Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

22. maj 2024 11:44

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 21.- 22. maj 2024

Færdselsuheld, butikstyveri og tyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Tyveri, Rungsted Kyst

Anmeldelse kl. 07.23 om tyveri fra en Porsche på Solvænget, hvor bilens rat og begge forlygter var blevet afmonteret og stjålet.

 

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

En 52-årig mandlig bilist fra Hørsholm kørte kl. 08.01 ad Helsingørmotorvejen i sydgående retning, da han i forbindelse med tæt trafik satte farten ned, og blev påkørt bagfra af en 35-årig mandlig bilist fra København, som kørte i sydgående retning i en varebil, og ikke lagde mærke til at den forankørende bil bremsede. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

 

Tyveri, Rungsted Kyst

Anmeldelse kl. 09.14 om tyveri fra en bil ud for Vallerød Banevej sket mellem mandag den 20. maj kl. 09.00 og tirsdag den 21. maj kl. 08.50. Der var blandt andet blevet stjålet navigationsanlæg, tøj, pung etc.

 

Tyveri fra varebil, Frederikssund

Anmeldelse kl. 09.19 om tyveri fra en varebil på Tårnfalkevej sket mellem mandag den 20. maj kl. 15.00 og tirsdag den 21. maj kl. 06.30. Der var blevet stjålet diverse værktøj for et betydeligt beløb.

 

Tyveri, Rungsted Kyst

Anmeldelse kl. 10.15 om tyveri fra en Porsche på Vallerød Banevej, hvor bilens rat var blevet stjålet.

 

Ridser i lakken, Helsingør

Da en 75-årig kvindelig bilist fra Humlebæk kl. 13.38 ville parallelparkere ud for Rolighedsvej ramte hun med bilens bagerste hjørne en anden bil, hvilket medførte ridser i lakken på bilen. Beredskabspatrulje til stedet.

 

Overså at forankørende bremsede, Gentofte

En 48-årig mandlig bilist fra Holte kørte 13.43 i nordgående retning ad Lyngby Omfartsvej, hvor han bremsede for at sammenflette med bilerne fra Lyngbyvej. Herunder blev han påkørt bagfra af en 49-årig kvindelig bilist, der kørte i samme retning, og som ikke havde bemærket, at den forankørende bilist bremsede. Beredskabspatrulje til stedet og Vejhjælp for at hjælpemed nødflytning af det ene køretøj. Ingen melding om personskade.

 

Cyklist overholdt ikke vigepligt, Frederikssund

En 15-årig mandlig cyklist fra Ølstykke cyklede kl. 13.49 i vestlig retning ad Dalvejen imod krydset Snostrupvejen/Dalvejen, hvor han kørte frem for ubetinget vigepligt, hvorefter der skete et sammenstød med en bil. Beredskabspatrulje og Ambulance til stedet. Cyklisten blev kørt til tjek på nærmeste hospital. Ingen melding om personskade.

 

Skabte uro og uorden, Hørsholm

Tirsdag eftermiddag omkring klokken 15.15 blev en 63-årig mand anholdt og sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen. Manden havde flere gange råbt og skreget ukvemsord efter andre borgere på stedet. Den 63-årige blev taget med til detentionen, hvorfra han blev løsladt igen klokken 20.40.

 

Kørte ind i forankørende, Skibby

En 45-årig kvindelig bilist fra Ejby kørte kl. 15.45 i sydlig retning ad Kyndbyvej, hvor hun påkørte en 56-årig mandlig bilist fra Kalundborg bagfra. Den mandelige bilist kørte ligeledes i sydlig retning, da han standsede grundet trafikprop. Beredskabspatrulje, Vejhjælp og Ambulance til stedet. Begge parter kørt til tjek på nærmeste hospital. Ingen melding om personskade.

 

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

En 16-årig ung kvinde fra Kgs. Lyngby blev kl. 15.58 sigtet for butikstyveri i Magasin på Lyngby Hovedgade, hvor hun havde stjålet diverse make-up produkter.

 

Kørte bil i frakendelsestid, Fredensborg

En 23-årig mandlig bilist fra Kvistgård blev kl. 18.00 sigtet for at køre bil på Kongevejen, selvom han var frakendt førerretten.

 

Stjal vodka, whisky og sokker, Hillerød

En 41-årig mand fra Sverige blev kl. 18.21 sigtet for at stjæle vodka, whisky og sokker i Bilka i Slotsarkaderne.

 

Sigtet for overtrædelse af beredskabsloven, Frederikssund

En 43-årig mand fra Frederikssund blev tirsdag aften sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven. Manden havde tændt et stort bål på Græsevej, ikke langt fra en skov, uden at sørge for at have slukningsudstyr i nærheden. Brandvæsenet kom til stedet og sørgede for, at bålet blev slukket.

 

Bortvist fra bus, Gentofte

Fem udenlandske mænd uden kendt adresse blev klokken 02.55 natten til onsdag bortvist fra en bus på linje 94N. De fem mænd sad og røg i bussen og nægtede at følge chaufførens henstilling om at lade være med at ryge.

 

 

 

 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

14. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 13 .- 14. juni 2024

Kørte uden kørekort, tyveri og narkokørsel. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

13. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi uddrag af døgnrapporten 1213 juni 2024

Narkokørsel, tyveri og brand. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

12. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 11. - 12 .juni 2024

Tyveri, høj musik og færdselsuheld. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.