Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

4. april 2023 11:53

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 03.-04. april 2023

Tyveri, vold og brand. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Stjålet trailer med mingraver, Gentofte

Mellem fredag kl. 11.30 og mandag kl. 06.15 er en trailer med en minigraver blevet stjålet fra Ørnegårdspladsen i Gentofte. 

 

Kørte trods inddraget førerret, Jægerspris

En 69-årig mand fra Jægerspris blev mandag kl. 08.34 stoppet på Kulhusvej, hvor det viste sig, at han førte køretøjet til trods for, at han havde fået inddraget sin førerret. 

 

Stjålet minilæsser, Nærum

Mellem søndag kl. 14.00 og 16.00 er der blevet stjålet en minilæsser fra en parkeringsplads på Egehegnet i Nærum. 

 

Stjal varer fra Netto, Smørum

En ukendt ung kvinde afleverede mandag kl. 10.37 en flaskebon ved kassen i Netto på Dyvelåsen. Da der var problemer med flaskebonen blev kvinden så oprevet, at hun slog butikkens møntmaskine så hårdt, at fronten af maskinen knækkede af. Kvinden tog herefter sine varer og løb ud af butikken uden at betale. 

 

Tagbrand, Værløse

Mandag kl. 11.19 udbrød der brand i taget på et hus på Eskadrillevænget i Værløse. Brænden opstod i forbindelse med, at håndværkere var i gang med at brænde tagpap på huset, hvorved der gik ild i taget. Branden var slukket kl. 12.48. Ingen meldinger om personskade. 

 

Butikstyveri i Bilka, Hillerød

To piger, en på 15 og en på 14, begge fra Helsinge, blev mandag kl. 16.05 taget for butikstyveri i Bilka på Slotsarkaderne i Hillerød. De to piger havde skjult kosmetikprodukter, som de havde forladt butikken med. Pigernes værger og de sociale myndigheder er underrettet. 

 

Brand i fyrrum, Hillerød

Mandag kl. 16.53 udbrød der brand i et fyrrum på Hammersholt Byvej i Hillerød. En enkelt person fik forbrændinger og blev kørt på hospitalet for at blive behandlet. Politiet forlod stedet kl. 17.58.

 

Mindreårig butikstyv, Farum

En 12-årig pige fra Farum blev mandag kl. 17.09 taget for butikstyveri i Nærbiksen på Nygårdsterrasserne i Farum. Værger og sociale myndigheder er underrettet. 

 

Togfører overfaldet, Espergærde

Klokken 23.05 kom en anmeldelse om, at en gruppe unge havde overfaldet en togfører. Overfaldet skete umiddelbart efter de unge var blevet bedt om at vise gyldig rejsehjemmel. Her udviste de en så uforskammet attitude, at de blev bedt om at forlade toget, da det var på Espergærde Station. Her blev togføreren tildelt flere slag og spark, hvorefter de unge forsvandt fra stedet. Nordsjællands Politi ser særdeles alvorligt på sagen og har derfor særligt patruljemæssigt fokus på området i den kommende tid.

 

Personfarlig undersøgelse, Helsingør

Nordsjællands Politi var mandag aften og natten til tirsdag til stede ved en ejendom på Kingosvej i forbindelse med, at der klokken 23.41 kom en anmeldelse om en personfarlig hændelse. En 17-årig blev i løbet af natten anholdt i sagen, som stadig er under efterforskning. Nordsjællands Politi har indtil videre ikke yderligere oplysninger at give. 

 

Fangede indbrudstyv på fersk gerning, Hundested

Tirsdag morgen kl. 03.53 løb der en anmeldelse ind om, at to personer var i gang med at begå indbrud på Ved Klintebakken i Hundested. En patrulje rykkede ud til stedet, hvor de fik anholdt den ene af de to mænd, en 24-årig udenlandsk statsborger.
 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

29. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 28. - 29. februar 2024

Narko- og spirituskørsel, kørsel uden kørekort, indbrud i varebiler. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

28. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 27.-28. februar 2024

Narko- og spirituskørsel, kørsel uden kørekort og besiddelse af hash. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

27. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: Uddrag af døgnrapport 26.-27. februar 2024

Tyverier, narkobesiddelse og brand. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi