Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

3. oktober 2023 10:08

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 02.-03. oktober 2023

Tyveri, færdselsuheld og væltede træer. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Færdselsuheld, Gentofte

En 51-årig mandlig lastbilschauffør fra Slangerup er kl. 07.08 sigtet for at overtræde færdselsloven. Manden kørte lastbil i anden vognbane på Helsingørmotorvejen i Gentofte, hvorefter han svingede til højre, hvor han ramte en 64-årig kvindelig bilist fra Frederiksberg, som kom kørende i første vognbane. Politi og redning til stedet. Ingen melding om personskade.

Tyveri fra personbil, Hørsholm

En 45-årig mand fra Hørsholm anmeldte kl. 07.44 et tyveri fra hans bil sket mellem søndag den 1. oktober kl. 22.00 og mandag den 2.10 kl. 07.35. Forreste døre i førerside var blevet brudt op, og der var knust en rude og boret to huller under dørhåndtag. Koster ikke opgjort. 

Knallertsolouheld, Fredensborg

En 38-årig mand fra Hillerød kørte på motorcykel ad Isterødvejen i Allerød i sydøstlig retning med cirka 20 kmlt. Cirka 10 m før rundkørslen ved Isterødvejen og Kirkeltevej i Allerød skred manden over forhjulet, og væltede ned på asfalten. Politi og ambulance til stedet. Manden blev bragt til tjek på nærmeste hospital. Ingen melding om personskade. 

Tyveri fra varebil, Rudersdal

Anmeldelse kl. 08.24 om tyveri fra en varebil sket mellem søndag den 1. oktober kl. 14.00 og mandag den 2.10 kl. 07.10 på Hestkøblund i Birkerød. Højre skydedør var opbrudt bagfra, og der var stjålet diverse værktøj. 

Ulovlig knallert, Frederikssund

En 34-årig mand fra Allerød blev kl. 11.03 sigtet på J.F.Willumsens Vej i Frederikssund for at føre knallert, som kunne køre mere end det tilladte. 

 

Ild i el-tavle, Hørsholm

Mandag eftermiddag omkring klokken 14 gik der ild i en el-tavle i en hus i Brombærdalen. Branden blev hurtigt slukket og ingen kom til skade.

Biler stødte sammen, Allerød

Omkring klokken 13.39 kørte to biler sammen på Hillerødmotorvejen i nordgående retning ved Allerød. En 42-årig kvinde fra Allerød måtte til tjek på hospitalet efter hun havde påkørt en forankørende. Den anden part, en 72-årig mand fra København, kom efter det oplyste ikke til skade.

Mindreårige butikstyve på spil, Helsinge

To 14-årige drenge fra Helsinge blev klokken 14.51 taget for butikstyveri i Rema på Rådhusvej. Drengenes værger og de sociale myndigheder er underrettet om sagen.

Flere væltede træer, Nordsjælland

Mandag aften kom flere anmeldelser om, at et træ var væltet ud på Helsingørsvej i Kvistgård og senere op aftenen, klokken 21.48, påkørte en 92-årige mand et væltet træ på Hørsholm Kongevej. Manden blev tilset af ambulancepersonale, som kom til stedet og blev herefter kørt til sin bopæl i Hørsholm, da han ikke umiddelbart var kommet til skade.

Kørte uden kørekort, Hørsholm

En 27-årig kvinde fra Haslev blev klokken 02.45 natten til tirsdag standset, da hun kom kørende ad Hørsholm Allé. Her blev hun sigtet for kørsel uden førerret, da hun ikke havde noget kørekort.

 

 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

1. december 2023

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 30. november - 1. december 2023

Spirituskørsel og tyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

30. november 2023

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: Uddrag af døgnrapporten 29.- 30. november 2023

Høj musik, butikstyveri og færdselsuheld. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

29. november 2023

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: Uddrag af døgnrapporten 28.- 29. november 2023

Høj musik, færdselsuheld og bedrageri. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.