Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

18. oktober 2024 12:03

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 17.-18. oktober

Hærværk, narko og butikstyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten

Hærværk, Helsingør

Klokken 7.48 anmeldte en 47-årig mand fra Helsingør, at hans postkasse var blevet sprængt i luften. Om natten havde han hørt et stort brag, og efterfølgende kunne han konstatere, at postkassen lå spredt i stykker ude på vejen.

 

Butikstyveri, Nærum

Klokken 12.04 anmeldte Meny i Nærum, at en butikstyv havde stjålet 19 flasker whiskey fra butikkens lager. Den 45-årige gerningsmand fra Ishøj var kommet ind på lageret via flaskeautomaten.

 

Bedrageri, Nivå

En 82-årig kvinde fra Nivå anmeldte klokken 16.18, at hun var blevet ringet op af ”Nordsjællands Politi”, som ville høre, hvad hun havde af værdigenstande, da der var mange indbrud i området i disse dage. Den falske betjent i telefonen ville sende en mand fra Jyske Bank ud, som ville tage billeder af værdigenstandene samt sikre udvalgte effekter. 5-10 minutter senere stod en ”Jakob Hansen” fra Jyske Bank ved forurettedes hoveddør. ”Jakob" tog en håndfuld guldsmykker med for at måle og veje det, lød forklaringen. Derudover tog han forurettedes bankkort ud af hendes hånd og gik fra stedet. Kortet var ikke blevet misbrugt, inden det blev spærret.

 

Bedrageri, Rungsted

Sønnen til en 93-åig mand anmeldte klokken 16.53, at hans far var blevet ringet op af nogen, der udgav sig for at være fra Danske Bank. Efterfølgende var der kommet en person ud på den 93-åriges adresse for at afhente kort og kode. Der var derpå blevet hævet et større beløb fra en bankautomat.

 

Om udlevering af bankoplysninger

 

  • Nordsjællands Politi opfordrer til, at man aldrig udleverer oplysninger om sin bankkonto, betalingskort eller pinkode i telefonen.
  • Bliver man ringet op af en person, som udgiver sig for at være fra banken eller politiet, bør man bede om vedkommendes navn og ringe tilbage til bankens officielle telefonnummer for at sikre sig, at der ikke er tale om forsøg på svindel.
  • Politiet eller banken vil aldrig dukke op på en adresse for at undersøge værdigenstande eller for at få udleveret kort og oplysninger.

 

Ulovlig knallert, Gørløse

Torsdag sigtede politiet en 16-årig mand fra Gørløse for at køre på en ulovlig knallert. Han kom kørende ad Hovedvejen i sydlig retning i Gørløse, og fordi manden tidligere var blevet standset på samme ulovlige knallert, blev den nu beslaglagt. Den blev målt til at kunne køre mere end 89 km/t.

 

Narkotikafund, Humlebæk

Klokken 20.49 standsede politiet en bil i Humlebæk Centret, hvor føreren, en 20-årig mand fra Aabybro, blev testet positiv for kokain. Han blev desuden sigtet for kørsel uden førerret. I køretøjet blev der fundet flere salgsposer med hvidt pulver og flere store lattergasflasker. To 27-årige mænd, der også sad i bilen, blev ligeledes anholdt. Den ene havde gemt en plade hash mellem ballerne. De blev alle tre sigtet for salg af euforiserende stoffer. Det skal nu forelægges retten, om bilen kan beslaglægges.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

17. oktober 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport den 16. - 17. oktober 2024

Vanvidsbilist, tyveri og brand. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

16. oktober 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 15.-16. oktober 2024

Bedrageri, tyveri og narkokørsel. Her er et uddrag af døgnrapporten

15. oktober 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi uddrag af døgnrapporten 14 15 oktober 2024

Bedrageri, hærværk og tyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten