Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

17. november 2021 10:56

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 16.-17. november 2021

Færdselsuheld, flere tilfælde af kørsel i påvirket tilstand, flere tilfælde af kørsel uden førerret, brand i otte biler, hærværk samt overtrædelse af fyrværkeriloven. Her er uddraget af døgnets hændelser fra Nordsjællands Politi

Færdselsuheld, Hørsholm

På Helsingørmotorvejen skete der klokken 07.43 et harmonikasammenstød i sydgående retning, da fire bilister stødte sammen i forbindelse med kødannelse. Der var tale om en 29-årig kvindelig bilist fra Nivå, en 57-årig mandlig bilist fra Espergærde, en 35-årig kvindelig bilist fra Hørsholm samt en 20-årig mandlig bilist fra Dyssegård. 

Der skete ikke umiddelbart større personskade i forbindelse med uheldet, men to af parterne blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

Grundet bilernes placering var trafikken i en periode påvirket, mens der blev ryddet op efter uheldet.

Færdselsuheld, Nærum

Klokken 08.00 skete der et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen i sydgående retning ved Øverødvej, da en 24-årig mandlig bilist fra Hundested påkørte en 20-årig kvindelig bilist fra Kokkedal bagfra, da hun bremsede ned i forbindelse med kødannelse. 

Grundet bilernes placering var trafikken i en periode påvirket, mens der blev ryddet op efter uheldet.

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade ved uheldet.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Mellem mandag klokken 18.15 og tirsdag klokken 08.00 tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til en BMW personbil, som holdt parkeret på Bomporten. Indstigningen skete ved opbrydning af en dørlås. Fra bilen blev der stjålet instrumentpanel, rat, navigation samt panel til betjening af navigationsanlægget.

I forbindelse med tyveriet fra personbilen var der også udøvet hærværk mod en lygtepæl nærved. Lygtepælens panel var blevet opbrudt, og ledningerne blev klippet over, formentlig for at sikre mørke på gerningsstedet.

Færdselsuheld, Dyssegård

En 14-årig dreng cyklede klokken 08.01 på Dalstrøget, da han blev påkørt af en 72-årig kvindelig bilist fra Dyssegård. En ambulance blev tilkaldt til stedet for at tilse den 14-årige cyklist. 

Grundet olielæk blev der afspærret på stedet i en periode, mens der blev ryddet op efter uheldet.

Hærværk, Hillerød

Mellem mandag klokken 16.45 og tirsdag klokken 08.30 blev der udøvet hærværk ved Grønnevang Børnehus på Texasvej. En ukendt gerningsperson havde malet med graffiti på skuret samt på flere skilte og dørhåndtag på stedet.

Hærværk, Rungsted Kyst

Mellem fredag klokken 10.00 og tirsdag klokken 09.00 blev der udøvet hærværk mod en personbil, som holdt parkeret på Rungsted Sundpark. En ukendt gerningsperson havde påført bilen dybe lange ridser hen over og under bagskærmen. 

Hærværk mod valgplakater, Helsinge

Klokken 10.20 blev det anmeldt, at der var blevet udøvet hærværk mod valgplakaterne for to politikere fra Dansk Folkeparti. Plakaterne hang på Kildevej og var blevet påsat klistermærker med skældsord.

Kørsel uden førerret, Fredensborg

En 63-årig mandlig bilist fra Fredensborg blev klokken 10.25 standset af en patrulje på Skovvænget. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, idet han ikke havde erhvervet førerret til bilen. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette. 

Da det ikke var første gang, den 63-årige blev sigtet for dette, blev bilen beslaglagt med henblik på konfiskation. 

Kørsel uden førerret, Hørsholm

På Helsingørmotorvejen standsede en patrulje klokken 12.20 en 24-årig mandlig bilist uden kendt adresse og bad ham fremvise et gyldigt kørekort. Det kunne han imidlertid ikke efterkomme, da han ikke havde erhvervet sig førerret til køretøjet. Han blev derfor sigtet at køre bil på trods af dette. 

Tyveri, Helsingør

Tirsdag blev det anmeldt, at der var sket flere tyveri på Marienlyst Badehotel om mandagen mellem klokken 17 og 19. To computere var blevet stjålet fra et konferencerum, mens en hotelgæst havde fået stjålet sine hovedtelefoner, mens de lå lommen på en jakke, som hang i hotellets garderobe.

Færdselsuheld, Hørsholm

På Helsingørmotorvejen skete der klokken 15.06 et færdselsuheld, da fire bilister påkørte hinanden i forbindelse med kødannelse. Det drejede sig om en 37-årig mandlig bilist fra København, en 58-årig mandlig bilist fra Rungsted Kyst, en 61-årig mandlig bilist fra Fredensborg samt en 21-årig mandlig bilist fra Helsingør.

Grundet bilernes placering var trafikken i en periode påvirket, mens der blev ryddet op efter uheldet.

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet. 

Sigtet for overtrædelse af beredskabsloven, Hillerød

Klokken 15.34 indløb der anmeldelse om brand i en bolig på Østervang. En patrulje kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var gået ild i et gardin i forbindelse med brug af en el-grill indenfor. En 68-årig mand blev på baggrund deraf sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

Overtrædelse af fyrværkeriloven, Frederikssund

Klokken 16.03 anmeldte et vidne, at tre mænd netop var gået ind i skoven ved Skovvej, hvorefter der havde lydt flere højlydte brag.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en bil med det registreringsnummer, som vidnet havde oplyst, blev truffet, og i den sad tre mænd. 

Den ene af mændene, en 19-årig mand fra Slangerup, erkendte, at han havde affyret tre kanonslag i skoven, hvilket var årsagen til de højlydte brag. 

I bilen blev der desuden fundet en pose med yderligere otte kanonslag, som den 19-årige fortalte tilhørte ham. Han blev derfor sigtet efter fyrværkerilovens bestemmelser, ligesom kanonslagene blev konfiskeret med henblik på destruktion. 

Færdselsuheld, Kvistgård

Klokken 16.31 skete der et færdselsuheld på Helsingørsvej. Her holdt en bil stille i vestgående retning og afventede fri bane til at kunne krydse den modkørende vejbane og dreje til venstre. Dette overså en bagvedkørende bil ført af en 25-årig kvinde fra Ølstykke, som påkørte den ventende bil bagfra. Den ventende bil blev derefter skubbet over i modkørende vejbane, hvor den stødte sammen med en modkørende bil.

Der skete større materiel skade ved færdselsuheldet, ligesom både den 25-årige kvindelige fører samt den kvindelige fører af den bil, der blev påkørt bagfra, blev kørt til kontrol på skadestuen – umiddelbart var der dog ikke sket alvorlig personskade.

Vejbanerne var for en tid lukket, men klokken 17.04 kunne der åbnes for trafikken igen.

Den 25-årige kvinde skal muligvis sigtes efter færdselslovens bestemmelser.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Birkerød

En patrulje var klokken 17.12 forbi p-kælderen under biblioteket. Her blev en 19-årig mand fra Birkerød visiteret, og på hans person blev der fundet en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for at have været i besiddelse af dette.

En 16-årig ung mand fra Birkerød blev ligeledes truffet og visiteret, og på hans person blev der også fundet en mindre mængde hash, ligesom han også var i besiddelse af en kniv, hvorfor han blev sigtet for at have været i besiddelse af begge dele. I hans tilfælde blev de relevante voksne samt de relevante myndigheder også orienteret om hændelsen grundet hans unge alder.

