Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

6. oktober 2021 11:28

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 5.-6. oktober 2021

Butikstyverier, færdselsuheld, blufærdighedskrænkelse og forsøg på tricktyverier er nogle af de hændelser, du i dag kan finde i uddraget af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Tyveri af diesel, Fredensborg

Mellem torsdag klokken 00.00 og tirsdag klokken 07.00 stjal en ukendt gerningsperson på ukendt vis en større mængde diesel fra en lastbil, som holdt parkeret på Stenholtsvej. 

 

Tyveri fra personbil, Smørum

En ukendt gerningsperson tiltvang sig mellem mandag klokken 22.00 og tirsdag klokken 07.40 adgang til en BMW personbil, som holdt parkeret på Riskær. Fra bilen blev der stjålet rat, airbag og gps.

 

Indbrud i genoptræningscenter, Birkerød

Mellem mandag klokken 17.30 og tirsdag klokken 08.00 begik en ukendt gerningsperson indbrud i et genoptræningscenter på Teglporten. Fra stedet blev der stjålet et mindre beløb i kontanter.

 

Indbrud i virksomhed, Helsingør

Mellem lørdag klokken 15.00 og tirsdag klokken 09.30 tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til en virksomhed på Rosenkildevej ved at opbryde et vindue. Fra stedet blev der stjålet kontanter, el-værktøj og en computer.

 

Mistænkeligt dødsfald, Helsingør
Tirsdag formiddag var Nordsjællands Politi til stede på en adresse på Solvænget for at undersøge et mistænkeligt dødsfald. Der var dog ikke umiddelbart noget ved de indledende undersøgelser, som indikerede, at der skulle ligge et kriminelt forhold bag dødsfaldet. Med mindre denne opfattelse ændrer sig på baggrund af de kommende dages undersøgelser, oplyses der ikke yderligere om sagen.

 

Målrettet indsats mod narkosalg, Frederikssund

Som led i en målrettet indsats mod narkosalg var Nordsjællands Politi tirsdag formiddag til stede flere steder i Frederikssund. På Heimdalsvej blev der foretaget søgning med narkohundene Fister, Vaks og Pelle i en cykelkælder, og her markerede Fister på en mindre mængde hash på gulvet. Hashen blev efterfølgende indbragt til politistationen med henblik på destruktion.

 

Flere personer blev i forbindelse med indsatsen truffet og visiteret grundet mistænkelig adfærd, men der var ikke anledning til at sigte nogen for noget.

 

Kørsel i frakendelsestiden, Helsinge

En 46-årig mandlig bilist fra Helsinge blev klokken 11.50 standset af en patrulje på Præstevej. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, da han var frakendt førerretten. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

 

Kørsel i frakendelsestiden, Hillerød

En patrulje standsede klokken 12.17 en 29-årig mandlig bilist fra Hillerød på Dyrehavevej og bad ham fremvise et gyldigt kørekort. Manden var dog frakendt førerretten og kunne derfor ikke efterkomme patruljens anmodning, hvorfor han blev sigtet for at køre bil i frakendelsestiden. 

 

Butikstyveri, Frederikssund

En vagt i Sillebroen tilbageholdt klokken 13.15 en udenlandsk mand, som havde stjålet vodkaflasker i Kvickly. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor de traf manden, en 27-årig, som blev anholdt og sigtet for butikstyveri.

 

Færdselsuheld, Hellerup

Klokken 14.30 skete der en højresvingsulykke i krydset ved Heslegårdsvej og Bernstorffsvej, da en 33-årig kvindelig cyklist fra København blev påkørt af en 60-årig kvindelig bilist fra Frederiksberg. Der skete ikke umiddelbart større personskade ved uheldet, men en ambulance blev for en sikkerheds skyld sendt til stedet for at tilse parterne, og den ene part blev derefter kørt til hospitalet for yderligere undersøgelser.

 

Forsøg på tricktyveri, Hundested

Klokken 15.37 blev det anmeldte, at der klokken 15.00 havde været forsøg på tricktyveri i en skønhedsklinik på Nørregade. På gerningstidspunktet kom en mand ind i klinikken og henvendte sig til personalet på et fremmedsprog. Han lagde desuden et kort oven på nogle mobiltelefoner, som lå på disken, og forsøgte at aflede personalets opmærksomhed. Dette lykkedes dog ikke, og manden forlod stedet igen.

 

Manden beskrives som: 25-35 år, ca. 170 cm, almindelig af bygning, lys i huden og med sort kort hår og overskæg. Iført sort læderjakke og mørke jeans. Medbragte en lille stoftaske. 

 

En 53-årig udenlandsk mand anmeldte klokken 15.42, at han mellem klokken 15.15 og 15.25 havde befundet sig i et bageri på Nørregade, da en person var kommet ind og havde stillet personalet spørgsmål om, hvorvidt drikkevarerne var gratis. Personalet havde afvist mandens forespørgsel flere gange, hvorefter personen havde forladt stedet. Efterfølgende opdagede den 53-årige kunde, at hans telefon, som havde ligget på et bord i bageriet, var blevet stjålet. 

 

Grundet sammenfald i gerningstidspunkt og –sted har Nordsjællands Politi en formodning om, at der kan være tale om samme gerningsperson til de to hændelser. 

 

Forsøg på tricktyveri, Kokkedal

På vegne af en 75-årig kvinde blev det klokken 15.47 anmeldt, at der mellem klokken 13.00 og 14.00 havde været forsøg på indbrud på kvindens bopæl på Mølledammen. Kvinden havde på gerningstidspunktet haft besøg af nogle personer, som oplyste, at de var blevet bestilt til at gøre rent på stedet. Efterfølgende viste det sig dog, at der ikke var blevet bestilt rengøring, og det formodes derfor, at personerne indfandt sig på bopælen med henblik på at begå tricktyveri.

