Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

5. april 2024 11:31

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 04.- 05. april 2024

Spirituskørsel, narkokørsel og tyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Forlygter stjålet, Hellerup

Mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 07.50 er der stjålet et sæt forlygter fra en bil, som stod på Hans Jensens Vej. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en rude.

 

Paller stjålet, Helsingør

Mellem onsdag i sidste uge og torsdag formiddag klokken 09.45 er der stjålet flere hundrede europapaller, som stod ved en fabriksbygning på H C Ørsteds Vej. Tyveriet blev anmeldt torsdag klokken 10.47.

 

Værktøj stjålet fra bil, Skibby

Mellem onsdag eftermiddag og torsdag morgen klokken 07 stjålet diverse el-værktøj fra en varebil, som stod på Industrivej. Tyven har brudt billåsen op, tyveriet blev anmeldt klokken 11.13.

 

Var i besiddelse af flere joints, Hillerød

En 60-årig kvinde fra Græsted blev torsdag klokken 12.41 sigtet for at være i besiddelse af flere joints. Kvinden blev truffet i Christiansgade af en patrulje.

 

Sigtet for narkokørsel, Hillerød

En 21-årig mand fra Hillerød blev klokken 14.18 standset, da han kom kørende ad Harløsevej. Her blev han sigtet for narkokørsel, da en narkometertest viste, at han var påvirket af amfetamin. Den 21-årige blev taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad. Den 21-årige blev i øvrigt også sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

 

Sigtet for besiddelse af narko med henblik på salg, Hillerød

En 35-årig mand fra Hillerød er blevet sigtet for at være i besiddelse af flere salgsposer med hash med henblik på videresalg. Manden blev truffet på Stubbevang. Manden blev truffet klokken 15.10.

 

Spirituskørsel, Græsted

En 23-årig mandlig bilist fra Græsted kørte kl. 15.51 på Esbønderupvej, hvor han blev sigtet for at køre spirituskørsel.

 

Kørte over fodgængers fødder, Holte

Anmeldelse kl. 16.04, om at en 15-årig kvindelig fodgænger fra Nærum kl. 15.00 gik på fortovet ad Borgmester Schneiders Vej og ind i krydset Borgmester Schneiders Vej/Skovlytoften, hvor en personbil kørte over fortovet på Borgmester Schneiders Vej uden at orientere sig i begge retninger, hvorfor bilen påkørte den 15-åriges fødder. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

 

Spiritus- og narkokørsel mv., Frederiksværk

En 29-årig mandlig bilist fra Frederiksværk blev kl. 00.43 sigtet for at køre spiritus- og narkokørsel ud for Nellikevej. Manden havde endvidere ikke generhvervet sit kørekort.

 

 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

14. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 13 .- 14. juni 2024

Kørte uden kørekort, tyveri og narkokørsel. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

13. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi uddrag af døgnrapporten 1213 juni 2024

Narkokørsel, tyveri og brand. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

12. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 11. - 12 .juni 2024

Tyveri, høj musik og færdselsuheld. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.