Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

6. februar 2019 11:18

Uddrag af døgnrapport 5. - 6. februar 2019

Ild i sovepose med sovende person i, falsk politibetjent på spil samt tricktyverier. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Cyklist kørte over for rødt og blev påkørt, Hellerup

Klokken 09.08 indløb der anmeldelse via 112 om, at en cyklist var blevet påkørt af en 51-årig kvindelig bilist fra Kgs. Lyngby i krydset Tuborgvej/Bernstoffsvej.

Ved patruljens ankomst kunne det konstateres, at ingen var kommet til skade, og at påkørslen var sket, fordi cyklisten, en 25-årig kvinde fra Charlottenlund, havde kørt over for rødt.

 

Cyklist og bil stødte sammen, Helsingør

Klokken 10.55 kørte en 80-årig kvindelig bilist fra Gilleleje i østlig retning af Nygade, ligesom en 34-årig mandlig cyklist fra Hillerød også gjorde det. Under kørslen kom de to parter for tæt på hinanden, hvorved cyklisten væltede og pådrog sig overfladiske skrammer.

 

Færdselsuheld uden personskade, Hørsholm

Klokken 12.19 kørte en 25-årig mandlig bilist fra København i nordgående retning på Helsingørmotorvejen. Under kørslen påkørte den 25-årige en udenlandsk lastbil bagfra i højre vognbane, hvorefter en bagvedkørende lastbil påkørte bildele fra den involverede bil samt den forankørende lastbil. De involverede parter kunne selv trække ind i nødsporet og klare formalia, og der skete ingen personskade ved uheldet.

 

Falsk politibetjent på spil, Holte

Klokken 12.50 anmeldte en 25-årig mand, at en fremmed mand var kommet op til en adresse på Øverødvej og havde udgivet sig for at være politibetjent. ”Politibetjenten” påstod, at der havde været hackerangreb på stedet, og at han skulle ind på stedet og samle beviser. Den 25-årige mente dog, at politiskiltet så falsk ud, idet det indeholdt flere streger som fra en kopimaskine, og den fremmede forlod derfor stedet i en mindre sølvgrå bil.

Manden beskrives som: Dansk af udseende, 43-48 år gammel, 170 cm høj, almindelig af bygning, hvid i huden, lyst kort hår, talte dansk. Iført mørkt tøj.

 

Mistænkeligt forhold, Dyssegård

Klokken 13.53 anmeldte en 84-årig kvinde fra Dyssegård, at en kvinde en halv time forinden havde banket på hendes dør på Eskeager og sagt, at hun kom for at se på el og vand i lejligheden. Samtidig stod hun med en seddel i hånden, hvorpå der stod, at priserne på el og vand skulle stige. Kvinden prøvede at mase sig ind i lejligheden, men den 84-årige fik hende skubbet ud og lukket døren. Efterfølgende løb den fremmede kvinde væk fra stedet med fire-fem andre personer.

Den fremmede kvinde beskrives som: Østeuropæisk af udseende, cirka 25 år gammel, 165-170 cm høj, almindelig af bygning, hvid i huden, sort hår i hestehale, talte dansk med accent. Iført mørkt tøj.

 

Ild i sovepose med sovende person i den, Skodsborg

Klokken 14.20 anmeldte en 61-årig mand fra Skodsborg et mistænkeligt forhold på vegne af en 55-årig mandlig bekendt. Den 55-årige er hjemløs, og den 61-årige har kendt manden et lille års tid, hvor han blandt andet vanligt har købt Hus Forbi af den 55-årige og hjulpet med andre fornødenheder.

Natten til mandag havde den 55-årige sovet på Skodsborg Station under halvtaget på den vestlige side af stationen, da han omkring klokken 03 vågnede ved, at der var ild i fodenden af hans sovepose. Manden fik slukket ilden med sine handsker og nåede ikke at komme fysisk til skade.

Efterfølgende mente manden at kunne lugte brændbare væsker på soveposen, men kunne ikke umiddelbart se eller høre personer i nærheden.

Nordsjællands Politi tager hændelsen meget alvorligt og efterforsker nu sagen, hvor blandt andet den brændte sovepose skal undersøges for tekniske spor, ligesom videoovervågningen fra Skodsborg Station skal gennemses.

 

Projektorer klargjort til tyveri, Kgs. Lyngby

En 55-årig mandlig ansat på DTU anmeldte klokken 14.34, at to projektorer og et fire meter bredt lærred var blevet afmonteret og stillet på et rullebord nær en udgang på Miljøvej, formentligt til senere afhentning af gerningsmændene. 

 

Armani-manden på spil igen, Hørsholm og Birkerød

Både på en parkeringsplads på Usserød Kongevej i Hørsholm lørdag omkring klokken 12.00 og på parkeringspladsen ved Netto på Hovedgaden i Birkerød tirsdag klokken 14.20 blev borgere spurgt om vej til lufthavnen af en mand, som efterfølgende forsøgte at sælge dem tøj.  De to borgere, henholdsvis en 69-årig mand fra Hørsholm og en 77-årig mand fra Birkerød, afviste dog mandens tilbud. Politiet har en formodning om, at der kan være tale om samme mand.

Lørdag kørte manden i en sort varebil, mens der tirsdag var tale om en sølvfarvet Renault SUV.

 

Tilbød sin hjælp og stjal kreditkort, Espergærde

En 80-årig kvinde kørte fra Espergærde Centeret i sin bil klokken 14.20 og konstaterede kort efter, at det ene dæk var punkteret. En mand, A, henvendte sig til hende og tilbød sin hjælp. Kvinden havde en pumpeapparat i bagagerummet, som manden tog i brug, og han bad i den forbindelse kvinden omhjælp til at holde det. Hun lagde derfor sin rygsæk på forsædet i bilen, mens hun og manden forsøgte at lappe dækket. Da det ikke lykkedes, besluttede kvinden sig for at ringe efter vejhjælp, og A forlod derfor stedet. 

Da kvinden skulle betale for et nyt dæk, opdagede hun, at hendes kreditkort var blevet stjålet fra rygsækken. 

Manden beskrives som:

A: mand, østeuropæisk af udseende, 30-40 år, 170-175 cm., almindelig af bygning og brun i huden. Iført mørkt tøj og mørk hue. Talte engelsk. 

 

Udsat for tricktyveri i eget hjem, Allerød

Klokken 17.04 blev det anmeldt, at en 78-årig kvinde et øjeblik lod sin hoveddør stå åben, da hun var kommet hjem til sin bolig på Grønnehegn. Her havde en kvinde, A, pludselig stået i døren og fortalt, at hun skulle holde fest lidt længere nede ad vejen. Samtidig vinkede kvinden til en ukendt person, hvilket den 78-årige kvinde i første omgang ikke tænkte videre over. 

A fortalte om festen og fulgte med ind i køkkenet, hvor hun lukkede døren ud til gangen. Husets beboer bad hende åbne den igen, men A forklarede, at hun frøs. Kort efter gik A fra stedet. Efterfølgende opdagede den 78-årige beboer, at skuffer og hylder i boligen var gennemrodede, og at et kreditkort var blevet stjålet fra hendes frakkelomme.

Kvinden beskrives som:

A: Kvinde, østeuropæisk af udseende, ca. 35 år, 165-170 cm., spinkle af bygning og hvid i huden. Iført uldfrakke og grå stor strikhue. Talte dansk.

 

Kørsel i frakendelsestiden, Helsingør

En 31-årig mand fra Helsingør blev standset i sin bil på Gefionsvej klokken 18.36. Han havde fået frakendt førerretten og blev derfor sigtet for at køre bil på trods deraf.

 

Færdselsuheld, Hellerup

Klokken 19.25 skete der et færdselsuheld på Tuborgvej, da part 1, en 40-årig kvinde fra Hellerup, kørte i nordvestlig retning af Tuborgvej og i et kryds kørte over for rødt lys. Her påkørte hun part 2, en 69-årig mand fra København, som kørte over for grønt. Der skete umiddelbart ingen personskade ved uheldet.

 

Knallertfører stjal taske, Kgs. Lyngby

Klokken 19.55 fik en 37-årig kvinde fra København stjålet sin taske på Rævehøjvej. En mand på knallert passerede kvinden og samtidig rakte hånden ud og tog hendes taske, som hun bar over venstre arm, inden han kørte fra stedet. Manden beskrives som: 

A: mand, mellemøstlig af udseende, 19-20 år, 175-180 cm., almindelig af bygning og brun i huden. Iført sort dynejakke, sorte træningsbukser og sorte sneakers.

 

Spirituskørsel, Hørsholm

En 40-årig mandlig bilist fra Hillerød blev standset på Isterødvejen klokken 20.54. Her blev han bedt om at puste i et alkometer, som viste, at han havde en promille over det tilladte. Bilisten blev sigtet for spirituskørsel, og en blodprøve blev udtaget, som skal fastslå den eksakte promille.

 

Kørte uden førerret i stjålet bil, Hørsholm

Klokken 21.50 blev to mænd standset på Usserød Kongevej i en varebil. Det viste sig, at bilen var brugsstjålet, og at føreren, en 40-årig mand fra Valby, var frakendt førerretten, og han blev derfor sigtet for begge dele.

 

Kørsel uden førerret, Allerød

På Sandholmgårdsvej blev en 42-årig mandlig bilist uden kendt adresse standset klokken 00.30. Her blev han sigtet for at have kørt bil, selv om han ikke havde erhvervet førerret.
 

Indbrud anmeldt den 5. - 6. februar 2010 i Nordsjællands politikreds

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

19. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 18.- 19. april 2024

Tyveri, spirituskørsel og brand. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

18. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 17.- 18. april 2024

Parkering endte i butiksrude, butikstyveri og narko. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

17. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 16. - 17. april 2024

Brand, tyveri, narko- og spirituskørsel . Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.