Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

25. november 2019 10:28

Uddrag af døgnrapport 24. - 25. november 2019

Hærværk mod biler, butikstyve, overfald og brand. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Bil udsat for hærværk

Helsingør: En Peugeot, som holdt parkeret i Lundegade, har mellem lørdag klokken 16.00 og søndag klokken 13.00 været udsat for hærværk, idet bilens bagrude er blevet knust. 

Stjal rødvin

Frederikssund: En mand stjal søndag eftermiddag mellem klokken 14.32 og 14.38 tre flasker rødvin fra Fakta i Østergade. Manden beskrives som sydeuropæisk af udseende, 25-30 år, 170-180 cm høj, alminidelig af bygning, brun i huden, iført sort dynejakke, grå hættetrøje, sorte bukser, sort- og brunfarvede sko.

Overfaldet til fodboldkamp

Nærum: En 27-årig mand blev søndag eftermiddag omkring klokken 12.30 overfaldet i forbindelse med en fodboldkamp på Rundforbi Stadion. Her var en fodboldkamp mellem to hold 11-årige drenge og modstanderholdets træner opførte sig under kampen aggressivt mod den 27-årige, som blandt andet blev skubbet ind i en stolpe. Da en anden på stedet forsøgte at få træneren til at fjerne sig, kom en forældre til en spiller på modstanderholdet og gav den 27-årige et knæ i ryggen, så han faldt og slog hovedet i jorden. Den 27-årige var efterfølgende på skadestuen for at blive tilset. Den mand, som gav den 27-årige et knæ i ryggen beskrives som dansk af udseende, hvid i huden, 40-50 år, 175-178 cm høj, kraftig af bygning og iført grøn jakke.

Biler fik punkteret dæk

Virum: To biler, som holdt parkeret på Grønnevej, har i løbet af weekenden været udsat for hærværk. Bilerne har mellem lørdag klokken 16.00 og søndag klokken 17.45 fået punkteret flere dæk.

Stjal spiritus

Hillerød: To mænd på henholdsvis 35 og 42 år, den ene med ukendt adresse og den anden fra Ølstykke, stjal søndag aften klokken 19.00 to jakker og to flasker spiritus i Bilka i Slotsarkaderne. De blev anholdt og sigtet for butikstyveri.

Ventilator blev overophedet

Værløse: En motor til en loftsventilator blev søndag aften omkring klokken 19.44 overophedet og udviklede derfor røg i en restaurant i Bymidten. Der kom små sodskader på loftet i restauranten og ingen kom til skade ved hændelsen.

To anholdt for at stjæle benzin

Birkerød: To 18-årige mænd fra Birkerød blev søndag aften anholdt og sigtet for at stjæle benzin fra to biler, der var parkeret på Blokken. De to mænd havde lavet hul i bilernes benzintanke og drænede dem på den måde for benzin. De to blev taget med på politistationen og blev løsladt efter endt afhøring, da der ikke var grundlag for at fremstille dem i grundlovsforhør.

Narkobilist uden kørekort

Kgs. Lyngby: En 51-årig mand fra Søborg blev klokken 01.20 natten til mandag standste, da han kom kørende ad Melagervej. Her viste det sig, at han var påvirket af euforiserende stoffer og ikke havde noget kørekort, og han blev derfor sigtet for begge forhold og taget med på politistationen, hvor en læge kom og tog en blodprøve, der skal fastlægge mandens nøjagtige påvirkelsesgrad.

Brand i villa

Nærum: Mandag morgen klokken 04.52 fik politi og bandvæsen anmeldelse om en brand i en villa på Egebækvej. Villaen var overtændt og brandvæsenet var i løbet af morgenen fortsat i gang med slukningsarbejdet. Når det bliver muligt at komme ind på brandstedet, bliver der gennemført tekniske undersøgelser med henblik på at fastlægge brandårsagen.

Indbrud anmeldt til Nordsjællands Politi 22. – 25. november 2019
 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

Flere døgnrapporter

29. juni 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 28.-29. juni 2022

Hærværk, tyverier, uro og uorden, vold, hashfund og en disharmonisk harmonika. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

28. juni 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 27.-28. juni 2022

Tyverier, falske indsamlere, musik til ulempe, overfald og mistanke om ammoniakudslip. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

27. juni 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 26.-27. juni 2022

Ulovlig sejlads, bedrageri, vold samt spirituskørsel er blandt de hændelser, du i dag kan finde i uddraget af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Forslag