømmen, hvilket fik en anden i selskabet til at ringe til politiet, som alarmerede Søværnets redningstjeneste. Det lykkedes dog de unge at unge at komme i land ved egen hjælp efter at have svømmet langs med kysten til de kom fri af strømmen.

 

Brand i lade, Ølstykke

Onsdag aften klokken 23.17 kom en anmeldelse om brand i en lade på Sperrestrupvej. Ilden var så kraftig, at laden blev overtændt. Der er ingen meldinger om tilskadekomst hos hverken personer eller dyr. Brandårsagen er indtil videre ukendt og skal nu undersøges nærmere.

 

Sigtet for narkokørsel, Helsingør

Klokken 00.44 natten til torsdag blev en 29-årig mand fra Hedehusene standset, da han kom kørende ad Kongevejen. Her blev han sigtet for narkokørsel og taget med på politigården, hvor der blev tilkaldt en læge til at udtage en blodprøve fra ham. Prøven skal nu analyseres for at fastlægge den 29-åriges nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

Sigtet for spirituskørsel, Vedbæk

En 27-årig mand fra Vedbæk blev klokken 01.55 standset, da han kom kørende ad Trørødvej. Her viste det sig, at hans promille var højere end den tilladte og han blev derfor sigtet for spirituskørsel. Den 27-årige blev kørt på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlæge hans nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

24. maj 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 23.-24. maj 2024

Hærværk, tyverier, og narkokørsel. Her er uddrag af døgnrappporten fra Nordsjællands Politi

23. maj 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 22.- 23. maj 2024

Bedrageri, færdselsuheld og tyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

22. maj 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 21.- 22. maj 2024

Færdselsuheld, butikstyveri og tyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.