Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

21. september 2023 14:08

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 20.- 21. september 2023

Brand, narkosalg og narkobilist. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Indbrud i butikker, Furesø

Anmeldelse kl. 10.25 af indbrud i henholdsvis Nordsjællands Klinik for fodterapi og Frisør Cut’n Style på Farum Hovedgade i Farum. Indbruddene er sket mellem tirsdag den 19. september kl. 18.45 og onsdag den 20. september kl. 10.00. 

Sigtet for joint, Hillerød

En 24-årig mand blev kl. 10.33 sigtet for besiddelse af en joint på Hostrupsvej i Hillerød. 

Butikstyveri, Lyngby-Taarbæk

En 32-årig udenlandsk mand blev kl. 11.39 sigtet for butikstyveri i Meny på Lyngby Hovedgade i Kgs. Lyngby, hvor han blandt andet havde stjålet whiskey. 

Ulovlig knallert, Frederikssund

En 15-årig ung mand fra Gørløse blev kl. 11.45 sigtet på Brobæksgade i Slangerup for konstruktivt at have ændret sin knallert, så den kan køre mere end det tilladte. 

Indbrud i butik, Gentofte

Anmeldelse kl. 11.56 om indbrud i Butik Vintagemarked på Strandvejen i Hellerup. Låsen i hoveddøren var lirket op, og alt var gennemrodet i butikken. 

Kørte bil i frakendelsestid, Frederikssund

En 31-årig mand fra Skibby blev kl. 13.55 sigtet for at køre bil i frakendelsestid på Orebjegvej i Jægerspris.

Narkosalg og narkokørsel mv., Hillerød

En 42-årig mand fra Hillerød blev kl. 14.35 sigtet for at køre bil ud for Søndre Jernbanevej i Hillerød, selvom han var påvirket af narko. Manden var desuden i besiddelse af en større mængde hash, og kørte bil uden at have førerret. Den 42-årige blev desuden taget i en salgssituation. 

Narkosalg, Hillerød

En 41-årg mand fra Hillerød blev kl. 14.35 sigtet for salg af euforiserende stoffer ud for Søndre Jernbanevej i Hillerød. Den 41-årige var i besiddelse af en større mængde hash, og blev taget i en salgssituation. 

 

Kørte i frakendelsestiden, Nivå

En 30-årig mand med ukendt adresse blev klokken 16.30 standset, da han kom kørende ad Nivåhøj. Her blev han sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han havde sat sig bag rattet, selvom han tidligere var frakendt førerretten og denne frakendelse stadig var gældende.

Ridser i lakken, Ølsted

En bil blev mellem klokken 11.30 og 12.30 ridser i lakken af en ukendt gerningsperson, mens bilen stod på Ørholmvej. Hærværket blev anmeldt klokken 16.56.

Sigtet for narkokørsel, Fredensborg

Onsdag aften klokken 19.59 blev en 34-årig mand fra København standset, da han kom kørende ad Lundebakken. Her viste en narkometertest, at manden var påvirket af kokain. Den 34-årige blev sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

Kørte uden kørekort, Gilleleje

En 68-årig mand fra Gilleleje blev klokken 20 standset, da han kom kørende ad Alfavej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke havde erhvervet noget kørekort.

Krukke stjålet, Kgs. Lyngby

Onsdag aften blev det anmeldt, at en stor krukke med roser var blevet stjålet fra en forhave i Eremitageparken mellem klokken 12 og 23 tirsdag.

Ild i affaldsgrab, Hørsholm

Klokken 22 kom en anmeldelse om, at der var ild i en affaldsgrab på et affaldssorterings- og forbrændingsanlæg på Kærvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor brandvæsenet godt en time senere kunne melde, at branden var slukket. Der er ingen melding om personskade i forbindelse med branden.

Meget ung mand taget bag rattet, Helsinge

En 14-årig ung mand var ved 02-tiden natten til torsdag så utålmodig efter at blive gammel nok til at kunne sætte sig bag rattet, at han så stort på lovens bogstav om, at man skal være nogle år ældre end han er og have erhvervet et kørekort, inden man kører bil. Den unge mand skaffede sig således adgang til en bil og kørte afsted. Turen kom imidlertid til et brat stop, da et dæk på bilen sprang og den unge mand ikke så anden udvej end selv at kontakte alarmcentralen. Han kom ikke til skade, men fik nogle alvorsord med på vejen hjem, ligesom hans værge og de sociale myndigheder underrettes om den natlige – og ulovlige – køretur.

Stearinlys antændte havebord, Slangerup

Et glemt stearinlys i en lanterne antændte klokken 04.50 ild i et havebord i Uvelse Have. Ingen personer kom til skade ved branden, som hurtigt blev slukket af brandvæsenet.

 

 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

17. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 16.-17. juni 2024

Færdselsuheld, berusere og hashbesiddelse. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

14. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 13 .- 14. juni 2024

Kørte uden kørekort, tyveri og narkokørsel. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

13. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi uddrag af døgnrapporten 1213 juni 2024

Narkokørsel, tyveri og brand. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.