Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

21. april 2021 11:06

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 20.-21. april 2021

Tyverier, en ærlig mand, målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan samt kvinde frarøvet sin bil og telefon. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Værktøj stjålet fra container

Klampenborg: Mellem mandag eftermiddag og tirsdag morgen klokken 06.00 er der blevet stjålet forskelligt værkstøj fra en container, som stod på Dyrehavevej. Tyven har brudt en nøgleboks til containeren op. Tyveriet blev anmeldt klokken 07.06.

Forsøg på tyveri af bildele

Holte: En eller flere ukendte gerningsmænd har mellem mandag aften klokken 21.00 og tirsdag morgen klokken 08.30 forsøgt at stjæle venstre forskærm fra en BMW, der holdt på Vejlesøvej. Gerningsmændene havde dog af uvisse opgivet deres forehavende.

Golfudstyr stjålet

Værløse: Fra et skur på Nørrevænget er der i løbet af weekenden blevet stjålet en golftaske med diverse golfudstyr. Tyveriet blev anmeldt tirsdag formiddag klokken 09.27.

Ærligheden var større end opmærksomheden

Gentofte: En 25-årig mand fra København var tirsdag formiddag klokken 09.31 uopmærksom men til gengæld ærlig, da han kørte ad Jægersborg Allé. Her kørte han først uden om en varebil, som holdt lidt dårligt parkeret, og da han lidt længere henne ad vejen flyttede blikket fra vejen foran ham til varebilen bag ham, og dermed var uopmærksom på, hvor han kørte, ramte han ind i en anden parkeret bil, som fik ødelagt baglygten. Den 25-årige kontaktede politiet og fortalte om miseren, ligesom han satte en seddel fast i bilruden på den bil, som han var kommet til at påkøre.

 

Kørte uden kørekort

Farum: En 50-årig mand fra Herlev blev tirsdag formiddag klokken 10.34 sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset bag rattet i en bil på Hillerødmotorvejen og hans kørekort tidligere er blevet administrativt inddraget.

 

Kvinde gik ind i hus

Kgs. Lyngby: En mulig tyv gik tirsdag formiddag klokken 10.30 ind i et hus på S. Schandorphs Vej. Da husets beboer kom ud i entreen, hvor kvinden stod, fremviste denne et papir og spurgte efter en person, som imidlertid ikke boede på adressen. Husets beboer fik efterfølgende kvinden til at forlade stedet. Kvinden beskrives som omkring 45 år, 160 – 165 cm høj, udenlandsk af udseende med sort mellemlangt krøllet hår, iført lys skjorte og sort frakke. Hun kørte fra stedet i en bil, hvori der sad en mand.

Hærværk mod biler

Græsted: En bilejer kontaktede tirsdag eftermiddag klokken 12.50 politiet og anmeldte, at seks biler, som holdt på Skovmindeparken søndag mellem klokken 21.00 og 23.00 har været udsat for hærværk, i det dækkene er blevet skåret op.

 

Sparkede til bil

Nærum: Fire personer sparkede tirsdag eftermiddag klokken 15.43 til sidespejlet på en bil, som kom kørende ad Linde Allé og kastede efterfølgende en cykel ind i siden på bilen, hvorefter de forsvandt. En patrulje kørte til stedet, men gerningspersonerne var ikke at finde i området.

Hund hittede hash

Nivå: Tirsdag eftermiddag omkring klokken 16.30 fandt en hundepatrulje flere mindre klumper hash ved et ejendomskontor i Islandshøjparken. Det blev indbragt til politigården og registreret som hittehash.

 

Brand i skur, Charlottenlund

Klokken 17.50 indløb der anmeldelse om, at der var brand i et fritliggende skur i en haveforening på Ordrup Jagtvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor slukningsarbejdet blev påbegyndt, og branden var slukket ca. klokken 18.20.  Nordsjællands Politi har en formodning om, at branden var påsat, idet der var indikationer af, at et bål var blevet tændt på en stol op af skuret. Et vidne havde kort inden, at branden brød ud, set en dreng løbe fra stedet.

 

Telefon stjålet fra lomme, Frederiksværk

En 61-årig mand fra Helsinge anmeldte klokken 17.56, at han omkring klokken 15 havde befundet sig i Spar Købmand på Helsingevej, da en mand var stødt ind i ham. Da han efterfølgende skulle finde sin telefon, som havde ligget i hans lomme, var den væk. Den 61-årige havde derfor mistanke om, at den ukendte mand havde stjålet den, da han stødte ind i ham i butikken. Den ukendte mand beskrives som: mand, dansk af udseende, 40-45 år, kraftig af bygning og hvid i huden. Iført håndværkertøj og værktøjsbælte.

 

Bro påkørt, Allerød

Klokken 18.06 indløb der anmeldelse om, at en udenlandsk lastbil kort forinden havde påkørt en bro under Nymøllevej og Allerødvej grundet for højt læs. Lastbilschaufføren var kortvarigt standset op, hvorefter han hurtigt var kørt fra stedet igen. Patruljer kørte til området for at lede efter lastbilen, som dog ikke var mulig at udfinde. Brandvæsnet blev tilkaldt for at tilse broen og rydde op efter uheldet, og kommunen blev kontaktet med henblik på udbedring af broens skader.

 

Mand truede unge drenge, Frederiksværk

På vegne af nogle unge drenge blev det klokken 18.16 anmeldt, at en mand mellem klokken 13.00 og 13.30 havde truet dem, da de kom kørende på knallerter på Skolevej. Manden havde fulgt efter drengene i en sort Chrystler 300C og havde truet drengene med, at han ville smadre dem, hvis han så dem igen.  Manden beskrives som: mand, mellemøstlig af udseende, 25-35 år, ca. 185 cm, almindelig af bygning og brun i huden.

 

Indbrud i café, Hillerød

Klokken 18.19 blev det anmeldt, at der mellem klokken 02.10 og 02.30 havde våret indbrud i Café Valentin på Slotsgade. Via overvågning kunne to mænd ses gå rundt i caféen, efter de havde brudt en dør op derind til. De to mænd stjal butikkens kasseapparat indeholdende kontanter, inden de forlod stedet igen.  Der foreligger på tidspunktet af døgnrapportens udgivelse ikke yderligere oplysninger om signalementerne på de to gerningspersoner. 

 

Målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan, Frederikssund

I forbindelse med en målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan var Nordsjællands Politi tirsdag aften til stede på flere lokationer i Frederikssund. I den forbindelse blev flere unge mennesker truffet på et område tilhørende Børnehaven Møllevej, og her blev en 15-årig ung kvinde fra Frederikssund og en 15-årig ung mand fra Skibby sigtet for besiddelse af mindre mængder hash og en joint. Grundet de antrufnes unge alder blev deres forældre efterfølgende kontaktet og informeret om hændelsen.

På Bruhnsvej blev en 17-årig mand fra Jægerspris truffet af en patrulje. Han blev ved visitation fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for dette.

På Kalvø bemærkede en af patruljerne en mand, som sad på et tæppe og var i færd med at tænde en joint. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Da en patrulje kom forbi Marbæk Strand traf de fire unge mennesker, som blev visiteret. Her blev to af dem, begge 18-årige mænd fra Frederikssund, fundet i besiddelse af mindre mængder hash, hvilket de blev sigtet for. 

På Østersvej blev en 22-årig mand fra Frederikssund truffet af en patrulje og fundet i besiddelse af en mindre mængde hash. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer. 

 

Tyveri fra kasseapparat, Kgs. Lyngby

En medarbejder i Irma på Lyngby Hovedgade anmeldte klokken 19.01, at en person omkring 10 minutter tidligere havde været inde og handle i butikken, og da han kom op til kassen stjal han penge derfra og løb fra stedet i ukendt retning.

Der skal nu blandt anden kigges overvågningsmaterialer igennem fra stedet. 

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ikke yderligere oplysninger om signalement af gerningspersonen. 

 

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Klokken 19.20 anmeldte en mandlig beboer på Toftekærsvej, at en hvid varebil kørte rundt og samlede værktøj ind på vejen fra flere steder, hvor flere håndværkere i dagtimerne arbejdede. Der var to mænd i varebilen, og den ene blev blandt andet set samle en stige op fra vejen og læsse den ind i bilen, som så fyldt ud. 

En patrulje kørte til stedet for at lede efter varebilen, men det var ikke muligt at udfinde den i området.

Den ene mand i varebilen beskrives som: mand, ca. 40 år, brun i huden og med mørkt hår. Iført hvide eller lyse bukser. 

Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke noget signalement af den anden mand i bilen.

 

Indbrud i klubhus, Hundested

Klokken 19.29 blev det anmeldt, at der mellem fredag klokken 16.00 og tirsdag klokken 19.00 havde været indbrud i et klubhus på Industrivej. En ukendt gerningsperson opbrød en nøgleboks på stedet og skaffede sig herefter adgang til klubhuset. Fra klubhuset blev der blandt andet stjålet kontanter, spiritus og en projektor. 

 

Mand og hund bidt af rottweiler, Ølsted

En 63-årig mand fra Frederiksværk anmeldte klokken 19.38, at han omkring klokken 18.45 havde luftet sin hund i hundehaven ved Store Lynge Skov. I den forbindelse var en rottweiler ifølge anmeldelsen kommet løbende og havde ud af det blå bidt først mandens hund i ryggen, og derefter også manden i hånden, da han prøvede at skille de to hunde ad. Hundens ejer kom derefter til stedet og tog sin hund, hvorefter han gik i ukendt retning uden at give sig til kende.

Manden beskrives som: dansk af udseende, 60-65 år, 175-180 cm, kraftig af bygning, hvid i huden og med kort gråt hår. Iført arbejdstøj.

 

Dreng chikaneret ved svømmehal, Birkerød

På vegne af en ung dreng blev det klokken 19.58 anmeldt, at han omkring klokken 19 havde befundet sig ved Birkerød Svømmehal, hvor to personer havde chikaneret ham ved blandt andet at udtale, at han havde ti sekunder til at smutte for stedet, ligesom de havde prøvet at få ham til at låse sin cykel op, så de kunne køre på den.De to personer beskrives som: A: mand, afrikansk af udseende, 15-16 år, ca. 180 cm, kraftig af bygning, brun i huden og med kort sort hår. Iført sort kasket, mørk hættetrøje og mørke bukser. Talte dansk med accent.B: mand, afrikansk af udseende 15-16 år, 165-175 cm, spinkel af bygning, brun i huden og med kort sort hår. Iført sort kasket, mørk hættetrøje og mørke bukser. Talte dansk med accent.

 

Skovbund antændt af fyrværkeri, Helsingør

Klokken 20.21 indløb der anmeldelse om, at fire personer befandt sig i skoven ved Horserød Statsfængsel, hvor de fyrede fyrværkeri af, formentlig i form af batterier, som medførte, at skovbunden på stedet blev antændt. De fire personer løb herefter i retning af en parkeret bil, formentlig en Audi A5, og kørte fra stedet ad Esrumvej i vestlig retning. Patruljer kørte til området for at lede efter de fire personer, men det var ikke muligt at udfinde hverken dem eller bilen. Brandvæsnet blev tilkaldt for at slukke branden, som havde spredt sig til en område på ca 10x15 meter.

 

Spirituskørsel, Slangerup
I krydset ved Hørupvej og Manderupvej standsede en patrulje klokken 20.55 en 37-årig mandlig bilist uden kendt adresse. Her viste et alkometer, at han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. 

Den 37-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet for udtagning af en blodprøve, som skal fastslå hans eventuelle præcise promille.

 

Bil beslaglagt grundet høj hastighed, Kgs. Lyngby

På Helsingørmotorvejen blev en 35-årig mandlig bilist fra København standset af en patrulje klokken 21.10 og sigtet for at have kørt med en hastighed på 190 km/t i en zone, hvor hastighedsbegrænsningen var på 90 km/t. Dette medførte også, at mandens bil blev beslaglagt med henblik på konfiskation.

 

Kvinde frarøvet bil og telefon, Farum

Klokken 22.01 anmeldte en 59-årig kvinde fra Farum, at hun netop var blevet frarøvet sin personbil og mobiltelefon af to hætteklædte mænd, som havde truet hende med en lille pistol. Flere patruljer kørte til området for at lede efter de to mænd og bilen, men det var ikke muligt at udfinde dem.

Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke yderligere oplysninger om signalement på de to gerningspersoner.

 

Forsøg på indbrud i guldsmedforretning, Birkerød

Det blev klokken 00.3 anmeldt, at to personer netop havde forsøgt at begå indbrud i en guldsmedforretning på Hovedgade. De havde forsøgt at knuse et butiksvindue ved at slå flere kraftige slag mod vinduet med en mukkert. De to personer var derefter blevet opdaget af en beboer, og de flygtede derfor i ukendt retning. Patruljer kørte til stedet for at afsøge området med hund, men de to personer befandt sig ikke længere i området.

De beskrives som: 
A: mand, 20-30 år, 160-180 cm., spinkel af bygning. Iført mørkt tøj og en beanie-hue. Medbragte mukkert.
B: mand, 20-30 år, 160-180 cm, spinkel af bygning. Iført mørkt tøj.

 

Mand overraskede indbrudstyve, Frederikssund

Klokken 06.26 anmeldte en 37-årig mand, at han kort forinden havde overrasket to indbrudstyve i sin kælder på Færgevej. De stak af fra stedet på cykler og kørte mod Rådhusvænget. Patruljer kørte til området for at lede efter de to gerningspersoner, og klokken 06.45 blev en 23-årig mand uden kendt adresse truffet i nærheden. Han svarede til beskrivelsen fra anmeldelsen, og han blev derfor anholdt og sigtet for indbrudstyveri. Derudover blev han sigtet at have forsøgt at begå indbrud i en garage på Bruhnsvej klokken 05.30. 

Nordsjællands Politi har en formodning om identiteten på den anden gerningsperson.

 

Tyveri fra biler, Hillerød

Tidligt onsdag morgen indløb der flere anmeldelse om, at der fra flere biler, som havde holdt parkeret i Hillerød i løbet af natten, var blevet stjålet blandt andet rat og navigationsudstyr.

Det drejede sig om en BMW, som havde holdt parkeret på Solbuen mellem tirsdag klokken 20.00 og onsdag klokken 05.50, Her var højre siderude knust, og rat, informationssystem og knapper.

En BMW, som holdt parkeret på en parkeringsplads på Dalles Have mellem tirsdag klokken 20.30 og onsdag klokken 07.00 havde fået knust sideruden i venstre bagdør, og rattet fra bilen var blevet stjålet. To andre biler, som havde holdt parkeret på parkeringspladsen havde også fået stjålet henholdsvis navigationsanlægget og et rat. Her var indstigning sket ved at knuse passagerdørenes ruder. 

En BMW, som holdt parkeret på Søbuen havde også fået knust bagerste rude i passagersiden, og her var hele bilens midterkonsol samt gps’en blevet stjålet.

Grundet sammenfald i gerningstidspunkt og –sted er det Nordsjællands Politis formodning, at der er sammenhæng mellem tyverierne. 

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 20.-21. april 2021

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

28. oktober 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 27.-28. oktober 2021

Tyverier, hærværk, brande, narkobilist og cyklister uden lys. Her er uddrag af rapporten om det seneste døgns hændelser fra Nordsjællands Politi

27. oktober 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 26.-27. oktober 2021

Målrettet færdselsindsats, kørsel i frakendelsestiden, ladekabel til el-bil stjålet samt brand i en bil. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

26. oktober 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 25.-26. oktober 2021

Kvinde død af knivstik, spritkørsel, narkokørsel, tyveri fra biler. Her er uddraget af døgnets hændelser fra Nordsjællands Politi