Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

21. juli 2020 10:02

Uddrag af døgnrapport 20. - 21. juli 2020

I dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi kan du blandt andet læse om indbrud i forretninger, fund af gammel granat, forsætlig brandstiftelse, overfald og en mand, som ikke vendte tilbage efter at have taget to cykler på prøvekørsel.

Indbrud i blomsterforretning

Hellerup: Mellem lørdag klokken 16.00 og mandag morgen klokken 08.30 har der været indbrud i Helle for Blomster på Strandvejen. Tyven har knust en rude i butikkens indgangsdør og har herefter stjålet et kontant pengebeløb.

Fælge stjålet fra bil

Stenløse: Fire alufælge er mellem fredag eftermiddag klokken 16.00 og mandag formiddag klokken 09.00 blevet stjålet fra en Audi Q5, som holdt hos Toppevad Biler på Frydensbergvej. 

Vin stjålet fra lager

Kokkedal: Mellem klokken 01.22 og 01.55 natten til mandag er der stjålet vin fra Wine and Arts lager på Fredtoftevej. Tyven er kommet ind ved at bryde nogle skodder i en mur op.

Stjal øl og vin

Helsingør: En mand stjal mandag formiddag en flaske rosévin samt seks øl fra Aldi på gevænget. Da manden kom op til kassen, forklarede han, at han lige skulle ud på parkeringspladsen for at hente penge til at betale. Det afslog butiksmedarbejderen, men manden forlod alligevel butikken med varerne og kom ikke tilbage for at betale. Manden beskrives som 30-35 år, 200-215 cm, almindelig af bygning, lys i huden, brunt, kort hår. Iført brun læderjakke og cowboybukser. Han talte gebrokkent engelsk. 

Fandt en gammel granat

Liseleje: En beboer på Cellovej fandt mandag eftermiddag klokken 12.16 en gammel granat og nogle patronhylstre, da han gravede i sin have. Hærens sprængstofeksperter kørte ud til adressen og samlede tingene, som ikke blev vurderet som farligt, da det allerede var afskudt.

Jakke stjålet

Hellerup: En 50-årig udenlandsk mand fik mandag ved middagstid stjålet sin jakke fra en bænk på Strandvejen, hvor han havde siddet og spist. Manden glemte jakken, da han gik fra stedet, og da han kom tilbage 10 minutter senere, var jakken, der blandt andet indeholdt en pung med valuta, kørekort og kreditkort væk.

Mand anholdt for brandstiftelse

Smørum: En 48-årig mand fra Smørum blev mandag eftermiddag klokken 13.40 anholdt og sigtet for kvalificeret brandstiftelse i forbindelse med en brand i en villa på Hvedevej. Villaens beboere var ikke hjemme og ingen personer kom til skade ved branden. Manden bliver fremstillet i grundlovsforhør  i dag, tirsdag, klokken 13.00 ved Retten i Hillerød. 

Skur udbrændt

Snekkersten: Et skur ved et rækkehus på Klyveren udbrændte mandag eftermiddag klokken 15.13. Ingen personer kom til skade ved branden, som formentlig er opstået i nogle bedagede ledninger og strømforsyninger i skuret.

Prøvekørte cykler – og kom ikke tilbage

Holte/Hellerup: Der er formentlig tale om den samme gerningsmand, som mandag klokken 11.15 besøgte Da Vinci Cykler på Kongevejen i Holte og klokken 12.40 Trek Bicycle Store på Strandvejen i Hellerup. I forretningerne bad han om at prøvekøre henholdsvis en mountainbike af mærket Specialized Epec Conp og en cykel af mærket Trek Top Fuel. I den ene butik afleverede manden et udenlandsk kørekort og i den anden lagde han et udenlandsk id-kort, inden han tog cyklerne ud på prøvetur. Men da han nogle timer senere ikke var vendt tilbage, blev han fra begge butikker meldt til politiet for tyveri. Manden beskrives som østeuropæisk af udseende, 30 år, 195-200 cm høj, almindelig af bygning, hvid i huden med brunt eller rødligt karseklippet hår. Han talte engelsk og var iført shorts, lys/hvid t-shirt og klip-klappere.

Spritbilist standset

Jægerspris: Mandag eftermiddag klokken 17.30 blev en 42-årig mand fra Jægerspris standset, da han kom kørende ad Hyrdevigen. Manden blev sigtet for kørsel uden førerret samt spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

Tasketyve på knallert

Snekkersten: To drenge på en knallert stjal mandag eftermiddag klokken 17.30 en taske fra en 37-årig kvinde, der kom gående ad Staget. Da drengene passerede kvinden rev de tasken fra hende og kørte videre væk fra stedet. Udover, at drengene beskrives som udenlandsk udseende er der ikke noget yderligere signalement.

Sigtet for besiddelse af narkotika

Helsingør: En 19-årig mand fra Kokkedal blev mandag aften klokken 19.20 standset, da han kom kørende ad Kongevejen. Her viste det sig, at han var i besiddelse af en mindre mængde hash, ligesom der blev fundet en mindre mængde kokain i hans bil. Den 19-årige blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

Stjal mønter fra spillemaskine

Klampenborg: Fire drenge på henholdsvis 13, 15 og 15 år fra Gentofte samt 14 år fra Farum blev mandag aften klokken 19.30 taget for tyveri af mønter fra en spillemaskine på Bakken. De to 15-årige blev sigtet for tyveri og for alle fire gælder det, at deres forældre samt de sociale myndigheder er blevet underrettet om sagen. De fire drenge blev endvidere bortvist fra Bakken og må ikke komme derud igen resten af året.

Drenge skød kanonslag af

Helsingør: Mandag aften klokken 21.57 fik politiet en anmeldelse om, at flere unge kørte rundt ved skolen på Svalevej og skød kanonsalg af. De unge var dog forsvundet fra området, da en patrulje få minutter senere kom til stedet. 

Unge skabte uro

Birkerød: En gruppe på omkring otte drenge i alderen 14-16 år gik mandag aften klokken 23.39 rundt på Hovedgaden, hvor de lavede hærværk og kastede ting efter forbipasserende. En patrulje kørte til stedet, men drengene var gået fra stedet og var til at finde i området omkring Hovedgaden.

Slog flig af tand

Helsingør: En 22-årig kvinde fra Helsingør fik klokken 00.20 natten til tirsdag slået en flig af sine fortænder, da en 14-årig dreng fra Snekkersten hoppede op på ryggen af hende ved et bustoppested på Jernbanevej, og kvinden herved væltede. Episoden opstod angiveligt som følge af, at kvinden og hendes veninde havde provokeret drengen og hans to kammerater.

Kørte uden kørekort

Charlottenlund: En 56-årig mand fra Nakskov blev klokken 01.20 natten til tirsdag standset, da han kom kørende i bil ad Jægersborg Allé. Da manden ikke havde noget kørekort, blev han sigtet for kørsel uden førerret.

Kvinde frarøvet taske med svømmeudstyr

Klampenborg: To maskerede mænd frarøvede tirsdag morgen klokken 06.42 en taske med diverse svømmeudstyr fra en 45-årig kvinde fra Brønshøj. Røveriet skete på Strandvejen, hvor de to mænd truede kvinden med pistollignende genstande, hvorefter de gik i retning mod Circle K-tanken og videre til Klampenborg Station, hvor de formentlig tog toget i nordlig retning. De to mænd beskrives som A: mand, ca. 170-180 cm høj, slank af bygning, talte dansk, iført sort sweatshirt, sorte bukser/jeans samt en klovne- eller spøgelsesmaske. Han medbragte en sort pistollignende genstand, muligvis en attrap. B: mand, ca. 185 cm, slank af bygning, talte dansk, iført sort sweatshirt, sorte bukser/jeans samt en klovne- eller spøgelsesmaske. Han medbragte en sort pistollignende genstand, muligvis en attrap.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 20. – 21. juli 2020

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere døgnrapporter

16. april 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: Uddrag af døgnrapport 15. - 16. april 2021

Tyverier, hærværk, uro uorden samt et betænktsomt barnebarn. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

15. april 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 14. - 15. april 2021

Tyverier, hærværk, unge drenge, som skød med hardballpistol, og en målrettet indsats mod utryghedsskabende adfærd. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

14. april 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 13.-14. april 2021

Tyverier, flere brande, flere tilfælde af kørsel uden førerret samt hærværk mod en bus, der fik smadret fem ruder med sten. Her er uddraget af døgnets hændelser fra Nordsjællands Politi