Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

20. september 2024 11:29

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 19. - 20. september 2024

Vanvidsbilist, narkokørsel og tyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Tyveri fra byggeplads, Vedbæk

Anmeldelse kl. 07.46 om tyveri fra byggeplads på Vedbæk Strandvej sket mellem tirsdag den 17. september kl. 15.00 og onsdag den 18. september kl. 06.00. Der var stjålet en minilæsser mv.

 

Overholdt ikke sin vigepligt, Farum

En 40-årig mandelig bilist fra Farum kørte kl. 08.20 ad Farum Gydevej i nordlig retning ind i rundkørslen med Paltholmvej, da han overså en 46-årig kvindelig cyklist. Bilisten overtrådte sin ubetingede vigepligt, hvorved der skete sammenstød med cyklisten, som cyklede ad Palthoimvej i østlig retning igennem samme rundkørsel. Beredskabspatrulje og Ambulance til stedet. Ingen melding om personskade. Bilisten blev sigtet for vigepligtsforseelsen.

 

Blotteri, Frederikssund

En 28-årig kvinde fra Frederikssund anmeldte kl. 08.59, at to mænd havde fulgte efter hende hen til hendes cykel på Dalvejen ved Vinge Station, hvor den ene mand havde blottet sig. En beredskabspatrulje kørte til stedet, fik kontakt til manden, en 36-årig mand uden fast bopæl, og efterfølgende sigtet ham for blufærdighedskrænkelse.

 

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

En 28-årig kvinde fra Kgs. Lyngby blev kl. 11.01 sigtet for butikstyveri i Lyngby Storcenter, hvor hun havde forsøgt at stjæle en sko.

 

Overholdt ikke sin vigepligt, Farum

En 49-årig kvindelig bilist fra Farum kørte kl. 13.34 ad Frederiksborgvej i sysgående retning. I krydset med Paltholmvej ramte bilisten en 13-årig dreng, der kom cyklende, idet bilisten ikke  overholdt sin vigepligt. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade. Bilisten blev sigtet for vigepligtsforseelsen.

 

Bedrageri, Klampenborg

En 82-årig kvinde blev torsdag formiddag ringet op af en person, som udgav sig for at være fra banken. Den falske bankmand oplyste, at der var ”noget galt” med kvindens kort. I forlængelse af opkaldet mødte to mænd op på kvindens adresse for at hente hendes kort. Den ene mand gik med inden for, hvor han fik udleveret kort, men ingen kode. Efterfølgende blev der både hævet og overført store beløb fra kvindens konto.

 

Bedrageri, Vedbæk

En 77-årig blev ringet op af en ”Joachim Hansen” fra Nordeas sikkerhedsafdeling og blev oplyst om, at nogen i Slagelse forsøgte at hæve penge fra hendes konto. Han spurgte, om hun kunne gå ned til Nordea i Gentofte. I stedet oplyste kvinden sin pinkode til kortet. ”Joachim” ville sende ”Martin Caspersen” ud til hende for at afhente kortet. ”Joachim” spurgte ind til andre værdier. ”Martin” kom ind i huset og fik udleveret armbånd, og senere blev der hævet et større pengebeløb på kvinden kort.

 

Vanvidsbilist, Farum

En 71-årig mand blev torsdag sigtet for spirituskørsel på Frederiksborgvej, da han førte en lastbil med en promille over 2. Manden blev taget med til blodprøveudtagning på hospitalet for at fastslå den præcise promille.

 

 

Ifølge færdsels- og straffeloven defineres vanvidskørsel som:

  • Kørsel med en hastighedsoverskridelse på mere end 100 pct. ved kørsel med over 100 km/t.
  • Kørsel med en hastighed på 200 km/t. eller derover
  • Spirituskørsel med en promille over 2,00

 

Brand i rækkehus, Hillerød

Klokken 22.03 indgik en anmeldelse om en brand i et rækkehus på Ringridervej. Branden er formentlig startet i husets udestue, men brandårsagen er ukendt. Husets beboer var ude at lufte hund, da han kom hjem til fem meter høje flammer fra udestuen. De øvrige beboere i huset var på vej i seng. Alle blev reddet ud i tide. Branden spredte sig ikke til andre huse.

 

Sigtet for narkokørsel, Holte

En 37-årig mand fra Jerup blev klokken 04.01 natten til fredag standset, da han kom kørende ad Kongevejen. Her blev han sigtet for narkokørsel, idet en narkometertest af ham viste, at han var påvirket af kokain. Den 37-årige blev efterfølgende taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres nærmere for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

 

 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

26. september 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 25.-26. september

Forsøg på bedrageri, bedrageri og tricktyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten.

25. september 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 24.-25. september

Bedrageri, forsøg på bedrageri og euforiserende stoffer

24. september 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 23.-24. september 2024

Tyverier og trusler. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi