Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

10. januar 2023 10:05

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 09.-10. januar 2023

Pengefalskneri, narkotika og tyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Tyveri fra lastbil, Snekkersten

Tre kasser kosmetik stjålet fra trailer på lastbil på Kongevejen i Snekkersten anmeldt kl. 9.06.

 

Indbrud i stald, Jægerspris

Indbrud i stald på Krogstrupvej i Jægerspris kl. 04.43. I stalden blev der opbevaret produkter til gårdsalg, hvorfra der blandt andet meldes om at der blev stjålet honning, løg og kartofler.

 

Spirituskørsel, Frederiksværk

En 55-årig mand fra Frederiksværk er kl. 9.53 sigtet for at køre spirituskørsel på en lille knallert på Åsebro i Frederiksværk. De er udtaget blodprøve. 

 

Færdselsuheld, Gentofte

Færdselsuheld på motorring 3 i nordgåede retning kl. 10.03. Personbil kører i 1. vognbane, idet en ukendt lastbil trækker ind foran, og personbilen bremser op, hvorefter personbilen bliver påkørt bagfra af en lastbil. Personbilen kan ikke køre videre og blev transporteret væk. Ingen melding om personskade. 

 

Pengefalskneri, Frederiksværk

To mænd på henholdsvis 36 år og 28 år blev kl. 10.19 sigtet for at have betalt med falske penge i Jem & fik på Industrivej i Frederiksværk. 

 

Pengefalskneri, Hillerød

To mænd på henholdsvis 36 år og 28 år blev kl. 11.39 sigtet for at have betalt med falske penge i Lidl i Centervænget i Hillerød.
 

Konfiskeret joint, Frederikssund

En 30-årig mand fra Herlev blev mandag kl. 17.16 sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer, da en patrulje traf manden mens han var i gang med at ryge en joint på Heimdalsvej. 

 

Slog kassemedarbejder, Hørsholm

Mandag kl. 17.30 blev en kassemedarbejder i Netto på Ådalsparkvej i Hørsholm slået i ansigtet af en kunde. En patrulje kørte til stedet, og kunne senere sigte og anholde den formodede gerningsmand. 

 

Konfiskeret narkotika, Frederiksværk

En patrulje mødte mandag kl. 19.37 en 22-årig mand fra Hundested på Industrivej, der var i besiddelse af både kokain og hash. Manden blev sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer.  

 

Kørte uden førerret, Kgs. Lyngby

En 26-årig mand fra København blev mandag kl. 20.35 stoppet på Helsingørmotorvejen ved afkørsel 16, hvor det viste sig, at manden førte sit køretøj uden førerret.

 

Konfiskeret skunk, Frederikssund

En 17-årig mand fra Frederikssund fik mandag kl. 21.15 konfiskeret to poser med skunk på Jernbanegade i Frederikssund. Den unge mand blev sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer.

 

Fyrværkeri til ulempe, Skibby

Klokken 01.30 kom en anmeldelse om, at der blev fyret fyrværkeri af i et område omkring Vestergade. En patrulje kørte til stedet, men der var ingen personer at finde i området.

 

Musik til ulempe, Gentofte

En beboer på Stolpehøj hørte så høj musik, at politiet klokken 01.37 blev kontaktet af en beboer i området. En patrulje kørte ud til adressen, hvorfra der blev spillet musik og sørgede for, at der blev skruet ned.

 

Sigtet for butikstyveri, Gentofte

En 49-årig mand fra Gentofte blev natten til tirsdag sigtet for butikstyveri. Manden indfandt sig klokken 02.12 hos Circle K på Jægersborg Allé, hvor han åbnede en pose flæskesvær og drak en sodavand uden at betale. Han havde endvidere gemt en øl i lommen, da han forsøgte at forlade forretningen uden at betale for varerne
 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

19. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 18.- 19. april 2024

Tyveri, spirituskørsel og brand. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

18. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 17.- 18. april 2024

Parkering endte i butiksrude, butikstyveri og narko. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

17. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 16. - 17. april 2024

Brand, tyveri, narko- og spirituskørsel . Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.