Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

5. september 2023 13:18

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 4.- 5. september 2023

Brand, spirituskørsel og færdselsuheld. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Færdselsuheld, Rudersdal

En 63-årig kvinde fra Rungsted Kyst kørte kl. 07.33 ad Gøngehusvej i Vedbæk i vestlig retning. Da hun bremsede ned grundet kø kørsel, blev hun påkørt bagfra af en anden bilist. Politi og redning til stedet. Sammenstødet skabte trafikale problemer. Kl. 8.05 var begge biler flyttet ind til siden. Ingen melding om personskade.

 

Udviste uforsigtighed med ild, Frederikssund

En 79-årig kvinde fra Slangerupvar kom kl. 09.15 til at antænde ild i et thuja-træ i sin have, da hun var i gang med at bruge ukrudtsbrænderen ved et bed på terrassen. Politi og Brand til stedet. Ingen melding om personskade.

 

Gik nøgen i Sillebroen. Frederikssund
En 55-årig mand fra Frederikssund blev kl. 12.35 sigtet for blotteri. Ifølge anmelderen havde den 55-årige som det mest naturlige i verden gået nøgen på Nygade, og ind i Sillebroen ved indgangen til Netto. 

Påkørte en bil, og kørte uden førerret, Hillerød
En 43-årig udenlandsk mand kørte kl. 20.03 i en varevogn på Hovedgaden på SuperBrugsens parkeringsplads i Skævinge, hvor han foretog et venstresving, hvorved han påkørte en anden bils bagende med materielskade til følge. Den 43-årige blev endvidere sigtet for at køre varebil, selvom han ikke havde noget kørekort.

Beruser, Frederikssund
Anmeldelse kl. 20.06 om, at der stod med en meget fuld mand på Havnegade, som væltede rundt. Han var nu kommet op på benene igen, og var på vej hen til Frederikssund Spillehal. Han havde forinden forsøgt at gå ind på Bodega Spar5, men blev afvist af personalet. Beredskabspatrulje til stedet, som hjalp den 49-årige berusede mand.

Uro og uorden, Lyngby-Taarbæk
Anmeldelse kl. 21.33 om uro og uorden på Lyngby Hovedgade ude foran Cocks and Cows i Kgs. Lyngby. Her var to mænd på henholdsvis 39 år og 50 år, blevet meget sure, efter at være blevet bedt om at forlade Cocks and Cows, og stod nu og råbte og skreg, og var ved at komme op og slås på Hovedgaden. Beredskabspatrulje til stedet, som efterfølgende sigtede de to mænd for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Sigtet for narko, Hillerød
En 52-årig kvinde fra Hillerød blev kl. 21.41 sigtet for besiddelse af en mindre mængde hash på Østervang i Hillerød. 

Røg i køkkenet, Helsingør
Anmeldelse kl. 22.42 om, at der kom røg ud af en bygning på Gl. Banegårdsvej i Helsingør. Politi og Redning til stedet, hvor det viste sig, at røgen stammede fra en gryde med varm olie, som havde udviklet røgen. Ingen melding om personskade.

Spirituskørsel, Hillerød
En 22-årig mand fra Helsinge blev kl. 01.03 sigtet for at køre spirituskørsel på Østergade i Hillerød. Kørt til nærmeste hospital for blodprøveudtagning.

Spirituskørsel, Halsnæs
En 40-årig mand fra Munkebo blev kl. 01.35 sigtet for at køre spirituskørsel på Hermannsgade i Frederiksværk. Kørt til nærmeste hospital for blodprøveudtagning.

 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

30. august 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 29. - 30. august 2024

Bedrageri og narkokørsel. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

29. august 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 28. - 29. august 2024

Bedrageri og brand. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

28. august 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 27. - 28. august 2024

Indbrud, spirituskørsel og færdselsuheld. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.