 

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ingen oplysninger om eventuelle stjålne genstande og ej heller oplysninger om signalement af gerningspersonerne.

 

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Klokken 15.56 anmeldte personalet i Magasin, at en mand blev tilbageholdt på stedet, fordi han i forening med en ukendt medgerningsperson havde stjålet parfumer for et større beløb fra stormagasinet. En patrulje kørte til stedet, hvor manden, en 26-årig fra København, blev truffet, og han blev af patruljen anholdt og sigtet for butikstyveriet.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Helsinge

Klokken 16.35 blev en 19-årig mand fra Helsinge visiteret på Falkevej, og på hans person blev der fundet en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for at have været i besiddelse af dette.

 

Færdselsuheld, Hørsholm

Klokken 16.42 blev det anmeldt, at der var sket et solofærdselsuheld på Helsingørmotorvejen i sydgående retning kort efter afkørsel 10, idet en 25-årig mandlig bilist fra København havde mistet herredømmet over sin personbil i det meget våde føre, hvorefter bilen havde påkørt autoværnet.

 

Færdselsuheldet medførte, at der kortvarigt var lukket for to vejbaner, imens der blev ryddet op på stedet.

 

Der skete umiddelbart ingen større personskade ved færdselsuheldet.

 

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

Klokken 17.34 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Lundtoftevej, idet en personbil ført af en 40-årig kvindelig bilist fra Kgs. Lyngby havde påkørt en 24-årig mandlig cyklist fra København.

 

Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor personalet fra sidstnævnte kunne konstatere, at cyklisten var lettere tilskadekommen.

 

Bilisten blev sigtet af patruljen for ikke at have overholdt sin vigepligt.

 

Spritkørsel og færdselsuheld, Espergærde

Klokken 18.16 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Svend Poulsens Vej i krydset ved Blommevej, idet en personbil havde påkørt en anden personbil flere gange, inden den påkørende personbil forlod stedet.

 

En patrulje blev sendt til området, hvor det lykkedes at finde den påkørende bil. Bag rattet sad en 31-årig kvinde fra Horsens, der blev sigtet for spirituskørsel, idet hun fik alkometeret til at slå ud over det tilladte, ligesom hun også blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

 

Kvinden blev efterfølgende taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

 

Færdselsuheld, Helsinge

Klokken 18.59 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Vestergade ved Frederiksværksvej, idet en 16-årig kvindelig cyklist var blevet påkørt af en bil ført af en 74-årig mandlig blist fra Helsinge.

 

Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor personalet i sidstnævnte kunne konstatere, at cyklisten var lettere tilskadekommen, mens bilisten blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

 

Blufærdighedskrænkelse, Frederikssund

Klokken 19.08 blev det anmeldt på vegne af en 14-årig pige og dennes ven, at de klokken 18.30 havde gået på Kocksvej, da en fremmed mand på den anden side af vejen havde råbt til dem, og da de to kortvarigt havde kigget derover, havde manden stået med sine bukser og underbukser trukket ned og blottet sin bagdel.

 

Den fremmede beskrives som: mand, dansk af udseende, lys i huden, 30 år gammel, 178 cm høj, lys i huden, talte dansk med accent. Iført mørk hættetrøje, der var blå eller sort samt blå posede bukser.

 

Nordsjællands Politi skal nu blandt andet undersøge, om det er den samme mand, der blev omtalt på gårsdagens døgnrapport, idet der er visse sammenfald i både signalement og ageren.

 

Butikstyveri, Hillerød

Klokken 19.52 anmeldte personalet fra Bilka, at de havde standset en mand, som havde forsøgt at begå butikstyveri. Manden havde således stoppet en flaske whisky i bukserne, hvorefter han var gået til kassen med en pose chips og en øl, som han ville betale for.

 

Da manden var udenlandsk statsborger, blev en patrulje sendt til stedet, hvor den 37-årige mand blev sigtet for butikstyveri.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Græsted

Klokken 20.15 blev en 17-årig ung mand fra Græsted visiteret i en bil på Græsted Hovedgade, hvori han var passager, og på hans person blev der fundet en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for at have været i besiddelse af dette.

 

Røveri, Frederiksværk

Klokken 20.29 blev det anmeldt, at en yngre mand en times tid forinden havde været udsat for et røveri i krydset Torvet/Nørregade/Kirkegade ved Arresø Kanal. Manden havde netop hævet nogle tusinde kroner i kontanter i Nordeas hæveautomat, og da han gik derfra, blev han skubbet af en gerningsperson, der tog pengene og efterfølgende blev samlet op af en medgerningsmand på knallert.

 

Den skubbende gerningsperson beskrives som: Mand, 22-25 år, 180 cm, almindelig af bygning. 

 

Føreren af knallerten beskrives som: Mand, 20-25 år.

 

Nordsjællands Politi hører gerne fra eventuelle vidner på telefon 114.

 

Indbrudsoversigten udgår i dag

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

Flere døgnrapporter

19. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 18.-19. august 2022

Narkokørel, indbrud, hittehash og sigtelser for cykeltyveri. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

18. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 17.-18. august 2022

Sammenstød, tyveri, besiddelse af hash og unge, som ikke kunne tale ordenligt. Her er uddrag af døgnrapporten

17. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 16.-17. august 2022

Tyveri, hashfund og færdselsuheld. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Forslag