Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

6. oktober 2020 10:12

Uddrag af døgnrapport 05. - 06. oktober 2020

I dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi kan du blandt andet læse om tyverier af udstyr fra gravemaskiner, færdselsuheld, vejvrede og en skudepisode ved campingplads.

Tyveri fra andet køretøj, Kgs. Lyngby, Hillerød, Gilleleje og Dronningmølle

I løbet af morgenen indløb der fire anmeldelser om, at der var blevet stjålet værktøj og/eller udstyr fra større gravemaskiner rundt omkring i Nordsjælland.

Klokken 07.27 blev det anmeldt, at der imellem torsdag formiddag og mandag morgen var blevet stjålet dyrt udstyr fra en gravemaskine, der havde holdt nær stranden på Alfavej i Gilleleje.

Klokken 07.28 blev det anmeldt, at der imellem fredag eftermiddag og mandag morgen var blevet stjålet dyrt udstyr fra en gravemaskine, der havde holdt på en mark nær Rødkildevej i Dronningmølle.

Klokken 08.38 blev det ligeledes anmeldt, at der imellem fredag eftermiddag og mandag morgen var blevet stjålet dyrt udstyr fra en gravemaskine holdende på Lundtoftegårdsvej ud for Anker Engelundsvej i Lyngby.

Sluttelig blev det klokken 09.54 anmeldt, at der imellem fredag eftermiddag og mandag morgen ligeledes var blevet stjålet dyrt udstyr fra en gravemaskine, der havde holdt nær en rundkørsel på Peder Oxes Allé i Hillerød.

Nordsjællands Politi kan ikke afvise, at der er en sammenhæng imellem de fire ovenstående anmeldelser, hvor der sammenlagt er blevet stjålet udstyr for omtrent en million kroner.

Færdselsuheld, Birkerød

Klokken 07.52 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld, idet en bil havde påkørt en cyklist. En personbil ført af en 62-årig mand fra Birkerød kørte ad Høveltevej i nordøstlig retning med lav fart, da bilen påkørte en 39-årig mandlig cyklist fra Allerød, som kørte ad Kongevejen i sydøstlig retning.

Bilisten blev i den forbindelse sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt, mens cyklisten blev kørt til kontrol på skadestuen.

Færdselsuheld, Birkerød

Klokken 08.22 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld, idet en bil havde påkørt en cyklist. En personbil ført af en 34-årig mand fra Birkerød kørte nordøst ad Birkerød Kongevej, og da denne drejede til højre ad Kajerødvej, påkørte bilen en 56-årig kvindelig cyklist fra Hillerød, der ligeledes kørte nordøst ad Birkerød Kongevej.  

Bilisten blev i den forbindelse sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Kørsel i frakendelsestiden, Hillerød

Klokken 10.50 blev en 58-mandlig bilist fra Guldborgsund standset og kontrolleret på Smørkildevej. Her viste det sig, at han var frakendt retten til at føre bil, og han blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Tyveri fra byggeplads, Nivå

Klokken 12.45 blev det anmeldt, at der imellem søndag klokken 23.00 og mandag klokken 07.00 var blevet stjålet værktøj samt dyre maskiner fra en byggeplads på Gammel Strandvej.

Færdselsuheld, Stenløse

Klokken 12.51 skete der et færdselsuheld i T-krydset Kalveholmvej/Knardrupvej, idet en cyklist og en bil stødte sammen.

En 67-årig mandlig bilist fra Stenløse kørte ad Kalveholmvej i østgående retning. Bilisten kørte ud i T-krydset Kalveholmvej/Knardrupvej, hvilket medførte, at en 76-årig mandlig cyklist kørende på en elcykel ad Knardrupvej i sydgående retning kolliderede med venstre side af bilen og styrtede. Bilisten blev i den forbindelse sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Der skete umiddelbart ikke større personskade ved sammenstødet.

Vejvrede, Hellerup

Klokken 14.01 anmeldte en 54-årig kvindelig bilist fra Vanløse, at hun var blevet verbalt overfuset og spyttet i ansigtet af en mandlig bilist cirka 20 minutter forinden på Bernstorffsvej.

Kvinden var grundet vejarbejde fejlagtigt havnet i den forkerte kørebane, hvilket havde fået føreren af en anden bil til at bremse foran hende, stige ud af sin egen bil, hvorefter han havde råbt af kvinden og spyttet hende i ansigtet, inden han kørte fra stedet.

Manden beskrives som: mand, dansk af udseende, 50-55 år, 175-180 cm høj, almindelig af bygning, hvid i huden, med brunt kort hår. Talte dansk. 

Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, Espergærde

Klokken 15.25 anmeldte en 46-årig mand fra Humlebæk, at en yngre mand kørte rundt på cykel inde i Espergærde Centret, og at den 46-årige var blevet påkørt af cyklisten. Den 46-årige havde derefter konfronteret cyklisten med påkørslen og skubbet til ham, hvilket havde fået cyklisten til at skubbe tilbage, så den 46-åriges briller røg af. Den 46-årige kvitterede dernæst på dette med en lussing til cyklisten.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor den 46-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Dette blev cyklisten ikke sigtet for, idet han var 12 år og dermed under den kriminelle lavalder, men de relevante voksne blev underrettet om hændelsen.

Uro, Gentofte

Klokken 16.10 blev det anmeldt fra IKEA, at en mand opførte sig aggressivt og truende i varehuset. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 27-årig mand fra Brøndby blev truffet foran hovedindgangen og sigtet efter ordensbekendtgørelsens bestemmelser.

Kørsel i påvirket tilstand, Kgs. Lyngby

Klokken 16.33 blev en 41-årig mandlig bilist fra Helsingør standset og kontrolleret på Firskovvej. Her fik han narkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Færdselsuheld, Smørum

Klokken 17.34 skete der et færdselsuheld ved Smørumvej/Frugtvangen. En 73-årig kvindelig bilist fra Stenløse kørte ad Smørumvej i sydøstlig retning og skulle svinge til venstre ad Frugtvangen, mens en 24-årig mandlig bilist fra Søborg kørte ad Frugtvangen i sydøstlig retning, da de to biler stødte sammen.

Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor den 24-årige blev kørt til kontrol på skadestuen, mens den 73-årige blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Butikstyveri, Holte

Klokken 19.31 anmeldte et par butiksdetektiver fra Holte Midtpunkt, at de stod med en butikstyv, der havde forsøgt at stjæle to Philips Oneblade barbermaskiner. Butikstyven var efterfølgende blevet tiltagende aggressiv, hvorfor personalet bad om politiets assistance. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 27-årig mand uden fast adresse blev sigtet for forholdet.

Mistænkeligt forhold, Værløse

Klokken 21.00 anmeldte en borger, at han kunne se, at der blev lyst med lommelygter inde i et hus på Fægyden. Huset var netop blev solgt, vidste anmelderen, og der burde derfor ikke være nogen i huset.

Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor det viste sig, at det var husets nye ejer, der var inde og lavet noget el-arbejde.

Selvom der var tale om et legalt forhold, skal der lyde stor ros til anmelderen for at reagere på det mistænkelige forhold. Den nye husejer er i hvert fald flyttet ind i et nabolag, hvor man passer på hinanden.

Kvinde ramt af skud, Græsted

Klokken 22.24 blev en 20-årig kvinde ramt af skud på Smidstrup Camping. Kvinden og hendes jævnaldrende kæreste var netop ankommet til campingpladsen, hvor de bor, da en ukendt gerningsmand afgav fire-seks skud i retning mod parret fra omkring 30 meters afstand. Kvinden blev ramt i den ene balle og kørt til behandling på hospitalet, ligesom parrets hund også blev ramt af skud. 

Nordsjællands Politi har natten igennem undersøgt gerningsstedet og beder vidner eller andre, der har oplysninger til sagen om at ringe på 114. Der kan indtil videre ikke give yderligere oplysninger om sagen. 

Hærværk og vold mod tjenestemand, Slangerup og Ølstykke

Klokken 22.12 blev en personbil bragt til standsning i Ølstykke i lyskrydset Maglemosen ud for Frederiksborgvej, da bilen muligvis kunne kædes sammen med flere anmeldelser om hærværk mod parkerede biler på Lindevang i Slangerup tidligere på aftenen.

Patruljen besluttede at anholde den 51-årige mand fra Ølstykke på grund af anmeldelserne om hærværk samt fordi, manden havde forsøgt at køre fra patruljen. Dette fik den 51-årige til at slå den ene polititjenestemand på øret med oversiden af sin ene hånd. Manden blev derfor sigtet for vold mod polititjenestemand, ligesom han blandt andet formentlig kan se frem til en del sigtelser for hærværk.

Tyveri fra byggeplads, Hillerød

Tirsdag klokken 06.44 blev det anmeldt fra en byggeplads på Slangerupgade, at der i nattens løb fra en container var blevet stjålet værktøj for omtrent 75.000 kroner.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 05. - 06. oktober 2020

 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere døgnrapporter

23. april 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: Uddrag af døgnrapporten 22. - 23. april 2021

Trafikuheld, brand, tyverier og bil beslaglagt efter vanvidskørsel. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

22. april 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: Uddrag af døgnrapport 21. - 22. april 2021

Natriumbeholdere sprang læk, brand, en stjålen indkøbsvogn fyldt med varer, to mænd anholdt for at stjæle varmeindvindingsaggregater. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

21. april 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 20.-21. april 2021

Tyverier, en ærlig mand, målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan samt kvinde frarøvet sin bil og telefon. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi