Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

30. april 2020 10:27

Uddrag af døgnrapporten 29.-30. april 2020

Besiddelse af stoffer, vejvrede og en bilist, der ikke ville medvirke til en narkometer-test er blandt hændelserne i dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Tyveri fra personbil, Hellerup

Klokken 08.50 anmeldte en kvinde, at hendes bil, som havde holdt parkeret Richelieus Allé fra klokken 06.45 til 08.15, havde fået smadret den lille trekantede bagerste rude, og at der var blevet stjålet flere genstande fra bilen. Ved tidspunktet for anmeldelsen havde kvinden endnu ikke fået dannet sig et overblik over det stjålne. Anmelderen kunne desuden se, at minimum yderligere to biler på strækningen havde været udsat for det samme.

Indbrud, Allerød

Klokken 11.50 blev det anmeldt fra Humlemarken, at to yngre mandlige formodede indbrudstyve et kvarter forinden var flygtet fra stedet. De to havde brudt ind i en bolig, hvorfra de havde aktiveret en alarm, hvis larm havde fået naboerne til at undersøge forholdet, hvorfor de to mænd stak af i vestlig retning af Humlemarken.

 

Butikstyveri, Kokkedal

Klokken 16.33 anmeldte personalet fra Stark, at de havde råbt en mandlig butikstyv an, som derefter var flygtet fra stedet til fods, selvom han var ankommet i bil. En patrulje blev sendt til området, hvor den formodede butikstyv kort efter blev udfundet.

Den formodede butikstyv, en mandlig udenlandsk statsborger, blev taget med på politistationen for at blive registreret og for at modtage en sigtelse for butikstyveri samt for at have en peberspray i sin bil, hvorefter han i løbet af aftenen blev løsladt. 

 

Besiddelse af stoffer, Kokkedal

En 21-årig mand fra Rungsted blev klokken 17.15 fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, da han blev truffet i en parkeret bil på Brønsholm Kongevej, og han modtog derfor en sigtelse for forholdet.

 

Mistænkeligt forhold, Frederiksværk

Klokken 17.21 blev det anmeldt, at nogle unge mennesker befandt sig ved en gammel svømmehal på Auderødvej, og at de var i gang med at fjerne nogle plader for et vindue eller dør. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf seks unge kvinder, som forklarede, at de blot var nysgerrige på stedet og var kravlet igennem et hul i hegnet. Patruljen kunne ikke umiddelbart konstatere, at der var sket noget kriminelt, og de forlod derfor stedet efter en snak med kvinderne samt registrering af deres generalia. 

 

Vejvrede, Kgs. Lyngby

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 17.23, kom en 57-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby klokken 16.32 kørende ad Lyngby Hovedgade, da en bil kom kørende hasarderet bagfra og over for rødt lys. Da bilen blev ved med at ligge helt tæt bag den 57-årige, valgte han at stoppe bilen og stige udfor at påtale førerens kørsel. Det resulterede i, at føreren af den anden bil begyndte at råbe af den 57-årige og sparke til dennes bil med ridser til følge. Herefter steg en passager ud fra den anden bil og fik føreren med derfra.

Føreren af bilen beskrives som: 20-22 år, 165-170 cm, udenlandsk af udseende, almindelig af bygning, brun i huden og med sort kort hår og skæg. Iført sort Adidas-jakke med hætte, sorte Adidas-træningsbukser og sorte sko. Talte dansk. 

 

Narkokørsel, Kokkedal

En 19-årig mandlig bilist fra Hørsholm blev klokken 17.25 standset af en patrulje på Brønsholm Kongevej. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel, og en blodprøve blev udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle påvirkning.

 

Færdselsuheld, Gentofte

En 30-årig mandlig bilist uden kendt adresse kom klokken 18.54 kørende ad Anemonevej mod øst, og da han i krydset ved Gentoftegade skulle dreje, påkørte han en ambulance, som kom kørende ad Gentoftevej mod syd. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade. Den 30-årige bilist blev efterfølgende sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

 

Ville ikke medvirke til alkometer-test, Kokkedal

Klokken 19.43 standsede en patrulje en 32-årig udenlandsk mandlig bilist på baggrund af mistanke om spirituskørsel. Den 32-årige nægtede dog at puste i et alkometer, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. En læge udtog efterfølgende en blodprøve, som der nu ventes svar på med henblik på at fastslå den eventuelle promillegrad.

 

Færdselsuheld, Frederiksværk

En 62-årig kvindelig bilist fra Frederiksværk mistede af ukendte årsager klokken 20.10 herredømmet over sin bil på Skåninggårdsvej, hvorved hun påkørte en lygtepæl og et elskab. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men kvinden blev alligevel kørt med ambulance til tjek på hospitalet. Der blev efterfølgende også rekvireret hjælp med henblik på håndtering af skaderne på lygtepæl og elskab. 

 

Hærværk, Græsted

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 21.30, var tre-fire personer iført sorte hættetrøjer i gang med at knuse ruder i en bygning på Holtvej. En patrulje kørte til stedet, hvor det dog ikke var muligt at udfinde nogen personer, der kunne sættes i forbindelse med episoden.

 

I besiddelse af narko, Helsingør

Klokken 21.34 traf en patrulje to mænd i en parkeret bil på en parkeringsplads på Gl. Hellebækvej. Her blev den ene, en 23-årig mand fra Helsingør, fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

 

Indbrud anmeldt i privat beboelse i Nordsjællands politikreds 29. - 30. april 2020

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere døgnrapporter

16. april 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: Uddrag af døgnrapport 15. - 16. april 2021

Tyverier, hærværk, uro uorden samt et betænktsomt barnebarn. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

15. april 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 14. - 15. april 2021

Tyverier, hærværk, unge drenge, som skød med hardballpistol, og en målrettet indsats mod utryghedsskabende adfærd. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

14. april 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 13.-14. april 2021

Tyverier, flere brande, flere tilfælde af kørsel uden førerret samt hærværk mod en bus, der fik smadret fem ruder med sten. Her er uddraget af døgnets hændelser fra Nordsjællands Politi