Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

23. maj 2023 10:54

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 22.-23. maj 2023

Butikstyveri, kontaktbedrageri og færdselsuheld. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Færdselsuheld, Gentofte

Kl. 7.18 blev en 63-årig kvinde fra Gentofte sigtet for ikke at overholde sin vigepligt, da hun kørte ud fra indkørsel på Smakkegårdsvej i Gentofte, hvor der var ubetinget vigepligt. Den 63-årige påkører en 46-årig kvinde fra Gentofte, der kommer kørende ad Smakkegårdsvej i sydøstgående retning. Den 46-årige kvinde bliver ramt på højre side af sit køretøj, og mister herredømmet over bilen, hvorefter hun påkører en bil, der holdt parkeret på Smakkegårdsvej. Ingen melding om personskade.

Fik stjålet sin taske, Hillerød

En 29-årig kvinde fra Hillerød anmeldte kl. 9.14, at hun søndag den 21. maj mellem kl. 13.00-13.30 havde fået stjålet sin taske, mens hun sad i det grønne område ved Frederiksborg Slot med sin hund, og spiste is. En gruppe drenge var kommet over til hende, og ville hilse på hunden. De talte sammen om hunden, men da den 29-årige kvinde skulle gå, var hendes taske væk. 

Fik stjålet sin taske, Klampenborg

En 33-årig kvinde fra Brønshøj anmeldte kl. 9.17, at hun havde fået stjålet sin taske søndag den 21.5 mellem kl. 15.30 og 15.35 på Bakken. Hun havde siddet ved en spillemaskine på Bakken, hvor hun havde sin taske stående ved siden af sig. Den 33-årige kvinde mærkede én, der gik hurtigt forbi hende, og da hun kort tid efter drejede sig, var tasken væk. 

 

Tyveri fra varebil, Frederikssund

Anmeldelse kl. 9.29 om tyveri fra varebil på Sundbyvej i Frederikssund. Der var blevet boret hul over låsen i skydedøren på varebilen, hvorefter der var blevet stjålet diverse værktøj.

 

Butikstyveri, Værløse

En 65-årig mand fra Søborg blev kl. 11.02 sigtet for butikstyveri i Rema 1000 på Gammel Hareskovvej i Værløse. 

 

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

En 14-årig fra Kgs. Lyngby stjal mandag kl. 11.55 en mindre mængde varer fra Føtex i Lyngby Storcenter. Værger og sociale myndigheder er underrettet. 

Førte køretøj uden førerret, Helsingør

En 22-årig kvinde fra Helsingør blev mandag kl. 12.45 taget for at føre et køretøj på H C Ørsteds Vej uden at have erhvervet et kørekort. 

Kontaktbedrageri, Værløse

En 76-årig kvinde fra Værløse blev mandag kl. 14.30 kontaktet af en person, der overtalte hende til at udlevere sit dankort og PIN-kode. 

 

To mænd varetægtsfængslet for indbrud, Hørsholm

To udenlandske mænd på henholdsvis 28 og 36 år blev mandag eftermiddag varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for at have begået indbrud i to boliger på henholdsvis Christianshusvej og Hørsholm Kongevej i Hørsholm. Beboeren i ejendommen på Christianshusvej hørte omkring klokken 23.15 en ukendt lyd fra sin stue og konstaterede kort tid efter, at der var indbrud i hendes bolig. Kvinden ringede straks til politiet og en patrulje, som var i området, fandt hurtigt frem til tyvene, som blev anholdt. Sagen bliver nu efterforsket yderligere. 

Sigtet for butikstyveri, Virum

Mandag eftermiddag klokken 16.40 blev en 47-årig kvinde fra Karise sigtet for butikstyveri, efter hun havde stjålet flere kartoner cigaretter fra 7-Eleven på Kongevejen. 

Blev narret til at udlevere dankort, Værløse

En 75-årig kvinde fra Værløse kontaktede klokken 16.52 politiet og fortalte, at hun godt halvanden time tidligere var blevet telefonisk kontaktet af en kvinde, som udgav sig for at være fra en bank. Kvinden i telefon fortalte den 75-årige, at hendes konto var blevet hacket og aftalte, at den 75-årige skulle aflevere sit dankort og kode i en kuvert, som så ville blive afhentet af en medarbejder fra banken. Under samtalen kom en mand til den 75-åriges adresse og fik udleveret kort og kode, hvorefter der blev hævet penge fra den 75-åriges konto. Manden, som mødte op på den 75-årige kvindes adresse beskrives som udenlandsk af udseende, 23-27 år, 180 cm høj, spinkel af bygning, brun i huden med kort sort hår.

Nordsjællands Politi opfordrer til, at man aldrig udleverer oplysninger om sin bankkonto, betalingskort eller pinkode i telefonen. Bliver man ringet op af en person, som udgiver sig for at være fra banken, bør man bede om vedkommendes navn og ringe tilbage til bankens officielle telefonnummer for at sikre sig, at der ikke er tale om forsøg på svindel.

Havde joint på sig, Hillerød

En 42-årig mand fra Hillerød blev mandag aften klokken 18.39 truffet på græsarealet ved Batzkes Bakke af en patrulje. Den 42-årige var i besiddelse af en joint og blev sigtet for overtrædelse af Lov om Euforiserende Stoffer.

Tyveri fra bil, Gentofte

Fra en bil, som stod i Fuglegårdsvænget, er der mellem lørdag klokken 21.00 og mandag klokken 18.00 stjålet en mobilholder samt nogle kontanter. Bilen var ulåst i den periode, hvor tyveriet foregik.

 

Butikstyveri, Hørsholm

To ukendte gerningsmænd stjal mandag mellem kl. 18.00 og 18.20 kontanter fra en butik på Hørsholm Midtpunkt. Den ene af de to gerningsmænd havde spurgt om hjælp til noget i hjørnet af butikken, mens den anden benyttede muligheden til at tømme kasseapparatet. 
De to gerningsmænd beskrives som:
A: Mand, Nordeuropæisk af udseende, 37-43 år, 187-190 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Talte: Tysk, Iført: mørk kasket, kort mørk jakke samt briller

B: Mand, Nordeuropæisk af udseende, 30-40 år, 180 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Iført: mørk kasket, lys jakke og briller

Kontaktbedrageri, Lynge

En 75-årig kvinde fra Lynge blev mandag mellem kl. 18.30 og 19.00 udsat for kontaktbedrageri af en person, der udgav sig for at være fra banken. Gerningspersonen fik overtalt den 75-årige kvinde til at udlevere oplysninger og smykker.  

 

 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

19. juli 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 18. - 19 juli. 2024

Butikstyveri, musik til ulempe og spirituskørsel. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

18. juli 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 17. - 18. juli 2024

Musik til ulempe, bedrageri og tyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjælllands Politi.

17. juli 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 16.-17. juli 2024

Tyverier, narko- og spirituskørsel, musik til ulempe og en kvinde, som ikke lod sig narre. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi