Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

13. oktober 2020 12:54

Uddrag af døgnrapport 12. - 13. oktober 2020

Tyverier, hærværk, overfald, en falsk betjent og en mand, der stak af fra et færdselsuheld. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Værktøj stjålet fra varebil

Birkerød: Mellem fredag eftermiddag klokken 15.00 og mandag 08.00 er der stjålet værktøj fra en varebil, der stod på Peder Mathiasens vej. Tyven har brudt en lås på bilens ene dør op. 

Mand overfaldet

Frederikssund: En 35-årig mand fra Frederikssund blev mandag eftermiddag omkring klokken 13.00 overfaldet af fire unge mænd. Overfaldet skete ved Sillebroen efter den 35-årige havde sagt til de unge, at han ville ringe til politiet, da de unge var i færd med at stjæle mandens cykel. Da den 35-årige vendte ryggen til de unge for at tage sin telefon frem, overfaldt de ham med slag og spark, ligesom han fik et knivstik i den ene balle. Politiet kom til stedet og anholdt henholdsvis en 16-årig ung mand fra Fjenneslev og en 17-årig ung mand fra Jægerspris. De to øvrige medgerningsmænd flygtede fra stedet, men politiet er bekendt med deres identitet.

Narkobilist standset

Kvistgård: En 20-årig mand fra Hornbæk blev mandag eftermiddag klokken 14.45 standset, da han kom kørende ad Helsingørsvej. Her blev han bedt om at tage en narkometertest, og da den gav udslag for cannabis, blev manden sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Flygtede fra trafikuheld

Gørløse: Mandag eftermiddag klokken 15.21 påkørte en 25-årig mand fra Vejby en 53-årig kvindelig bilist fra Hørsholm. Påkørslen skete på Roskildevej ved afkørslen til Hillerød Ø, og den 25-årige flygtede efterfølgende fra stedet. Den 25-årige blev senere standset og sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand og for at køre bil, selvom han tidligere var blevet frakendt førerretten.

Falsk betjent på spil

Virum: Mandag eftermiddag mellem klokken 14.30 og 16.30 fik en 82-årig kvinde fra Virum besøg af en mand på hendes bopæl på Abildgaardsvej. Manden, der udgav sig for at være politibetjent, fortalte, at han i forbindelse med en efterforskning skulle bruge kvindens kontooplysninger og betalingskortnumre. Manden beskrives som dansk af udseende, 25-30 år, 170-175 cm høj og almindelig af bygning, hvid i huden med nedbidte negle. Han talte dansk og var iført sort kasket med en cirkel og ordet "North", sorte upudsede sko, grå bluse, sort hættetrøje, sort jakke og Sorte bukser. Han medbragte flere telefoner.

Mistænkeligt forhold

Espergærde: Klokken 18.00 anmeldte en beboer på Stubvænget, at hun på sin boligs overvågning via en app kunne se, at to ukendte mænd var løbet væk fra stedet klokken 17.44, og beboeren mistænkte, at de to ikke havde rent mel i posen, da de havde befundet sig på beboerens grund og udvist stor interesse for huset. Mændene løb til venstre fra Kløvermarken, da de stak af.

Butikstyveri

Holte: Klokken 19.16 blev det anmeldt fra Kvickly, at en butiksdetektiv havde stoppet en mand, der havde forsøgt at stjæle to flasker rødvin til en værdi af samlet 1200 kroner. Da manden var udenlandsk statsborger, blev en patrulje sendt til stedet, hvor en 32-årig mand blev sigtet for butikstyveri.

Hærværk mod bil

Helsingør: Klokken 22.54 blev det anmeldt, at en bil, der havde holdt parkeret på Trækbanen over for Stjernegade havde fået knust en rude i sidedøren imellem klokken 19.00 og 22.00. Der var ikke blevet stjålet noget fra bilen.

Indbrud i butik

Hillerød: Klokken 23.25 blev det anmeldt, at der netop havde været indbrud i køkkenbutikken INBO på Vølundsvej. På tidspunktet for anmeldelsen kunne det ikke med sikkerhed fastslås, om der var stjålet noget, men det kunne tyde på, at der blandt andet var blevet stjålet tre keramiske kogeplader samt to ovne.

Indbrud i skole

Frederikssund: Klokken 03.13 blev det anmeldt, at der havde været indbrud på en skole på Tværstæde. Pedellen var klokken 03.00 blevet adviseret om, at alarmen på skolen var gået, og ved pedellens ankomst kunne han konstatere, at alarmen var gået, fordi der havde været indbrud. Under indbruddet var der blevet stjålet to fjernsyn og to PlayStation 4.

Kørsel uden førerret

Espergærde: Klokken 03.18 blev en 38-årig mandlig bilist uden fast adresse standset og kontrolleret på Mørdrupvej. Her viste det sig, at han havde sat sig bag rattet i frakendelsestiden, ligesom nummerpladerne på bilen var stjålne, hvorfor han blev sigtet for begge forhold.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi den 12. – 13. oktober 2020
 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere døgnrapporter

12. maj 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi uddrag af døgnrapport 11. - 12. maj 2021

Falske pengesedler, overfald, færdselsuheld og en dykker, som ikke var i nød. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

11. maj 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 10.-11. maj 2021

Tyverier, færdselsuheld, forsøg på bedrageri og en mand, som kørte narkokørsel og viste falsk kørekort er blandt de hændelser, du i dag finder i uddraget af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

10. maj 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 9.-10. maj 2021

Groft hærværk, bilbrande og indbrud hos optiker. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi