Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

8. juni 2021 10:13

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 07.-08. juni 2021

Bilist med promille på over 3, stjålet havemøbelsæt og mand med kniv og strømpistol. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Kørte uden kørekort

Fredensborg: Mandag morgen klokken 07.20 blev en 53-årig kvinde fra Helsingør standset på Hillerødvejen. Her blev hun sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da hun ved en tidligere lejlighed var blevet frakendt sin førerret.

Katalysator stjålet

Espergærde: Mellem torsdag og fredag i sidste uge er der stjålet en katalysator fra en Volkswagen Golf, som holdt i Kløvermarken. Tyveriet blev anmeldt i går, mandag, klokken 09.36.

Mand blottede sig

Charlottenlund: En mand blottede sig mandag formiddag klokken 0959 for en 46-årig kvinde, der havde været ude at bade ved Skovshoved Havn. På p-pladsen blev hun kontaktet af en mand, som blottede sig for hende. Kvinden har beskrevet manden over for politiet og også oplyst registreringsnummeret på den bil, som han kørte i.  

Snusede sig frem til hash

Helsingør: En af politiets narkohunde snusede sig i forbindelse med et patruljesøg frem til en mindre mængde hash, der lå gemt i græsset i et grønt område ved Hovmarken. Hashen blev taget med på politistationen og registreret som hittehash.

Mistænkelige mænd

Vedbæk: To mænd vakte mandag ved middagstid mistanke, da de cyklede rundt på Rønnebærtoften og Frydenlundsvej og tog billeder af villaerne. En patrulje kørte til stedet for at finde de to mænd, men de var ikke at se i området, da patruljen kom frem. De to beskrives som A: Mand, østeuropæisk af udseende, 25-30 år, lettere fuldskæg, iført sort kasket med bogstaver skrevet på, kortærmet t-shirt med rød på maven og sort på skuldrene og et tal for neden, lange mørkeblå træningsbukser med lodrette striber på siden af underbenene, røde kondisko, medbragte en sølvgrå cykel. B: Mand, østeuropæisk af udseende, 25-30 år, fedladen, lettere fuldskæg, iført army/camouflage kasket, kortærmet grå t-shirt, sorte kondisko, medbragte en sort cykel.

Motorbåd stjålet

Rungsted Havn: En motorbåd af mærket Sea Ray Marine og en bådtrailer er klokken 02.39 natten til mandag blevet stjålet fra Rungsted Havn. Tyveriet blev anmeldt mandag formiddag klokken 11.55.

Havemøbelsæt stjålet

Hundested: Et havemøbelsæt er mellem onsdag og lørdag i sidste uge blevet stjålet fra en terrasse på Nødebovejen. Tyveriet blev anmeldt mandag klokken 12.48, hvor det også blev oplyst, at tyven har brudt en lås på en dør ind til haven op.

Spritbilist fik bil beslaglagt

Hornbæk: Mandag eftermiddag klokken 13.27 blev en 56-årig mand fra Nivå standset på Hornbækvej. Her viste to alkometertest, at manden havde en promille på over 3,5. Han fik derfor inddraget sit kørekort, ligesom hans bil blev beslaglagt med henblik på senere konfiskation. Manden blev tillige kørt på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, der skal fastlægge hans nøjagtige promille til brug for sagens videre behandling. 

Sigtet for besiddelse af hash

Hillerød: En patrulje traf klokken 17.37 en 22-årig mand fra Helsigne på søstien ved Helsingørsgade. Her blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Mand i besiddelse af kniv og strømpistol

Smørum: Klokken 19.55 indløb der anmeldelse om, at en mandlig bilist kort forinden var kommet kørende på Flodvej nær Bosagerskolen, hvor han svingede med en kniv, mens han kørte helt tæt forbi en 18-årig mand fra Smørum. Patruljer kørte til området, og med hjælp fra Københavns Vestegns Politi blev bilisten, en 21-årig mand fra Ishøj, standset i krydset ved Ballerup Boulevard og Lilletoften. Her blev hans bil ransaget, og en kniv samt en strømpistol blev i den forbindelse fundet, og manden blev anholdt og sigtet for disse forhold.

Eftersættelse af knallert

Helsingør: En patrulje eftersatte klokken 20.55 en knallert på Borgm. P. Christ. Vej, idet nummerpladen i systemerne sås afmeldt. Kort efter blev knallertføreren, en 21-årig mand fra Nordjylland, standset, og knallerten blev indbragt med henblik på undersøgelse for konstruktive ændringer. Derudover blev knallertførerens generalia registreret til brug for eventuelle sigtelser i forbindelse med sagen.

Mistænkeligt forhold

Frederikssund: Klokken 21.09 blev det anmeldt, at der omkring Møllebakken kunne høres skudlignende lyde. En patrulje kørte derfor til stedet for at undersøge forholdet nærmere, og i den forbindelse blev en person truffet, som forklarede, at han tidligere havde affyret noget fyrværkeri, og at lydene formentlig stammede derfra. 

Spiritus- og narkokørsel

Hillerød: På Herredsvejen standsede en patrulje klokken 22.52 en 45-årig kvindelig bilist uden kendt adresse. Her blev hun anholdt og sigtet for spiritus- og narkokørsel, da hun formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte og under påvirkning af euforiserende stoffer. 

Kvinden blev derefter kørt til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring hendes eventuelle spiritus- og narkopåvirkning.

Brand i telt ved testcenter

Liseleje: Klokken 23.39 indløb der anmeldelse om, at der var brand i et telt ved et Covid-19-testcenter på Lisehøjvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor slukningsarbejdet straks blev igangsat, og branden blev hurtigt slukket. 

Nordsjællands Politi arbejder ud fra en teori om, at branden var påsat, og der blev derfor gået spor med patruljehunde, ligesom Kriminalteknisk Støtte tirsdag skal foretage undersøgelser på stedet. 

Nordsjællands Politi hører gerne fra borgere, som har oplysninger i sagen. Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

To mænd bortvist fra butik

Hillerød: Klokken 23.44 blev det anmeldt, at en mand havde en utryghedsskabende adfærd over for to kvinder i 7/Eleven på Stationsvej. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf manden sammen med en kammerat. Der var tale om en 22-årig fra Esbjerg-området og en 27-årig fra København, og de blev begge bortvist fra stedet.

Kørsel uden førerret

Helsingør: En 20-årig mandlig bilist fra Brønshøj blev klokken 23.50 standset i rundkørslen ved Klostermosevej. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, men dette kunne han ikke efterkomme, idet han ikke havde erhvervet sig et sådan. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 07.- 08. juni 2021

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

28. oktober 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 27.-28. oktober 2021

Tyverier, hærværk, brande, narkobilist og cyklister uden lys. Her er uddrag af rapporten om det seneste døgns hændelser fra Nordsjællands Politi

27. oktober 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 26.-27. oktober 2021

Målrettet færdselsindsats, kørsel i frakendelsestiden, ladekabel til el-bil stjålet samt brand i en bil. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

26. oktober 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 25.-26. oktober 2021

Kvinde død af knivstik, spritkørsel, narkokørsel, tyveri fra biler. Her er uddraget af døgnets hændelser fra Nordsjællands Politi