Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

19. november 2021 11:26

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 18.-19. november 2021

Færdselsuheld, kørsel uden førerret, gasledning gravet over, bedrageri, uro og uorden, brand, røveri, en ko på afveje, samt en defekt lampe, der fik politiet til at rykke ud - her er uddraget af døgnets hændelser fra Nordsjællands Politi

Tyveri fra personbil, Kgs. Lyngby

Klokken 08.28 blev det anmeldt, at der fra en BMW personbil, som stod parkeret på Hvidegårdsparken, var blevet stålet et instrumentpanel, og handskerummet var blevet brudt op. Via overvågning kunne gerningspersonen ses foretage indstigning i bilen via døren i førersiden klokken 03.02. 

Gerningspersonen beskrives som: mand, 40-50 år, 170-180 cm, almindelig af bygning, lys i huden og med kort hår og mørkt skæg. Iført kasket, mørkegrå vinterjakke i hoftelængde, sorte bukser og hvide kondisko. Yderligere kendetegn: Bar briller og havde sort gaffatape om venstre arm. 

 

Målrettet færdselsindsats, Frederiksværk

Mellem klokken 08.30 og 09.25 foretog Nordsjællands Politi et målrettet færdselsindsats med fokus på uopmærksomhed i trafikken på Hillerødvej. I den forbindelse blev 27 køretøjer standset og kontrolleret, og dette førte til tre sigtelser for manglende brug af sikkerhedssele og fire sigtelser for brug af håndholdt mobiltelefon under kørsel. 

 

Solofærdselsuheld, Hillerød

En kvindelig bilist påkørte af ukendte årsager klokken 09.42 en pæl ved et lyskryds ved Hillerødmotorvejens forlængelse, hvilket førte til, at lyskrydset gik i sort. Det resulterede i større trafikale problemer, indtil skaden var udbedret, og lysreguleringen igen fungerede. Der skete ikke umiddelbart større personskade ved uheldet, men kvinde blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet.Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke yderligere oplysninger om kvindens alder m.v.

 

Indbrud i offentlig bygning, Birkerød

Mellem onsdag klokken 16.15 og torsdag klokken 09.00 var der indbrud i en offentlig bygning på Teglporten. Gerningspersonen skaffede sig adgang til stedet via en dør, og der blev derefter stjålet kontanter og smadret et opbevaringsskab. Der er mistanke til en mand, som blev set løbe fra stedet. Han beskrives som: ca. 25 år, ca. 185 cm, spinkel af bygning, mørk i huden og med sort hår. 

 

Kørsel uden førerret, Græsted

En 23-årig kvindelig bilist fra Græsted blev klokken 10.55 standset af en patrulje på Dønnevældevej. Her blev hun sigtet for at køre bil uden førerret, da hun ikke havde erhvervet sig denne.

Kvinden blev igen klokken 11.07 standset samme sted, hvorfor hun endnu en gang blev sigtet for kørsel uden førerret.

 

Gasledning gravet over, Humlebæk

Klokken 11.35 blev det anmeldt, at en gasledning var blevet gravet over på Kullabergvej i forbindelse med noget arbejde stedet. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor der blev afspærret, indtil gasleverandøren fik lukket for gassen omtrent en time senere.

Forsøg på indbrud, Birkerød

Klokken 12.34 blev det anmeldt, at to kvinder et kvarters tid forinden havde trængt sig ind i en bolig på Vandtårnsvej, hvor forurettede, en ældre kvinde, var hjemme. De to fremmede kvinder havde ikke sagt noget, men havde blot haft et stykke pap med. Hjemmets beboer havde forsøgt at genne de to kvinder ud, men de var alligevel gået rundt i lejligheden, inden de forlod den igen. De havde umiddelbart ikke stjålet noget.

De to beskrives som:

A: kvinde, østeuropæisk af udseende, 45 år, 160 cm, spinkel af bygning, med brunt mellemlangt hår.

B: kvinde, østeuropæisk af udseende, 45 år, 160 cm, spinkel af bygning, med brunt mellemlangt hår.

Færdselsuheld, Græsted

Klokken 15.17 blev det anmeldt, at der netop var sket en færdselsulykke på Centervejen. En 74-årig mand havde stået foran sin bil ud for indgangen til Folke Parken, da både han og hans bil blev påkørt af en større personbil ført af en 63-årig mand fra Græsted, der kom kørende på Centervej. Den 74-årige blev svært tilskadekommen bragt til hospitalet for at modtage behandling for sine skader, mens den 63-årige formentlig kan se frem til at blive sigtet for sin rolle i færdselsulykken.

Hærværk, Helsingør

Klokken 17.41 blev det anmeldt, at der imellem klokken 09 og 11 var blevet ridset to meget lange og dybe ridser ind i lakken på en personbil, der havde holdt parkeret på Rønnebær Allé.

Beruser, Helsingør

Klokken 18.59 blev en 26-årig mand fra Helsingør taget med fra Kampergade til detentionen, idet han tidligere på dagen var blevet bortvist fra et udskænkningssted i området, hvorefter han blev ved med at vende retur og genere både personale og de øvrige gæster.

Bedrageri, Holte

Klokken 18.51 blev det anmeldt på vegne af en 97-årig kvinde fra Holte, at hun tidligere på eftermiddagen var blevet ringet op af en mand, der påstod at arbejde for Nordea. Manden i telefonen sagde, at der uretmæssigt var blevet hævet penge fra kvindens konto, og at hun derfor skulle lægge sit hævekort i en kuvert sammen med pinkoden dertil. Hævekortet ville sidenhen blive afhentet af, hvad manden i telefonen påstod var politiet. Kort efter ringede en mand på døren og fik udleveret hævekortet, og senere kunne det konstateres, at der var blevet hævet 15.000 kroner fra hævekortet.

Personen, der hentede kuverten med hævekortet i, beskrives som: mand, dansk af udseende, 24-25 år, 180-185 cm, almindelig af bygning, med sort kort hår.

Uro og uorden, Gilleleje

Klokken 22.49 var en patrulje forbi Circle K på Bonderupvejen, hvor en del unge mennesker var ankommet i flere biler, og nu havde de taget ophold foran benzintankstationen, hvor de blandt andet røg cigaretter, trods de befandt sig på en benzintank, ligesom de generelt opførte sig utryghedsskabende. Patruljen fik en snak med de unge mennesker, men der var ikke sket noget, der gav grundlag for at foretage sigtelser.

Mistænkeligt forhold, Nivå

Klokken 22.54 blev det anmeldt, at der luskede en mand rundt i en have foran en bolig på Svendsvej, og anmelderen mistænkte, at det var en mulig indbrudstyv.

Flere patruljer blev sendt til stedet, men manden blev desværre ikke fundet. Ros til anmelderen for at reagere på forholdet.

Manden beskrives som: Mand, mellemøstlig af udseende, iført mørkt tøj, medbragte et el-løbehjul.

Uro og uorden, Helsingør

Klokken 22.54 blev det anmeldt, at der havde været tumult imellem nogle personer på Sct. Anna Gade, men anmelderen kunne ikke konstatere, hvem der havde været en del af tumulten, da der var en større gruppe mennesker på stedet.

Politiet blev sendt til stedet, hvor syv personer blev truffet, som fortalte, at de ikke kendte noget til tumulten, der altså var overstået, inden politiets ankomst. 

Politiet forblev i området i et stykke tid for at sikre, at der ikke opstod uorden igen.

Brand, Frederiksværk

Klokken 00.06 blev det anmeldt, at det brændte i en personbil, der holdt på Bukketornvej. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, og under slukningsarbejdet blev der fundet tegn på, at branden var påsat – dette skal dog undersøges nærmere. Desuden viste det sig, at bilen var meldt stjålet.

Mistænkeligt forhold, Allerød

Klokken 00.56 anmeldte et forbipasserende vidne, at han kunne se en lampe tænde og slukke i en bolig på Gl. Frederiksborgvej. Anmelderen frygtede, at der lå en person derinde, som havde behov for hjælp og forsøgte at signalere dette ved at tænde og slukke for lyset. Anmelderen havde banket på og kigget ind af vinduerne, men kunne ikke se nogle personer, hvorfor han valgte at kontakte politiet.

Politiet blev sendt til stedet, hvor det heldigvis kunne konstateres, at der ikke var nogen personer, der signalerede efter hjælp – der var blot tale om en defekt lampe.

Ros til anmelderen for at reagere på det mistænkelige forhold.

Røveri og vold mod tjenestemand, Hillerød

Klokken 01.12 blev det anmeldt, at to mænd havde indfundet sig i 7-Eleven ved Hillerød Station, hvor de havde stjålet nogle varer, hvorefter de truede ekspedienten og muligvis slog denne, inden de forlod butikken.

Politiet blev sendt til området, hvor to mænd blev anholdt og sigtet for røveri. Den ene var en 18-årig udenlandsk mand, mens identiteten på den anden ikke kunne konstateres på tidspunktet for anholdelsen. Den anden mand blev desuden sigtet for vold mod tjenestemand for at have sparket en politibetjent over benet i forbindelse med anholdelsen.

Ko på afveje, Hillerød

Klokken 01.52 blev det anmeldt, at der gik en ko på vejen ved Egespurs Allé. En patrulje blev sendt til stedet, hvor det lykkedes at opnå kontakt til koen, der ikke virkede til at være ude på ballade. 

I nærheden af koen sås der en kofold, og ejeren af kofolden blev derfor ringet op, da koen formentlig hørte til dér. Kort efter kom ejeren af kofolden til stedet, og ejeren kunne da også konstatere, at koen var taget på springtur fra den pågældende kofold, hvorfor koen blev fulgt hjem i seng.

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Klokken 03.09 anmeldte en beboer på Ermelundsvej, at hun via sin boligs alarmsystems kameraer kunne se en mand luske rundt i haven, og hun mistænkte, at det var en mulig indbrudstyv.

Flere patruljer blev sendt til området, men det lykkedes ikke at udfinde manden.

Ros til anmelderen for at reagere på det mistænkelige forhold.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

Flere døgnrapporter

19. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 18.-19. august 2022

Narkokørel, indbrud, hittehash og sigtelser for cykeltyveri. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

18. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 17.-18. august 2022

Sammenstød, tyveri, besiddelse af hash og unge, som ikke kunne tale ordenligt. Her er uddrag af døgnrapporten

17. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 16.-17. august 2022

Tyveri, hashfund og færdselsuheld. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Forslag