Beruset mand skabte utryghed, Kokkedal

Klokken 18.00 blev det anmeldt, at en mand netop havde forsøgt at tage kontakt til en anden mand, der lå nær Usserød Kongevej, idet den liggende mand lignede en, der havde behov for hjælp. Dette fik dog den liggende mand til at blive særdeles aggressiv. Kort efter indløb der en lignende anmeldelse, og en patrulje blev sendt til stedet, hvor en 49-årig påvirket mand fra Birkerød blev anholdt og taget med til detentionen for at sove sin rus ud.

Kørsel uden førerret, Kgs. Lyngby

Klokken 18.09 blev en 18-årig mandlig bilist fra Søborg standset og kontrolleret på Christian X’s Allé. Her viste det sig, at manden ikke besad førerret til bil, hvorfor han blev sigtet for at sidde bag rattet alligevel.

Spirituskørsel, Hørsholm

Klokken 20.27 blev en 41-årig mandlig varevognsfører fra Nivå standset og kontrolleret på Usserød Kongevej ved Bloustrødvej. Her fik han alkometeret til at slå ud over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

Det viste sig også, at føreren var frakendt retten til at køre bil og stadig befandt sig i frakendelsestiden, hvorfor han blev sigtet for at sidde bag rattet alligevel.

Kørsel i påvirket tilstand, Hellerup

Klokken 21.40 blev en 22-årig mandlig bilist fra Hellerup standset og kontrolleret på Lyngbyvej i krydset ved Bomporten. Han fik narkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Dyssegård

Klokken 22.56 blev en 19-årig mand fra København truffet på Mungegårdsskolen og visiteret. På hans person blev der fundet en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for at have været i besiddelse af dette.
 

Kørsel i påvirket tilstand, Birkerød

Onsdag klokken 00.16 blev en 20-årig mandlig bilist fra Høje Taastrup standset og kontrolleret på Bistrupvej. Han fik narkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Det viste sig også, at den 20-åriges førerret var administrativt inddraget, hvorfor han blev sigtet for at sidde bag rattet alligevel.

Spirituskørsel, Hørsholm

Onsdag klokken 00.21 blev en 51-årig mandlig bilist fra Helsinge standset og kontrolleret på Esrumvej Kongevej. Her fik han alkometeret til at slå ud over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

Det viste sig også, at føreren tidligere var frakendt retten til at køre bil og endnu ikke havde generhvervet den, hvorfor han blev sigtet for at sidde bag rattet alligevel.

Brand i biler, Ølstykke

Klokken 00.58 blev det anmeldt, at der var brand i flere biler under en fælles carport på Fiskene. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var brand i otte biler. Beboerne i nærområdet blev kortvarigt evakuerede, men de kunne returnere til deres boliger, da brandvæsnet havde fået branden under kontrol.

Nordsjællands Politi skal nu undersøge branden nærmere med henblik på at fastslå brandårsagen. Politiet har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til branden.

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Klokken 01.29 blev det anmeldt, at to personer luskede rundt i området omkring Ermelundsvej, go anmelderen mistænkte, at det kunne være mulige indbrudstyve. Politiet blev sendt til området, men der blev ikke truffet nogle personer af interesse for anmeldelsen.

Brand, Dyssegård

Klokken 03.17 blev det anmeldt, at det brændte i en kælder i en etageejendom på Vangedevej. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte hurtigt fik branden under kontrol. Branden var umiddelbart opstået i et batteri på en elcykel.

Kørsel i påvirket tilstand, Helsingør

Klokken 04.50 blev en 40-årig mandlig bilist fra Helsingør standset og kontrolleret på en tankstation på Klostermosevej. Han fik narkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

Flere døgnrapporter

19. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 18.-19. august 2022

Narkokørel, indbrud, hittehash og sigtelser for cykeltyveri. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

18. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 17.-18. august 2022

Sammenstød, tyveri, besiddelse af hash og unge, som ikke kunne tale ordenligt. Her er uddrag af døgnrapporten

17. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 16.-17. august 2022

Tyveri, hashfund og færdselsuheld. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Forslag