Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

25. august 2020 09:54

Uddrag af døgnrapporten 24. - 25. august 2020

Tyveri, groft hærværk og udslip af kølervæske. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Computere og værktøj stjålet

Frederiksværk: Ved et indbrud på Vinderød Privatskole er der mellem klokken 01.00 og 07.00 mandag stjålet computere og noget værktøj. Tyven er kommet ind ved at bryde en dør op.

Groft hærværk mod bil

Kvistgård: Mellem torsdag i sidste uge og i går, mandag, klokken 09.30 har en eller flere ukendte gerningsmænd begået groft hærværk mod en Audi, som holdt parkeret på Hornbækvej. Alle ruder i bilen er blevet knust, et dæk skåret op, kølerhjelmen er blevet brudt op og der er puttet jord i olie- og vandtankene. Desuden er bilradioen revet ud og stjålet.

Værktøj stjålet fra skurvogn

Frederikssund: Mellem fredag klokken 12.00 og mandag klokken 06.00 er der stjålet værktøj fra en skurvgn på Stationsvænget. Tyven har brudt døren til skurvognen op for at skaffe sig adgang.

Ung butikstyv på spil

Kgs. Lyngby: En 14-årig pige fra Hellerup blev mandag eftermiddag klokken 16.42 taget for butikstyveri i Normal i Lyngby Storcenter, hvor hun havde stjålet nogle chips, drikkevarer og make-up. Pigens forældre og de sociale myndigheder blev underrettet om sagen.

Kørte uden kørekort

Humlebæk: En 16-årig ung mand blev mandag aften sigtet for at køre bil, selvom han ikke havde noget kørekort. Den unge mand blev standset klokken 23.16, da han kom kørende ad Humlebæk Strandvej. Ud over sigtelsen for at køre uden kørekort, blev han også sigtet for brugstyveri, da han havde taget bilen uden at få lov af ejeren. Både de sociale myndigheder og den unge mands forældre er orienteret om sagen.

Brand i bil

Hørsholm: Klokken 01.53 natten til tirsdag var der brand i en Citroën Berlingo, som holdt på Ahornvej. Den nøjagtige brandårsag kendes ikke, men det formodes, at branden er påsat.

Kølervæske-udslip

Hillerød: Klokken 02.57 skete et udslip af noget kølervæske fra en maskine, som stod i en lagerbygning i Brennum Park. Ingen personer kom til skade ved udslippet.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 24. – 25. august 2020
 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere døgnrapporter

19. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten den 18. - 19. januar 2021

Flere tyverier fra varebiler, et færdselsuheld, tyveri af et køretøj samt to mænd anholdt for indbrudstyveri. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

18. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten den 17. - 18. januar 2021

Færden på isen, brand, indbrud og butikstyveri er blandt de hændelser, du i dag kan finde i uddraget af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

15. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten 14. - 15. januar 2021

Målrettet indsats mod salg af narkotika på gadeplan, flere tilfælde af narkokørsel og besiddelse af stoffer samt indbrud i sommerhus. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi