Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

15. januar 2020 10:50

Uddrag af døgnrapporten 14.-15. januar 2020

Færdselsuheld, butikstyverier, tyveri af benzin, vold samt tyveri fra skole. Her er uddrag af døgnets hændelser fra Nordsjællands politikreds

Færdselsuheld, Stenløse

Klokken 07.40 skete der et færdselsuheld i krydset Klokkekildevej/Gulbjergvej/Hesselvej. En 21-årig mandlig bilist fra Helsinge kørte ad Klokkekildevej i nordøstlig retning, og da han skulle passere Gulbjergvej/Hesselvej, overså han sin ubetingede vigepligt, hvorved han påkørte venstre side af en bil kørende på Hesselvej ført af en 51-årig mand fra Ganløse. Som følge af påkørslen snurrede den 51-åriges bil en smule rundt på den våde kørebane, hvilket medførte et sammenstød med en personbil kørende på Gulbjergvej ført af en 45-årig mand Gørløse. Der skete umiddelbart ingen personskade ved færdselsuheldet.

Den 21-årige blev efterfølgende sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Butikstyveri, Ølstykke

Klokken 08.47 anmeldte personalet fra Netto, at en beruset mand havde forladt butikken uden at betale for nogle varer, ligesom han havde kastet med energidrik foran supermarkedet. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 34-årig mand fra Ølstykke passende til det af personalet givne signalement blev udfundet i nærheden og sigtet for butikstyveri.

Butikstyveri, Hillerød

Klokken 11.22 anmeldte personalet fra Fakta, at de havde tilbageholdt en butikstyv, der havde forsøgt at stjæle en pose chokolade. Da butikstyven var under 18 år gammel, blev en patrulje sendt til stedet, hvor en 15-årig dreng fra Fredensborg Kommune blev sigtet for forholdet, ligesom de relevante voksne blev informeret om hændelsen.

Brand, Værløse

Klokken 11.53 blev der anmeldt brand i Toftebo, hvorfor politi og brandvæsen blev sendt til stedet. Branden blev hurtigt slukket, og personen på adressen, en 58-årig mand, blev sigtet efter beredskabslovens bestemmelser, idet branden umiddelbart var opstået på grund af manglende påpasselighed i forbindelse med tobaksrygning.

Mistænkeligt forhold og butikstyveri, Holte

Klokken 13.07 blev det anmeldt, at nogle mænd luskede rundt på P-pladsen ved Holte Midtpunkt og kiggede mistænkeligt ind i de parkerede biler. En patrulje blev sendt til stedet, hvor to mænd passende til det afgivne signalement blev spottet, og da mændene så patruljen, satte den ene i løb. Patruljen fik løbet manden op, efter han havde smidt en rygsæk fra sig, og da patruljen fik kigget i rygsækken, lå der spiritus og energidrik. Da mændene ikke kunne redegøre for, hvor det stammede fra, blev de nærliggende butikker hørt, og her kunne Kvickly fortælle, at det netop var blevet stjålet fra deres butik. De to udenlandske mænd på 28 og 37 år blev derefter sigtet for butikstyveri.

Indbrud, Smørum

Klokken 14.32 anmeldte en 13-årig dreng, at han netop var løbet fra sin bopæl på Nøddelunden, idet der havde været en indbrudstyv i hjemmet, da drengen kort forinden var kommet hjem. Gerningsmanden løb ligeså fra stedet, da han fandt ud af, at han var blevet opdaget.

Gerningsmanden beskrives som: Mand, afrikansk af
udseende, 30-40 år, 175-185 cm, brun i huden, uden skæg. Iført: hue og mørkt
håndværkertøj med seler. 

Færdselsuheld, Nivå

Klokken 15.15 skete der et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen i nordgående retning, da en varebil ført af 22-årig mandlig bilist fra Humlebæk stødte sammen med en personbil ført af en 55-årig kvindelig bilist fra Helsingør.

Ved sammenstødet blev en hastighedstavle og autoværnet påkørt, og under oprydningen blev alle spor i nordgående retning lukket frem til omkring klokken 16.

Der skete umiddelbart ingen personskade, og der er på nuværende tidspunkt ikke sigtet nogle parter i sagen.

 

Tyveri af benzin og dielsel, flere steder

Klokken 15.53 blev det anmeldt, at en bil, som holdt parkeret på parkeringspladsen ud for Egedal Centret i Stenløse mellem mandag klokken 15.15 og torsdag klokken 05.50 havde fået boret hul i tanken, og fra den var der blevet stjålet benzin.

Igen klokken 20.49 indløb der anmeldelse om, at en bil, som havde holdt parkeret ved Stengårdsskolen i Ølstykke havde fået boret hul i tanken tirsdag mellem klokken 17.10 og 20.20. Fra tanken blev der stjålet diesel.

Også klokken 22.45 blev det anmeldt, at en bil, som holdt parkeret ved Boesagerskolen, Smørumnedre havde fået boret hul i tanken tirsdag mellem klokken 19.55 og 22.20, og også her blev der stjålet benzin fra bilen.

Fik smadret sin telefon, Græsted

I Meny på Græsted Hovedgade antastede to unge piger klokken 16.10 en 13-årig pige og med en truende adfærd tog hendes telefon ud af hånden på hende. Herefter smadrede de telefonen og forsvandt fra stedet. 

På baggrund af vidneforklaringer fandt en patrulje frem til de to piger, en 16-årig fra Frederiksværk og en 16-årig fra København, og de blev sigtet for hærværket.

Vold, Hellerup

Klokken 16.36 blev det anmeldt, at en ung mand blev overfaldet af en gruppe på 5-10 personer på parkeringspladsen ved Hellerup Station. Patruljer kørte til stedet, men gerningsmændene i mellemtiden var undløbet mod Strandvejen. 

Den forurettede, en 14-årig dreng fra Hørsholm Kommune, var blandt andet blevet trampet i hovedet og på halsen. Han blev derfor kørt på skadestuen til behandling for sine skader.

Nordsjællands Politi arbejder ud fra en mistanke om, at overfaldet skyldes en forudgående uoverensstemmelse, og på baggrund af efterforskning har politiet en formodning om, hvem gerningspersonerne er.

Tyveri fra skole, Kgs. Lyngby

Klokken 17.00 blev det anmeldt, at en ung pige havde fået stjålet sin computer fra et klasseværelse på Lyngby Privatskole mellem klokken 11.30 og 12.00.

Det samme gjorde sig gældende for to andre elever på skolen, da også de i samme tidsrum fik stjålet deres computere på skolen. Disse anmeldelser indløb henholdsvis klokken 17.54 og 18.03.

Tricktyveri, Vedbæk

På Vedbæk Stationsvej tilbød en mand klokken 17.20 at hjælpe en 91-årig kvinde fra området op ad trapperne på stationen. Kvinden skulle imidlertid ikke den vej og afslog derfor hjælpen. Herefter fulgte manden efter hende og spurgte, om han måtte låne en lighter, hvilket hun også sagde nej til. Herefter tog manden hendes håndtaske og løb fra stedet.

Manden beskrives som: ca. 20 år, almindelig af bygning, brun i huden. Iført mørkt tøj og mørk jakke med hætte.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

I Netto på Lyngbygårdsvej blev en udenlandsk mand klokken 17.15 standset, da han havde stjålet en sports-bh fra butikken. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor den 36-årige mand blev anholdt og sigtet for forholdet.

Mistænkeligt forhold, Kgs. Lyngby

Klokken 19.52 blev det anmeldt, at to unge drenge var blevet set luske rundt på Lindegårdsskolens område, og grundet de seneste dages brande i området, fandt anmelderen deres tilstedeværelse mistænkelig. En patrulje kørte til stedet og kiggede efter drengene, som dog ikke var at finde i området.

Indbrud i forretning, Hørsholm

Klokken 03.54 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i Matas i Kongevejs-Centret. Gerningsmændene kom ind ved at opbryde en nøgleboks og derefter benytte rette nøgle. En patrulje med hund kørte til stedet, hvor røgkanonerne i butikken sås udløst, men gerningsmændene befandt sig ikke længere i området.

Der er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ingen oplysninger om stjålne genstande.

Indbrud i bageri, Gentofte

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 05.25, havde der forinden været indbrud i bageriet Emmery’s på Gentoftegade, idet hele butikken var gennemrodet, ting smadret og pengekasserne åbne. Indstigningsstedet er på nuværende tidspunkt ukendt.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt i Nordsjællands politikreds 14.-15. januar 2020

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

19. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 18.- 19. april 2024

Tyveri, spirituskørsel og brand. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

18. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 17.- 18. april 2024

Parkering endte i butiksrude, butikstyveri og narko. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

17. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 16. - 17. april 2024

Brand, tyveri, narko- og spirituskørsel . Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.