Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

7. marts 2019 10:19

Uddrag af døgnrapport 6. - 7. marts 2019

Spritbilist, narkobilist, tyverier og kommanderende mænd. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Spritbilist kørte galt

Gentofte: En 19-årig mand fra Gentofte mistede klokken 03.29 natten til torsdag herredømmet over den bil, han var kørende i og ramte en brandhane i krydset Jægersborg Allé/Ermelundsvej. Manden kom ikke til skade, men blev kørt på skadestuen for at få taget en blodprøve, da han var påvirket af alkohol.

Narkobilist standset

Gentofte: En 23-årig mand fra Hellerup blev klokken 02.38 natten til torsdag standset, da han kom kørende ad Ermelundsvej. Manden var påvirket af euforiserende stoffer og var tillige i besiddelse af en mindre mængde hash og kokain. Han blev taget med på hospitalet, hvor en blodprøve skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Blev truet til at udlevere mobiltelefon

Frederikssund: En ukendt gerningsmand truede onsdag eftermiddag mellem klokken 17.15 og 17.20 en 14-årig dreng til at udlevere sin mobiltelefon. Gerningsmanden truede den 14-årige med en kniv, da den 14-årige kom gående ved Falkenborggården.

Taske med pc stjålet fra bil

Charlottenlund: Fra en Volkswagen Passat, som holdt parkeret på Strandvejen, er der onsdag mellem klokken 18.00 og 20.30 stjålet en taske indeholdende en bærbar pc samt en tablet. Tyven har knust en rude i bilens bagdør for at skaffe sig adgang til bilen.

Hærværk mod bil

Skibby: En VW Touran, som holdt parkeret på Industrivej, er mellem onsdag klokken 04.30 og klokken 16.00 blevet udsat for hærværk. En ukendt gerningsmand har knust begge bilens baglygter.

Traktor stjålet

Skibby: En traktor er mellem mandag klokken 12.00 og onsdag klokken 15.00 blevet stjålet ved et indbrud i en lade på Hovedgaden. Tyven har brudt døren til laden op for at komme ind.

Fik revet telefon ud af hånden

Kgs. Lyngby: En 12-årig pige fra Lyngby fik onsdag eftermiddag omkring klokken 14.45 revet sin mobiltelefon ud af hånden, da hun kom gående ad Lyngbygårdsvej. Gerningsmanden beskrives som en mand, dansk af udseende 170-175 cm høj, almindelig af bgning med kort, brunt hår og en skønhedsplet på højre kind. Han var iført en mørk, tyk sweatshirt, mørke benklæder og sorte sneakers.

Mænd forsøgte at kommandere kvinde ind i bil

Hillerød: To mænd forsøgte onsdag eftermiddag at kommandere en kvinde til at sætte sig ind i deres bil. Episoden skete på Frederiksværksgade ved 15-tiden, hvor den 36-årige kom gående, da hun bemærkede en grå personbil, som fulgte efter hende. På et tidspunkt kørte bilen op på siden af kvinden, og de to mænd forsøgte at kommandere kvinden til at sætte sig ind i bilen. Kvinden løb fra stedet, men blev indhentet af de t i mænd i bilen, som endnu en gang ville have hende med i bilen. De kørte dog fra stedet, da kvinden tog sin mobiltelefon frem. Mændene beskrives således:
A: Mand, mellemøstlig af udseende, 50-55 år, 178 cm høj, kraftig af bygning med kort, sort hår. Han talte arabisk. 
B: Mand, mellemøstlig af udseende, 35-38 år, 174-176 cm høj, almindelig af bygning med kort, sort hår og store øjne. Han talte arabisk.

Mulig tricktyv i supermarked

Frederiksværk: En 61-årig kvinde mistede sin pung, da hun onsdag eftermiddag mellem klokken 13.50 og 14.00 var ude at handle i Netto på Nørregade. Her henvendte en mand med favnen fuld af varer sig til kvinden for at bede hende om at række sig nogle flere varer. Da kvinden gjorde det tabte manden alle sine varer på gulvet og ifølge kvinden, blev hendes pung stjålet i forbindelse med, at kvinden hjalp manden med at samle varerne op. Manden beskrives som 35-45 år, 180 cm høj og fedladen, hvid i huden, iført sort tophue og mørk hættetrøje. Han talte tysk.

Stjal øl og dagligvarer

Helsingør: En 25-årig udenlandsk mand blev onsdag eftermiddag klokken 14.59 taget for butikstyveri i Føtex på Stürups Plads. Manden havde stjålet øl og dagligvarer. 
Container tømt for indbo
Skibby: En container med møbler og andet indbo er onsdag mellem klokken 05.00 og 14.30 blevet brudt op og tømt. Containeren stod på Skibby Old.

Kontanter stjålet fra skab

Hørsholm: Fra en restaurant på Rungstedvej er der tirsdag mellem klokken 21.00 og onsdag klokken 11.00 stjålet et kontantbeløb fra et skab. Tyven har skaffet sig adgang ved at ødelægge cylinderen i hoveddøren til forretningen.

Fik stjålet mobiltelefon fra taske

Allerød: En 57-årig kvinde fra Virum fik tirsdag aften stjålet sin mobiltelefon fra sin taske, mens hun stod på perronen på Allerød Station. Her stod også en gruppe på omkring 10 unge mænd, hvoraf den ene løb hen til kvinden og stjal telefonen. Telefontyven beskrives som 17-19 år, mellemøstlig af udseende, 170-175 cm høj, spinkel af bygning, brun i huden, kort, sort hår. Han var iført grå jeans, sort jakke og muligvis kasket. Han talte arabisk og drak alkohol.

 

Indbrud anmeldt i Nordsjællands politikreds 6. - 7. marts 2018


Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

1. marts 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 29. februar - 1. marts 2024.

Indbrudstyv taget på fersk gerning, narko- og spirituskørsel, bedrageri. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

29. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 28. - 29. februar 2024

Narko- og spirituskørsel, kørsel uden kørekort, indbrud i varebiler. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

28. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 27.-28. februar 2024

Narko- og spirituskørsel, kørsel uden kørekort og besiddelse af hash. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi